Nechodit na Alexandrovce? Nesouhlasím!

02.03.2017 10:40
Nasredin
 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Takove-lzi-Uz-dost-Ceska-pritelkyne-Alexandrovcu-promluvila-o-padu-jejich-letadla-477774

To je přesně to, co chtěli jejich vrazi docílit. Právě naopak ! Teď je třeba je podpořit a chodit na ně. Je třeba ukázat, že osnovatelé vraždy části souboru ničeho nedosáhli. Huštáková je chytrá a dobrá ženská, ale bohužel si neuvědomuje okolnosti současné doby. Rusko není SSSR, uvnitř země na všech úrovních řízení je a otevřeně působí velice silná proamerická pátá kolona. Tato proamerická kolona má za úkol přivést Rusko do přímého vojenského konfliktu s USA a silami NATO a tím pádem i k možnosti zničující světové jaderné války. Kdyby Putin naplno a veřejně před národem prohlásil, že pád letadla způsobila nálož umístěná agentem USA, příslušníkem ruské armády, tak by proamerická neoconská klika uvnitř Ruska pod vedením takových lidí jako je Žirinovský, Fjodorov v médiích vyvolala psychózu odplaty, revanše, nenechání si srát na hlavu atd. Existuje veliká šance, že by spravedlivě rozhněvaný lid Ruska na tuto diverzi reagoval tak, jak by si USA přálo a to by naprosto svázalo ruce Putinovi a znemožnilo by mu to řízení. A Putin nechce dělat to, co američani chtějí, aby udělal. Má vlastní plán, jak dovést zemi mírovou cestou k rozvoji a prosperitě. Putin dobře ví, že dny USA jako globální supervelmoci jsou sečteny a události jako byly vraždy velvyslanců Ruska a vražda Alexandrovců jsou pouze provokace, které mají za cíl tento vítězný pochod Ruska zastavit a zvrátit. Putin udělá vše proto, aby Rusko všechny tyto úskalí překonalo a opět se úspěšně stalo globální supervelmocí, která bude významnou ne-li rozhodující měrou určovat, jakým způsobem se bude lidská civilizace dál rozvíjet. Já jsem došel k přesvědčení po zkušenostech se zednářským projektem EU vrcholícím řízenou masovou muslimskou imigrací, že v dnešní době nabízí pouze Rusko životaschopný civilizační model, který je přijatelný i pro Český i Slovenský národ a Střední Evropu obecně. A z toho důvodu my v ČR a SR by jsme na Alexandrovce měli chodit, aby jsme se dostali do ruské sféry vlivu a zajistili si tak své kulturní a národní přežití. Pokud se do sféry vlivu Ruska nedostaneme mám velikou obavu, že jako samostatné a kulturně svébytné národy nepřežijeme.

 

Diskusní téma: Nechodit na Alexandrovce ? Nesouhlasím!

jen pomluvy

jarda | 09.03.2017

V tom článku na Parlamentních listech jsou jen všeobecné fráze a přijde mi ten článek jako zcela účelový, nic konkrétního v něm není. Cílem je zřejmě jen pošpinit a pomluvt Putina.

Kúpiť lístky na Alexandrovcov si môžete tu

mir | 05.03.2017

ticketportal.sk/event.aspx?id=22464

Re: Kúpiť lístky na Alexandrovcov si môžete tu

marie | 06.03.2017

Ani zadarmo i kdyby k tomu byla večeře.

Re: Re: Kúpiť lístky na Alexandrovcov si môžete tu

VladimírV | 07.03.2017

Už se těším, půjdu znovu a rád i bez večeře a za peníze. 18. května České Budějovice.

Alexandrovci v Brně

M.C. | 03.03.2017

Normálně bych na ně asi nešel, mě to zas tak nebere, ale jak se tak situace vyvíjí, tak asi půjdu.
Dneska jsem jel přes Brno a viděl jsem tam billboard
Alexandrovci v Brně 14.5.

Re: Alexandrovci v Brně

iveta | 07.03.2017

v Prievidzi 26.mája a lístky sú už kúpené pred tou smutnou správou.,veru Slováci by mali ísť povinne.,nech vidia kaviarnici,slniečkári a hlavne prezident ,kam nás to ťahá.

nepochopila situaci

fleggg | 03.03.2017

Paní Hustáková podle mě nepochopila situaci a to je škoda. Pan Nasredin to popsal velmi dobře, líp bych to nenapsal. Putin velmi dobře zvažuje svůj postup, o tom není pochyb. Je to taková šachová hra, kterou člověk hned nemusí pochopit, ale výhledově se jedná o nejlepší řešení.

Re: nepochopila situaci

M.C. | 03.03.2017

Přesně tak, Putin a spol. se snaží vybojovat konflikt proti neokonzervativcům s co nejmenším počtem mrtvých a co nejmenšími materiálními škodami.
Při tomto stylu vedení je mrtvých pár a škody skoro žádné, kdyby se do toho obuli naplno, tak by sice dokázali rozbít půl Evropy v lepším případě a zamořit radioaktivitou celou severní polokouli v horším případě, ale stálo by to mnoho mrtvých a škody by byly obrovské.

Už mnohokrát jsem od roku 2000 četl nebo slyšel, jaký je ten Putin blbec, že se chová jak se chová, ale zatím se vždycky ukázalo, že řešil situaci správně. Kde mohl vyhrát, vyhrál, kde vyhrát nemohl, uhrál alespoň pat nebo plichtu a zabránil druhé straně aby získala to co chtěla a vyrobil jí do budoucna problém.
Viz Minské dohody - když jsem si to po podepsání přečetl, tak jsem čuměl, že Pochorošenko něco takového podepsal, to je totiž v konečném důsledku kapitulace Ukrajiny. Proto se nedivím, že pindosi a podpindosniki jejich plnění sabotují a rádi by se z nich vyvlekli úplně.

Když Rusové budou tyhle zoufalé provokace ještě půl roku odkopávat pod gauč, tak dosáhnou čeho chtějí s minimálními ztrátami.
Ve válce jsou vždycky mrtví, to jenom na Západě si myslí, že oni budou jenom zabíjet a umírat budou ti druzí.
Za mých mladých let se tomu říkávalo: Představuje si to jak Hurvínek válku.

Nemějte obavy, všechno bude, i den, kdy neocons zaplatí za to co způsobili, sice ne v plném rozsahu, protože není možné G.W. Bushe, D. Rumsfelda, D.Cheneyho a spol. milionkrát zabít, ale alespoň symbolicky, jako nacisté v Norimberku.
Tehdy jim to bude sečteno, počínaje bombardováním Jugoslávie, potopením Kursku až po sviňárny z poslední doby.
Jak říkávali jejich ideoví předchůdci: Es kommt der Tag...

Re: Re: nepochopila situaci

VladimírV | 07.03.2017

Souhlas. Však ty otázky jdou dál: Proč Rusko (VVP) nezpochybní 911? Proč nezpochybní přistání na Měsíci? ... atd. A k tomu se připojuje: Však on je Putin s nimi spojený a obě strany hrají hru na dobrého a zlého policajta. A na to mám jednu základní úvahu: Západní, židokřesťanská, chcete-li anglosaská či siofašistická kultura řízení dostala svět téměř k naplnění jejich cíle snažení, tj. k NWO. V posledních letech se jim soukolí zadrhávají a asi těžko budeme hledat jinou sílu, která je za tím, než RF. Tedy, nebýt Ruska, Satanisté by touto dobou už měli po úspěšných provozních zkouškách NWO a probíhaly by zvrácené satanistické orgie typu Gotthardský tunel. Nebo ještě je nějaká akceschopná síla, která by jim v tom mohla bránit? Takže, je-li VVP součástí jejich hry, pak není co řešit, hra končí. Ale i kdyby bylo jen jedno procento naděje, že je Putin na naší straně, udělal bych vše pro to, abych ho podpořil. Pro jediné procento naděje. Tím spíš, že cítím, že těch procent je o nějakých devět desítek více. Nechme mistra pracovat, dělá to, co umí. Nebo snad víme o tuctu dalších, kteří jsou k mání? Tak sem s nimi, ať si vybereme nějakého lepšího, který bude hoden naší milostivé západoslovanské přízně.

...pani bud umyselne klame, alebo je naivna....

Slovenka | 02.03.2017

Ale podla zvolenych formulaciii si myslim, ze skor to prve... Symbol Ruska a Cervenej armady musel utrpiet zradu, aby doslo k rozkolu medzi beznymi ludmi!

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek