Na Ukrajině jednala V.Nuland s opozičním blokem

18.05.2015 14:20

ТаuRus |

Victorie Nulandová, během své návštěvy v Kyjevu, se setkala s opozičním politikem frakce "Strany regionů" Sergejem Ljovočkinem (předseda opoziční frakce v Radě). Předmětem jejich jednání se stalo "mírové a rychlé vyřešení konfliktu na Donbasu, které zůstává nejvažnější prioritou pro Ukrajinu a její mezinárodní partnery, především USA". Strany projednaly otázky urovnání krize na Donbasu a nutnost plnění Minských dohod.
Během setkání zazněla slova o nutnosti rychlejšího provedení reforem na Ukrajině, včetně ústavní, boje s korupcí, rozvoj demokracie, dodržování práv člověka a práv opozičních stran.
http://opposition.org.ua/news/sergij-lovochkin-obgovoriv-z-viktorieyu-nuland-pitannya-vzaemodi-ukrani-i-ssha.html

Po setkání s Nulandovou, Ljovočkin prohlásil, že "opoziční blok" požaduje okamžitou decentralizaci moci a příslušné změny v ústavě.
"Lidé jsou v právu sami rozhodovat, kam a kolik pošlou peníze ze svého rozpočtu. Musí sami rozhodovat o tom, jakou řeči mluvit a jaké stavět pomníky",- prohlásil Ljovočkun.
Přitom politik zdůraznil, že země musí zůstat jednotná a silná.
Taktéž poděkoval partnerům z USA, Německa a Francie za podporu celistvosti země a dosažení míru na Donbasu.
http://opposition.org.ua/news/sergij-lovochkin-opozicijnij-blok-vimagae-negajno-decentralizaci-vladi-ta-vidpovidnikh-zmin-konstituci.html

P.S. Komentář asi ani není třeba, jen nevycházím z údivu, jak USA umějí rychle otočit a přitom využit svých odvěkých schopnosti, vycházejících z formuli -"rozděl a panuj".
Jméno Ljovočkin v souvislosti s ukrajinskou politikou a Stranou Regionů slyším poprvé, nicméně držím mu palce, aby jeho snahy s podporou vlád USA a Ruska přinesly svoje plody.:)

 

Jako doplnění - kompromitující materiál na Ljovočkina
http://file.liga.net/person/626-sergei-levochkin.html

V dobrých vztazích s Kučmou, Firtašem, oponent Janukoviče, není nejchudším člověkem na Ukrajině.
Zřejmě USA vědí, na koho vsadit, aby se proces nevymkl jejich kontrole.

 

Diskusní téma: Na Ukrajině jednala V.Nuland s opozičním blokem

KDO VLADNE NA PLANETĚ

RISA28 | 19.05.2015

Podivejte se na video: PETR CHOBOT-KDO VLADNE NA PLANETĚ 1-2 DIL

Přidat nový příspěvek