Mongolsko si dělá srandu z Ukrajiny

19.05.2015 12:27

Aien |

MONGOLSKO JE PŘIPRAVENO UHRADIT UKRAJINĚ ŠKODY ZE 13. STOL.

Ukrajinská chunta se rozhodla vydělat na historické "spravedlnosti". Co ovšem nečekala, by způsob, jakým mogolský parlament dal úžasnou odpověď Ukrům na požadavek, aby Mongolsko vyplatilo Ukrajině kompenzace za OKUPACI UKRAJINY MONGOLSKÝMI HORDAMI V DOBĚ BATU-CHÁNA (Čingizchánova vnuka), tedy ve 13. století.

Je třeba říct, že Mongolové se s tím popasovali narposto skvěle. Nejprve bylo vyjádření předsedy Churalu (parlamentu) Zandaachuuyjgyna Enhbolda, který nazval rezoluci UKRů smíchotvornou a propagandistickým klišé Ukrajiny ve vztahu k Mongolsku.


Pak ovšem následovalo jednání Churalu o této rezoluci. A nutno říct, že k tomu mongolští zákonodárci přisoupili "se vší vážností" a vydali následující usnesení.
hodné moudrosti starých Čingizidů.

"SVĚT NEZNA A NIKDY NESLYŠEL O ŽÁDNÉM UKRAJINSKÉM NÁRODU, ZEJMÉNA V DOBÁCH VELKÉHO TEMUDŽINA (Čingischána). MILIONY ZHYNUVŠÍCH UKRAJINCŮ VE 13. STOLETÍ JE PROTO POUHÝM PLODEM NEZDRAVÉ FANTAZIE UKRAJINSKÝCH POSLANCŮ.
Po tomto usnesení se předseda Churalu prošel po Ukrech v mongolské televizi. "Mongolsko je připraveno nahradit škody způsobené Kyjevu vojsky Batu chána, ale pouze rodinám nebo následníkům těch, kdo utrpěli škodu. S netrpělivostí očekáváme předložení úplného seznamu poškozených", neskrýval už svůj sarkazmus předseda mongolského Churalu

 

http://vg-news.ru/n/114556

 

Diskusní téma: Mongolsko si dělá srandu z UA

re.......

jirka | 19.06.2015

Mně připadá,že většině lidí ani nijak nevadí,že svět tak jak je rozdělen podle hranic,platí teď.....Takže,proč tu nikdo neodsoudí to,že Rus vtrhne za hranice Ukrajiny,zabere(podle daných hranic)část výsostného území této země a tvrdí že to nejsou jeho vojáci,kteří se tam pohybují.Určitě jich tam je víc,než těch americkejch agentů,kteří prý radí(podle některých chytrých hlav tady v té diskusi)Ukrajincům blbiny..Někdo tu napsal,že se obrovsky baví reakcemi většiny lidí....Mne je spíš do pláče.......

Re: re.......

Kolemjdoucí | 30.06.2015

A proč by někdo odsuzoval něco, co je pouze propaganda a nejsou pro to dostatečné důkazy? Chápu, že když je toto slyšet 1000x z televize, rozhlasu, novin a Internetu, tak tomu lze snadno podlehnout.
My, co jsme ještě zažili "komunismus" to známe. Celou dobu jsme hltali zprávy z Hlasu ameriky a Svobodné evropy, a nyní s odstupem 25 let vidíme, že to byla také jen jejich propaganda. Komunistům jsme jejich zprávy tehdy samozřejmě nevěřili. Nyní je vidět, že měli v mnohém plnou pravdu. Tímto poučeni sledujeme dnešní politiku s krajní obezřetností.
Poznamenávám, že jsem nikdy nebyl ani komunista ani svazák ani pionýr ani jiskra

Návrat Krymu

jura-p | 05.06.2015

Krym se přece už vrátil. Poměrně nedávno.

??!!

Ja152 | 28.05.2015

Ja myslím, že to nie je ani z hlavy Ukrajincov. Takú blbosť môžu vymyslieť len agenti USA, ktorí samozrejme na Ukrajine nie sú.

Re: ??!!

jirka | 19.06.2015

A tu blbost co jsi sem napsal ty,tu ti napovídal do tvý chytrý hlavy který agent........?

Re: Re: ??!!

erka | 27.09.2015

jirka, ty si debil :)

.

Anupew | 27.05.2015

A za chvíľu vyčíslia škody aj spôsobené pádom asteroidu z pred 65 mil. rokov. Ako vidím je to dnes v móde požadovať dávno premlčané reparácie. A keby to takto urobil každý štát na svete, kam by sme sa dopracovali. A čo taký starovek Grécko, Rímska Ríša, Egypt... ktorý pravidelne dobíjali a strácali územia. A o vojnách ani nehovorím. Ach jáj len sa strápňujú a sú na smiech. Tiež si myslím, že tu ťahá nitkami niekto iný. Nejak sa mi nechce veriť, že by boli taký blbý.

byt Ukrajincom je mojim snom

sorbon | 25.05.2015

Zakratko Ukrajinci vyrukuju o nahradu skod sposobenych okolitymi teritoriami ,a to z cias doby kamennej.

Re: byt Ukrajincom je mojim snom

Miroslav | 25.05.2015

A keby sme sa rozhodli žiadať my, Slováci späť Zakarpatskú Rus, ktorá bola súčasťou nášho štátu a drzý Beneš toto územie daroval. Ale nie Ukrom, ale bývalému Sovietskemu zväzu!

Re: Re: byt Ukrajincom je mojim snom

Milrena | 26.05.2015

Zakarpatská Ukrajina byla součástí Československé republiky, kterou tvořily Čechy, Morava, Slezsko, Slovensko a Zakarpatská Ukrajina.

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek