Mongolsko si dělá srandu z Ukrajiny

19.05.2015 12:27

Aien |

MONGOLSKO JE PŘIPRAVENO UHRADIT UKRAJINĚ ŠKODY ZE 13. STOL.

Ukrajinská chunta se rozhodla vydělat na historické "spravedlnosti". Co ovšem nečekala, by způsob, jakým mogolský parlament dal úžasnou odpověď Ukrům na požadavek, aby Mongolsko vyplatilo Ukrajině kompenzace za OKUPACI UKRAJINY MONGOLSKÝMI HORDAMI V DOBĚ BATU-CHÁNA (Čingizchánova vnuka), tedy ve 13. století.

Je třeba říct, že Mongolové se s tím popasovali narposto skvěle. Nejprve bylo vyjádření předsedy Churalu (parlamentu) Zandaachuuyjgyna Enhbolda, který nazval rezoluci UKRů smíchotvornou a propagandistickým klišé Ukrajiny ve vztahu k Mongolsku.


Pak ovšem následovalo jednání Churalu o této rezoluci. A nutno říct, že k tomu mongolští zákonodárci přisoupili "se vší vážností" a vydali následující usnesení.
hodné moudrosti starých Čingizidů.

"SVĚT NEZNA A NIKDY NESLYŠEL O ŽÁDNÉM UKRAJINSKÉM NÁRODU, ZEJMÉNA V DOBÁCH VELKÉHO TEMUDŽINA (Čingischána). MILIONY ZHYNUVŠÍCH UKRAJINCŮ VE 13. STOLETÍ JE PROTO POUHÝM PLODEM NEZDRAVÉ FANTAZIE UKRAJINSKÝCH POSLANCŮ.
Po tomto usnesení se předseda Churalu prošel po Ukrech v mongolské televizi. "Mongolsko je připraveno nahradit škody způsobené Kyjevu vojsky Batu chána, ale pouze rodinám nebo následníkům těch, kdo utrpěli škodu. S netrpělivostí očekáváme předložení úplného seznamu poškozených", neskrýval už svůj sarkazmus předseda mongolského Churalu

 

http://vg-news.ru/n/114556

 

Diskusní téma: Mongolsko si dělá srandu z UA

A nemali by aj nás vyplatiť ?

Stanislav Furda JUDr | 23.05.2015

"Zakarpatska" časťpredvojnovej ČSR bola pričlenená v rozpore s akýmkoľvek platným a zákonným spôsobom k Ukrajine. Teda by UA nám za toto územie mala vyplatiť kompenzácie. A má to podľa mňa väčšiu logiku, veď oba sbjekty ( SR a UA ) medzinárodného práva existujú a keď sú už v tom Banderdinstane takí spravodliví, tak niet o čom diskutovať - so myslím ja !
Medzinárodné právo má hodnotu ako kus použitého toaletného papiera. Keď Argentína bola vojensky napadnutá VB a prišla takto násilne o Falklandské ostrovy ( odjakživa patriace Argentíne ), keď USA násilne obsadili a pričlenili si Grenadu ( nikdy nepatrila do USA) v 60-tych rokoch,keď zobrali Srbom Kosovo( odjakživa patriace Srbom ) a dali ho Albáncom...atd atd je to OK . Všetko sa udialo bez akéhokoľvek referenda, sproste násilím a vojensky !
Na Kryme odjakživa patriacemu Rusku úprebehlo známe referendum - považované za agresiu zo strany USA a EU - tak to nie je OK...
A čo tak vrátiť Ameriku indiánom ??!

Re: A nemali by aj nás vyplatiť ?

Viliam Janček | 25.05.2015

Podľa uvedeného príkladu by bola tá naša požiadavka vysoko relevantná, veď ešte žijú nielen priamy potomkovia vtedajších obyvateľov Zakarpatskej Rusi, ale aj bezprostrední účastníci toho "vysídlenia" aj s krajinou. A náhrada za tých zhruba sedem desaťročí by bola nemalá.

Vidím...

Jaroslav | 22.05.2015

...že na tejto stránke sa schádza a teší sa dokonalým znalostiam histórie pekná snoška idiotov.

Re: Vidím...

Katka | 25.05.2015

Koľko platia za tvoje reakcie

Mongolsko

Hana | 22.05.2015

Skvělá reakce, už dlouho jsem se takto nezasmála.

Ukrajinci jsou sikovni

Go | 21.05.2015

Pan Jasencuk a nejaky Ljasko uvedli, ze pozaduji od Ruska 350 miliadr euro, na odstraneni skod zpusobenych vlakou na jihozapadnich uzemich Ukrajiny.

Pilná služba Američanům

nazdar | 20.05.2015

Takhle blbý nemůže být nikdo, ani Ukrouši. To jen jejich američtí páníčkové se je snaží co nejvíce vytěžit a tlačí je, aby dělali co největší chaos v okolí Ruska.

Jakubíček

Hynek | 20.05.2015

Ukrouši opět ukazují národům světa neutuchající blbost představitelů jejich národa. Od doby války proti vlastnímu národu vytváří různá prohlášení, nejspíš pro pobavení. Jejich fašismus jim zatemnil mozky, nejsou schopni reálně uvažovat. Na rozdíl od našich politiků je politici Mongolska prokoukli.

správné rozhodnutí mongolů

vladimír pleticha | 20.05.2015

kam až sahá blbost ukroušů to nikdo neví ale aby někdo poslouchal ty jejich chorobný ejakuláty to se blbečci asi přepočítali nikdo není tak blbej jak oni vychytralí / je to prostě veš v kožichu Evropy

<< 1 | 2 | 3

Přidat nový příspěvek