Na pozadí konfliktu v Karabachu a pokusech Turecka o převzetí role islámského centra, GP se rozhodl uspíšit odříznutí dolaru a vytvoření centra koncentrace řízení z Íránu.

12.10.2020 17:14

Taurus

 

USA odřízly Írán od světového finančního systému a uvalil sankce na 18 největších íránských bank. Kontra agenti íránských bank dostali 45 dní na ukončení všech operací, poté se stanou objektem opakovaných sankcí.
https://zakonvremeni.ru/news/14-4-/46288-ssha-otrezali-iran-ot-mirovoj-finansovoj-sistemy.html
 
Určitě jste si všimli, že Rusko prohlásilo o chytaném prodeji S-400 Íránu, jakmile skončí lhůta uvalení sankcí ze strany OSN, což je cirka za 2 týdny.
 
Včera u Solovjova mluvila Zacharovová. A na stížnost Solovjova, jak to že si západ dovoluje s Ruskem se bavit takovým arogantním způsobem (jednalo se o otrávení Navalného, nechuť poskytovat adekvátní informace a uvalení sankcí) a jak dlouho to Rusko hodlá trpět? Odpověděla: Počkejte na listopad, to se začnou dít věci, uvidíte, co všecho vyleze na povrch.
Takže, je jasné, že se čeká na volby v USA a tam se dle okolnosti uplatní jeden ze dvou scénářů - blbý nebo ještě blbější, myšleno pro USA.