MMR VAKCÍNA ZPŮSOBUJE AUTISMUS – ROZHODL ITALSKÝ SOUD

18.08.2012 20:50

 


MMR VAKCÍNA ZPŮSOBUJE AUTISMUS – ROZHODL ITALSKÝ SOUD
Vloženo dne 23.6.2012 od Marie88 přečteno 7 563x

 

 

 

Po mnoho let byly příběhy rodičů takto zdevastovaných dětí podobné.

Malé, bystré dítě, které bylo naočkováno MMR vakcínou, prošlo vedlejším účinkem této vakcíny jako je vysoká teplota, odmítalo jíst a poté se u něj rozvinul autismus.

 

Zatímco lékařská profese popírá spojení mezi autismem a trojkombinací proti “spalničkám, příušnicím a zarděnkám”(MMR), je mnoho argumentů v opačném směru. Statistiky ukazují na zvýšení výskytu autismu s uvedením a stoupajícím množstvím dávek MMR vakcíny.

A nyní, italský soud potvrdil, že autismus u konkrétního dítěte byl spuštěn po aplikaci MMR vakcíny.

 

Rodičům Valentina Bocca bylo přiklepnuto 112.000 Euro, které musí zaplatit italské ministerstvo zdravotnictví. Dále však usilují o dalších 800.000 Euro v občansko-právním sporu.  Valentino, který se normálně vyvíjel, po obdržení očkování ve 14 měsících začal trpět průjmem, nechutenstvím a během několika dní ztratil schopnost používat lžíci. Brzy nato začal v noci křičet bolestí i po dobu několika hodin. Později se zjistilo, že trpí poškozením střev, což je u autistických dětí běžné. Byla mu přizpůsobena dieta-bez mléka a pšenice, aby byl schopen alespoň spát, ale symptomy autismu pokračují a dokonce ve svém věku 9 let ještě nemluví.

 

Tento případ zkoumali 3 soudní znalci a shodli se, že “kromě dříve existujících kondicí je velká vědecky -racionální pravděpodobnost, že vakcína MMR spustila tento stav u Valentina.” Soudce Lucio Ardogo potvrdil, že ho přesvědčilo, že Valentino utrpěl “autistickou poruchou se středním opožděním poznávacích funkcí” a jeho stav byl spojen s přijmutím MMR vakcíny. Italské vakcíny mají stejné přísady jako ve Velké Británii nebo USA.

 

 

 

 

 

DŮKAZ O SPOJITOSTI MMR VAKCÍNY A AUTISMU BUDE V UK A USA ODEPŘEN?

 

V USA je přes 5000 rodin, ve kterých jsou děti postižené autismem po obdržení MMR vakcíny. Ve skutečnosti by toto číslo mohlo být větší. Další soudní odškodnění, po poškození vakcínou MMR, zahrnovalo 90.000 GBP chlapci Robertu Pletcherovi a 1.5 milionů dolarů pro Hannah Poling která dostala MMR a dalších 6 jiných očkování v jednom dni a poté se u ní rozvinul autismus.

 

Je to sice malé odškodnění rodinám dětí, které utrpěly autismem následkem vakcín, ale může to být alespoň náznak světla na konci tunelu. Nicméně, běžná víra v lékařské komunitě je, že je děti lepší očkovat, než vůbec ne.

Mocná síla vlády v USA a v Evropě vyžadovala vakcinaci MMR a na základě toho zůstalo mnoho rodičů přesvědčeno, že nemají na vybranou, navzdory tomu, že je MMR dobrovolná.(V Čechách je povinná Pozn.přkl.) V případě Valentina- propaganda této vakcíny byla ke škodě.

 

S tímto novým úředním rozhodnutím existuje precedens, který může způsobit otevření stavidla. Mnoho rodičů se bude domáhat spravedlivé kompenzace proti vládám, které se spikly v jednom z největších lékařských podvodů – největším ze všech dob.

Za cenu utrpení dětí a životů jejich rodičů.

 

Autor: D Holt, pro NaturalNews

 

Zdroj: http://www.naturalnews.com/036255_MMR_autism_court_case.html

 

Diskusní téma: MMR VAKCÍNA ZPŮSOBUJE AUTISMUS – ROZHODL ITALSKÝ SOUD

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek