"Člověk" v plísni promluvil

04.02.2018 07:16

 

 

Diskusní téma: "Člověk" v plísni promluvil

Příští prezident

Lin | 05.02.2018

No... s tímto pánem počítají určité kruhy u nás na post prezidenta. Už ho cvičí a chtějí více zviditelňovat, aby nedopadl v příští prezidentské volbě jako neznámý profesor Drahoš.

deratizace

zleoš | 04.02.2018

Obávám se, že rakovina nomarxismu je natolik zažraná do struktur vládnoucí zločinného režimu, že jedinou možností změny k lepšímu je občanská a rasová válka. V ním máme šancí zvítězit a zbavit se parazitů, jinak jsme ztraceni.
Nemám z toho radost, ale nevidím jinou reálnou možnost.

Re: deratizace

Hox | 04.02.2018

Režim je takový, jaký společnost akceptuje, míra chápání společnosti určuje objektivní hranice, v nichž může probíhat řízení ze strany struktur panujícího režimu. Vox populi, vox Dei. Válka nic neřeší a není možností změny, možnost změny vede přes změnu společnosti, nikudy jinudy. Až každý druhý člověk, který potká někoho jako Pánek nebo Štětina, projeví svou občanskou pozici a v rámci starosti o jejich duševní zdraví jim třeba plivne do obličeje, aby si uvědomili, že dělají chybu, tak se vyřeší automaticky i problém těchto elementů a struktur. Ale na to je třeba jiná míra chápání společnosti.

Re: Re: deratizace

nigdo | 06.02.2018

Tak by to šlo, jenže platí zákon času. Čas na zvýšení míry chápaní společnosti je delší než ovládnutí společností imigranty, navíc s podporou části členů ovládané společnosti. Válka zkrácení času neřeší, protože dojde ke zničení velké části společnosti, která se brání. Evoluce je časově delší než revoluce. Pouze revolucí se dá zkrátit časové období nutné k obraně naší společnosti, to ukázala VŘSR. Udivuje mě, že na tomto webu není toto pochopeno.
Vzdělávání a pochopení je podmínku změny, ale času je málo a voda stoupá. Učme se plavat, jenže v moři bez záchrany se utopíš.

Re: deratizace

Respirateur | 04.02.2018

nechci vám brát iluze, ale nezvítězili bychom. Bílé rasy je na celé planetě pouze 11 %. Značná část bělochů jsou pacifisté a přizdisráči. Bělochům jsou palné zbraně zakazovány a nože povoleny pouze kuchyňské. Ale pokud vás s takovým nožíkem chytnou v anglii tak jdete do báně. V některých zemích EU se nesmíte bránit ničím a nijak. Pepřák? Teleskop? Trestný čin a jdete bručet. Tak jak chcete bojovat proti několika miliardám odhodlaných a vzteklých opičáků? Budou jim stačit jen klacky a kameny.

Re: Re: deratizace

zleoš | 04.02.2018

Ano, některé země EU jsou dost možná už totálně v prdeli. U nás je však odhodlaných vlastenců mnoho a palných zbraní je mezi lidmi ohromné množství.

Re: Re: deratizace

M.C. | 05.02.2018

V Británii je to opravdu v pytli, tam bych teď už nechtěl ani po smrti strašit.
U nás je to přeci jenom o poznání lepší - zatím.
Ještě máme šanci, ale nemáme už moc času.
Opičákům nebudou stačit klacky a kameny, ani kalachy - je to vidět v Sýrii.
Ještě pořád na straně bělochů stojí dvě světové velmoci, přičemž aspoň jedna z nich si zachovala zdravý rozum.
Bělochů byla vždycky menšina. Právě zbraně a celková technologická převaha jim ale zajišťovala přežití.

Re: deratizace

Putinovec | 04.02.2018

To je přesně ten scénář,který by potěšil naše nepřátele.

Re: Re: deratizace

zleoš | 04.02.2018

Budu rád pokud se mýlím a změna k lepšímu nebo alespoň zastavení změn k horšímu nastane pokojnou cestou.
Zatím vidím pouze dva scénáře - koncentrák NWO s židovskými pány a muslimskými opicemi jako dozorci nebo revoluci a důslednou deratizaci parazitů.
Je smutnou pravdou, že oba scénáře mohou temným silám v pozadí vyhovovat.

Pánek?

Len | 04.02.2018

Ten kluk je blbej už od revoluce....

Re: Pánek?

weissbach | 04.02.2018

Budoucí prezident, jen se neví, jestli před Ferim nebo až po něm...
:-)))

Nápravu Pánka lze zajistit dle osvědčené metody moudré babičky:

Josef Švejk | 04.02.2018

Seřezat dokud se neposere. Pak nechat chvíli odpočnout a seřezat za to, že se posral. Celou proceduru pak opakovat tak dlouho, dokud se mu příslušné mozkové závity (má-li tyto) nesrovnají.

Paraziti

Putinovec | 04.02.2018

Při čtení knih mě vždy dříve překvapoval fakt,že na židy bylo v celé Evropě pořádány opakovaně v průběhu určité doby pogromy.Dnes mě překvapuje,že neprobíhali častěji.I tupec časem pozná parazita,který se všemožně snaží zničit ostatní národy jen proto ,aby mohl vlastnit celou zeměkouli a 5% k tomu.Tahle organizace Člověk v plísni je o tom samém.Parazitovat a ničit tím zároven hostitele.

Re: Paraziti

Putinovec | 04.02.2018

Takhle si nadčlověk Ha-levi Šimon Pánek představuje úspěšnou integraci vetřelců.https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rezba-migrantu-v-Calais-VIDEO-a-nove-informace-TV-Prima-Je-to-cim-dal-horsi-523005

na podobné bytosti

hejtman | 04.02.2018

mám slušnou kalergii

Re: na podobné bytosti

Roman | 05.02.2018

..kalergii :)))

Pánek

kris | 04.02.2018

pane jo.....to je ale DEMENT

Re: Pánek

Vandal | 04.02.2018

To by bol ten lepsi pripad. Obavam sa vsak, ze tento pan je zcela pri zmysloch a mysli to uplne vazne...

Re: Re: Pánek

ps | 04.02.2018

bingo

Přidat nový příspěvek