Nějaká agentura Rosbalt zveřejnila informace „nezávislého“ experta J. Antipova, že TU-154M byl z oblohy sražen výbuchem

07.02.2017 20:34
Nasredin
 

Nějaká agentura Rosbalt zveřejnila informace „nezávislého“ experta Jurije Antipova (masivně se angažoval v případě MH17 na Ukrajině), že TU-154M byl z oblohy sražen výbuchem.

http://www.rosbalt.ru/russia/2017/02/05/1589207.html

Aby bylo jasno: I já nemám vůbec žádné pochyby o tom, že pokud v Rusku, kde každý den startují tisíce dopravních letadel, čirou náhodou spadne neolétaný, čerstvě generálkovaný, pečlivě servisovaný vojenský dopravní letoun, řízený zkušenou a znalou posádkou při letu vezoucí ikonický umělecký soubor Alexandrovci na důležitý koncert Míru do Aleppa a to vše po přímých výhrůžkách Rusku, že ho vojenská účast v Sýrii bude bolet. Je mi naprosto jasné, že to není žádná náhoda. Jak to bylo provedeno, o tom nic nevím, nicméně z probíhajícího dění je naprosto jasné, že ruská vláda včetně prezidenta Putina má očividný záměr, aby se informace o pozadí tohoto neštěstí nedostaly mezi obyčejné lidí, protože spravedlivý hněv lidu popichovaný a usměrňovaný pátou kolonou přisluhovačů neokonů v Rusku by vyvolal volání po pomstě a taková to situace by vedení RF svazovala ruce a ztížila potřebné delikátní manevrování. Sázky jsou velmi vysoké, jde o to, aby nebyla rozpoutaná všeobecná celosvětová jaderná válka. Zdrojová síla USA slábne (viz nedávný údaj, že nejúdernější složka ozbrojených sil USA, námořní letectvo přišlo o 53 procent své útočné kapacity), je nutno udržet Status Quo a nechat USA v klidu, aby se bez průvodních venkovních excesů zhroutily ze své pozice globální supervelmoci a přitom sebou nevzaly do pekel celý svět. Nástupem Trumpa do pozice prezidenta USA se zmenšilo časové okno, kdy ještě můžou reakční síly svým slábnoucím vlivem zvrátit vývoj a snaží se zažehnout světový konflikt. Proto došlo k eskalaci vývoje na Ukrajině, proto se přisunuly americké tanky do blízkosti ruských hranic v oblasti Kalingradské oblasti, proto dochází k mohutnému soustředění námořních sil v Černém moři, proto došlo k aktivaci a zvýšení napětí v jihočínském moři u Spratleyových ostrovů a na Korejském poloostrově a proto nechal prezident RF vyhlásit nejvyšší bojovou pohotovost velení Vzdušných a kosmických sil v rámci mimořádného cvičení. Z tohoto důvodu bude dění následujících únorových dnů a týdnů egregoriálního roku 2017 důležité pro celou lidskou civilizaci. Pokud lidstvo neobstojí, po kruté a dlouhé jaderné zimě trvající několik let se vývoj lidské civilizace posune o deset tisíc let zpět a vývoj začne znovu.

 

Ještě jsem zapomněl napsat: proto nedávno došlo k rozvinutí čínských mezikontinentálních střel DF-41 u ruských hranic (není to akt nepřátelství proti Rusku, jak by si myslel laik – těmito těžkými raketami dlouhého doletu se nedá střílet na vzdálenost menší jak 3000 km Optimální vzdálenost cíle těchto těžkých raket začíná na vzdálenosti cca 8000 km) Střely byly rozvinuty v nejvýhodnějším směru střelby na USA (směr Sibiř, Severní pól)

 

Diskusní téma: Nějaká agentura Rosbalt zveřejnila informace „nezávislého“ experta J. Antipova, že TU-154M byl z oblohy sražen výbuchem

Ale toto nebol boeing

Sirea | 09.02.2017

ani systém riadenia.

.

Cico Ciciak | 08.02.2017

Fajná analýza, vďaka.

2

Ferenc | 08.02.2017

Dlouho jsem byl přesvědčen o tom,že stejnou technologii použili při 11.září,ale dnes už všichni víme,že do WTC nenarazilo ani jedno letadlo:-)

Je to jasné jako den

Ferenc | 08.02.2017

Kdo neslyšel nikdy o speciálním zařízení velikosti malého notebooku,které je schopné ze země převzít řízení jakéhokoliv letadla ve vzduchu? Poprvé to bylo vyzkoušeno myslím v roce 1999 na egyptském letadle z Usa do Egypta.Vinu hodili na pilota,prý sebevražda.

Re: Je to jasné jako facka přes den

Pavelka | 12.02.2017

To sedí, páč i auta už mají softvéry v palubním počítači, zcela zbytečné ke práci automobilu. K čemu tam "asi" jsou?

Přidat nový příspěvek