Nechodit na Alexandrovce? Nesouhlasím!

02.03.2017 10:40
Nasredin
 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Takove-lzi-Uz-dost-Ceska-pritelkyne-Alexandrovcu-promluvila-o-padu-jejich-letadla-477774

To je přesně to, co chtěli jejich vrazi docílit. Právě naopak ! Teď je třeba je podpořit a chodit na ně. Je třeba ukázat, že osnovatelé vraždy části souboru ničeho nedosáhli. Huštáková je chytrá a dobrá ženská, ale bohužel si neuvědomuje okolnosti současné doby. Rusko není SSSR, uvnitř země na všech úrovních řízení je a otevřeně působí velice silná proamerická pátá kolona. Tato proamerická kolona má za úkol přivést Rusko do přímého vojenského konfliktu s USA a silami NATO a tím pádem i k možnosti zničující světové jaderné války. Kdyby Putin naplno a veřejně před národem prohlásil, že pád letadla způsobila nálož umístěná agentem USA, příslušníkem ruské armády, tak by proamerická neoconská klika uvnitř Ruska pod vedením takových lidí jako je Žirinovský, Fjodorov v médiích vyvolala psychózu odplaty, revanše, nenechání si srát na hlavu atd. Existuje veliká šance, že by spravedlivě rozhněvaný lid Ruska na tuto diverzi reagoval tak, jak by si USA přálo a to by naprosto svázalo ruce Putinovi a znemožnilo by mu to řízení. A Putin nechce dělat to, co američani chtějí, aby udělal. Má vlastní plán, jak dovést zemi mírovou cestou k rozvoji a prosperitě. Putin dobře ví, že dny USA jako globální supervelmoci jsou sečteny a události jako byly vraždy velvyslanců Ruska a vražda Alexandrovců jsou pouze provokace, které mají za cíl tento vítězný pochod Ruska zastavit a zvrátit. Putin udělá vše proto, aby Rusko všechny tyto úskalí překonalo a opět se úspěšně stalo globální supervelmocí, která bude významnou ne-li rozhodující měrou určovat, jakým způsobem se bude lidská civilizace dál rozvíjet. Já jsem došel k přesvědčení po zkušenostech se zednářským projektem EU vrcholícím řízenou masovou muslimskou imigrací, že v dnešní době nabízí pouze Rusko životaschopný civilizační model, který je přijatelný i pro Český i Slovenský národ a Střední Evropu obecně. A z toho důvodu my v ČR a SR by jsme na Alexandrovce měli chodit, aby jsme se dostali do ruské sféry vlivu a zajistili si tak své kulturní a národní přežití. Pokud se do sféry vlivu Ruska nedostaneme mám velikou obavu, že jako samostatné a kulturně svébytné národy nepřežijeme.

 

Diskusní téma: Nechodit na Alexandrovce ? Nesouhlasím!

Alexandrovci

Radka | 02.03.2017

Jestli tomu paní nerozumí, tak to je ta lepší varianta..

V.V.Putin

DoubleM | 02.03.2017

Možná tomu paní jen nerozumí, nevím, proč obviňuje Putina.

Pax Russica

Franta | 02.03.2017

Přál bych si, aby do ruské sféry vlivu (pax russica) spadla nejen střední a východní evropa, ale celá evropa a aby byla celá evropa přeformátovaná podle ruského (pro evropu nejvýhodnějšího) způsobu.

Re: Pax Russica

Pet.A | 02.03.2017

to zní jako sen .-) se západní Evropou to moc dobře nevidim, ale střední a východní, tam by to šlo

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek