Monarchisté – liberálové se pokusili korunovat V.V.Putina

02.12.2015 12:39

Taurus

 

Monarchisté – liberálové se pokusili korunovat (a diskreditovat) V.V.Putina, nepovedlo se. Video rj.
http://www.1tv.ru/news/social/297335

Komik G. Chazanov dostal řád “Za zásluhy před vlasti” a byl přijat V.Putinym v Kremlu. Chazanov dostal od Putina kuchařku z 50. let, protože svoji komedijní kariéru vybudoval na základě obrazu kuchařského učně.
Chazanov na oplátku také připravil pro Putina dárek – přesnou kopii koruny Ruského impéria z doby Kateřiny II. Putin s hraným politováním v hlase poznamenal, že pokud by mu Chazanov věnoval levnější dárek, tak by si ho ponechal, takhle tu korunu musí odevzdat státu. A na závěr tu korunu dal na hlavu samotného Chazanova. Až se Chazanov zčervenal, protože jako člověk inteligentní, pochopil, že Putin z něho udělal korunovaného šaška.

Chazanov byl dost oblíbený mezi lidmi v sovětských dobách, kdy hrál roli ostýchavého kuchařského učně. Potom, po převratu, za dob Jelcina, odhalil svoji pravou tvář, když jako představitel židovského klanu několikrát se nelichotivě vyjádřil o ruském národě. Zřejmě na státní vyznamenání ho navrhly liberální židovské klany, které v Rusku ještě mají velký vliv. A, přes Chazanova, svým darem, se pokusily Putina diskreditovat, aby ho potom sami i pomluvily.

 

Diskusní téma: Monarchisté – liberálové se pokusili korunovat V.V.Putina

Zvládl to!

Olga | 02.12.2015

Tohle Putin zmákl perfektně, je duchapřítomný a vtipný.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek