Malorossija – pár myšlenek

19.07.2017 14:11

TauRus

 

Zacharčenko v březnu, v přímém vysílání u Solovjova prohlašuje o tom, že DLR zavádí nad všemi velkými podniky vnější řízení. Pro Ukrajinu a oligarchy, kteří tyto podniky vlastní,to znamená, že všechny peníze, vydělané v DLR zůstanou na místě . Dále prohlašuje, že Ukrajině, jako státu zbývá 60 dní. Bez Donbasu Ukrajina nic neznamená.A ať Turčinov nevyhrožuje, ať přijde a vezme , co si myslí, že mu patří. Oni (DLR) je náležitě přivítají. Ale ať potom nikdo neříká, že oni (DLR) začali první. A dodává, že pro Ukrajinu je lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Захарченко: Украине осталось жить 60 дней
https://www.youtube.com/watch?v=cliGSf5GAnA

Minské dohody, díky postoji Západu nefungují. Západ, ze setrvačnosti, prodlužuje sankce vůči Rusku, ale odmítá přiznat, že břemeno plnění těchto dohod leží hlavně na Porošenkovi, který sice také upadl do nemilosti, ale je svůj, je to produkt Západu a nechat ho, znamená přiznat svoji porážku.
Trump, po svém zvolení, dává najevo, že Ukrajina ho nezajímá a přehazuje jí, jako horký brambor, do rukou Merkelové a Macrona. Merkelová má svých problému dost – migrace, hospodářské problémy, rozpadající se EU, volby atd. a ještě musí řešit Ukrajinu s jejím, věčně škemrajícím o peníze Porošenkem. Na to nemá ani síly, ani čas a raději zaujímá pozicí „spícího brouka“, že snad po volbách se nějaké řešení najde. Porošenko, ale nespí a zesiluje nátlak na Berlín tím, že stupňuje napětí na hranicích s DLR a LLR. Tu válku už není možné skrývat před zraky probouzející se západní společnosti. Veřejné mínění se otáčí v neprospěch oficiální verze, že za vše může Rusko a Putin.
Hospodářská situace na samotné Ukrajině začíná být neúnosná. Zavírají se podniky, roste nezaměstnanost, polovina lidí není schopná platit zvýšené tarify za komunální služby, rostou ceny na potraviny a léky, roste kriminalita národ začíná, i přes masivní propagandu chápat, že byl opět podveden. Majdan nic ze svých slibu nesplnil a vidina „zářných zítřků“ se rozplynula, jako sen. Národní hněv se začíná obracet proti strůjcům Majdanu a jeho kurátorům. Podpora porošenkovy vlády je asi 4%. A naopak, podle televizního průzkumu, Putina by volilo 77% obyvatel. Za výkřiky „Sláva Ukrajině“ začínají bit už i za bílého dne.
Podle posledních průzkumů, 70% Ukrajinců by si přálo ukončit bratrovražednou válku na Donbasu a kvůli tomu jsou ochotní dokonce jít na ústupky „separatistům“.
ProMajdanovská klika (Grojsman, Kravčuk, Kučma, dokonce „ožilá mrtvola“ Jacenjuka) snaží se zachránit situací, leč jí síly stačí a vyzývá k palácovému převratu – zajímavý článek:
https://news-front.info/2017/07/18/aleksandr-zubchenko-gkchp-imeni-grojsmana/

A v tom, jako hrom z jasné oblohy přichází oznámení Zacharčenka o vytvoření na území „bývalé Ukrajiny“ staronového státu Malorossija. Skoro zároveň s jeho ohlášením, na vestifinance.ru vychází dva zajímavé články: jeden o spojení DLR a LLR do jednoho státu Malorossija, druhý o ekonomických perspektivách tohoto nového státního útvaru. Všimněte si času vzniku článků:
http://www.vestifinance.ru/articles/88332
http://www.vestifinance.ru/articles/88342
¨
Na ruské Википедии také už někdo operativně vložil článek o novém státu Malorossija a teď už někdo jiný navrhl, aby článek byl vymazán:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F_(%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE)

Na Zacharčenkovo oznámení, se ozvaly hysterické reakce z Paříže a Berlína. Není divu, vždyť jím bylo přímým textem oznámeno, že finance, které vložili do projektu „Ukrajina“, nikdy nedostanou zpět, že půdu, kterou tam nakoupili, také nikdy neuvidí…projekt prostě může splasknout, se všemi pro ně z toho vyplývajícími důsledky.
Moskva si vzala pauzu. Putin mlčí, Pěskov nic nekomentuje, Lavrov také drží basu.
Ozval se Gryzlov (dnes je koordinátorem Minska 2, žádnou významnější funkcí nezastává) a oznamuje, že je to iniciativa Zacharčenka a že on, osobně, s ní nesouhlasí. Tj. jinými slovy ohlašuje, že existuje takový kozák Zacharčenko, který ztratil trpělivost, přestal nás poslouchat a začal jednat na vlastní pěst. Je silný, má armádu, vytvořené struktury, fungující ekonomiku, ale také svoji hlavu. On může ubránit svoji zemí a rozmáčknout zahnívající režim v Kyjevě.
Ten kozák (kterého neřídíme, protože nás neposlouchá) má pro Ukrajince velmi lákavou ideu. On už, vlastně, ani není separatistou, ale státníkem, kterému jde o zachování jednotné Ukrajiny (sice pod jiným názvem, ale…?)
Co teď s tím budeme dělat, pánové partneři? Rozmáčkneme Porošenka společně anebo necháme Zacharčenko realizovat jeho projekt?
V Evropě pochopili, že jde do tuhého, proto ty hysterické reakce. Obzvlášť pro Merkelovou je to situace arci nepříjemná. S volbami na nosu, musí všeho nechat a přednostně řešit Porošenka, který se zuby nehty brání Minským dohodám, protože pro něho, osobně, znamenají smrt.
Míč je se strašnou sílou odkopnut na stranu Západu a čeká se na jeho reakcí. A idea „Malorossija“ začíná nezávisle žít a pracovat. A následky této idei mohou být pro Západ nepředvídatelné…, sám jsem zvědavý. :)

Zacharčenko nejedná na vlastní pěst, on je vojákem a voják svoje plány koordinuje s velením. S kým jiným, než s ruským vedením? Protože je to ve světě jediná jeho záruka, že DLR nepadne.
Je to poslední varování Putina Západu s jasně načrtnutou perspektivou, co přijde, jestli západ nebude problém Ukrajiny řešit. Taková časovaná bomba, založená pod celý západní systém.

 

Diskusní téma: Malorossija – pár myšlenek

malorusko

ondrej | 24.07.2017

Malorusko je zdvihnutý varovný prst pre kyjevskú bandu a pre EÚ. Ale žeby násilím pripojili čo i len jeden región Ukrajiny, tak to nemá zmysel. Pokiaľ nenastane zmena myslenia u bežných ukrajincov, tak je to bezpredmetné. Skôr to smeruje k tomu, že Ukrajina prejde krvavým očistcom a nevyzerá to tak aby sa tomu nejako dalo vyhnúť. Je potrebné celkovo zmeniť myslenie národa a začať nanovo od nuly.

AZ koněm GP?

Přemek | 21.07.2017

Za prvé, Pjakin není Pánbůh, pouze hodně dobrý analytik globální politiky a znalec KSB a DVTŘ. Za druhé, Zacharčenko nedostává žádné zdroje od GP, a to ani oklikou přes vlastizrádné prostředníky, ač se o to dost zaplacených Rusů pokoušelo. Málokdo chápe, co ovlivňuje nejvíce mysl lidí v Donbasu. Oni prostě procházejí očistcem, kdy z RF mohla jít pouze nedostatečná pomoc humanitární i vojensko-instruktorská a odevšad jinud kromě odvážných jednotlivců ze světa se na ně valila tvrdá propaganda, z Kyjeva vojska, z EU odsudky a z USA podpora kyjevských hrdlořezů. Minsk 2? Ano, podepsali jej s nadějí, že bude postupně pod tíhou faktů respektován i Kyjevem. Jenže nic z toho, jen pokračující ostřelování a pohřbívání dalších spoluobčanů. Tohle GP neřídí, tohle řídí obyčejná silná vůle nejen přežít, ale také převzít ve vhodnou chvíli iniciativu. Je pouze otázka, kdo z RF hraje v očích vedení DLR a LLR tu potřebnou oporu, zda skuteční chápaví podpůrci nebo opět jen kýmkoli zaplacení podrazáci v cizích službách. Zapomínáte, že před dvěma lety Pjakin o Zacharčenkovi říkal, že z něho roste dobrý řídící kádr a že pouze záleží na tom, zda nepodlehne jako někteří kolem něj sebestřednosti, podplatitelnosti a celkovému "pozápadničení". Osobně dle aktuální situace soudím, že vyhlášení projektu Maloruska je vypuštění testovacího balonku k ověření, zda již je čas a kolik zbývá sil protivníkovi. Zprávy o reálné situaci na Krymu se na Kyjevem ovládaném území šíří jako lavina a důvěra populace řízené kyjevskou bandou k ní dosahuje hodnot blízkých nule, zatímco roste odpor ke lhářům, uzurpátorům a likvidátorům živobytí prostého Ukrajince. Ten se té falešné Ukrajiny ještě rád vzdá, dostane-li na oplátku naději na zlepšující se obyčejný mírový a prací naplněný život. Veksláci se odstěhují k nám a své podvody budou zkoušet zde, trizubáci spoléhají na Romancova a jemu podobné, že je přikryjí a neprozradí. Alespoň víme, kdo jsou zrádci národa.

Malorossia

moonkyt | 20.07.2017

Podle všech zpráv které jsem k danému tématu dohledal mi to nejvíc připadá jako vytváření informačního pole. Bude zajímavé jaký bude mít situace další vývoj.

Naopak

Vilio | 20.07.2017

Ludia, vidim to presne naopak. V niektorom s minulych dielov Pjakin povedal, ze Zacharcenko je clovek dosadeny pre manipulacie zo strany GP. Vsak tento cin je presne to, co zachova liahen banderovcini na Ukrajine. Opat to Pjakin okomentoval, ze GP sa bude snazit kluckovat.
Podla mna Zacharcenkove vyhlasenie je ta klucka. Rad si pockam na noveho Pjakina, aby potvrdil moj pohlad.

Re: Naopak

mdmml | 20.07.2017

https://www.youtube.com/watch?v=rPt0T7VniM4

Re: Naopak

el-sabí | 21.07.2017

Vilio,
Pušilin patrí pod aké riadenie?

Malorossija

M.C. | 20.07.2017

Dobré šťouchnutí do vosího hnízda a nasazení brouka do hlavy všem zúčastněným. Ono jim to v těch hlavách časem dozraje.

Tohle je totiž poslední cesta z pasti ven a záchrana pro Ukrajince – pokud to pochopí a této možnosti se chopí. Budou se muset chopit také zbraní.
Každý region Ukrajiny, který prohlásí své vystoupení z tohoto rozpadajícího se státu a připojení se k Malorusku se totiž vyvlékne z pasti ukrajinského státního dluhu a ukrajinských zákonů a systémů moci.
Zničený průmysl a rozvrácené hospodářství jim sice zůstane, ale najednou budou mít plyn a uhlí za ceny jako v Donbasu a třikrát předraženým uhlím a o třetinu předraženým plynem z USA ať si topí banderovci.
MMF si bude moct svoje půjčky Ukrajině nechat zarámovat, neuvidí z nich ani vindru. ,,Půjčili jste peníze nějaké bandě povstalců, která provedla násilný převrat a odstranila legálně zvoleného prezidenta? Jo tak, vy jste o tom věděli... No tak si to od nich teď vymáhejte. Nás občany nezávislého státu vaše kšefty s nějakými gangstery nezajímají. “
Za jejich zády se bude mlčky mračit ruský medvěd.
Jedině tak mohou Ukrajinci zachránit svou zemi a sami sebe.
K tomu jim dopomáhej Bůh.

77% procent podpory je ještě pořád málo. To je jenom něco přes tři čtvrtiny. To je ještě pořád moc lidí, kteří by začali vést partyzánskou válku - zbraní bez kontroly je na Ukrajině dost.
Až dosáhne podpora Ruska a Putina osobně podobných hodnot jako na Krymu, tj. okolo 85%, nastane čas jednat.

A ta doba přijde. Pindosi a podpindosníci tomu nejsou schopni zabránit, možná ani moc nechtějí, já jim do hlav nevidím.
Jak říkal jeden nechvalně známý politik: ,,Es kommt der Tag..."

Už když byly Minské dohody podepsány jsem se divil, co to Pochorošenko a jeho západní kurátoři podepsali - vždyť je to de facto kapitulace Ukrajiny, pokud by se jednotlivé body naplňovaly tak jak jsou uvedeny.
Jestliže mě to došlo po prvním přečtení, tak nechápu čím přemýšleli signatáři, kteří nad tím seděli celou noc.
Až dodatečně jim zřejmě někdo vysvětlil, co to vlastně podepsali.

Dále k tématu:
http://www.hlavnespravy.sk/zapad-hotuje-ukrajinu-na-velky-obchod/1069384
Pan Suslov popisuje situaci velmi otevřeně a člověku je běžných občanů Ukrajiny líto, protože se dostali do situace kolonie Západu.
Západ Ukrajinu rozkrade a zničí a za všechno budou vinni Rusové.
Jenže:
Pan Suslov nepostřehl jednu věc. Nebo ji úmyslně zamlčel, aby zbytečně nenapovídal protistraně. A totiž, že doba, kdy ve State Departamentu rozhodli že to bude tak, a tak to i bylo, už je pryč.
Dneska už to tak funguje jenom tam, kde to Rusku nevadí, nebo tomu není schopno bezprostředně zabránit.
Proces ničení Ukrajiny byl zřejmě urychlen, v rozhovoru je zmíněn povolený rozprodej půdy zahraničním subjektům a proto se někdo rozhodl, že je nejvyšší čas (i s ohledem na celkové souvislosti světové politiky) hodit jim do toho vidle.
A tak Zacharčenko vyhlásil Marorusko jako nový stát složený z regionů, což napovídá, že se mají odtrhávat jednotlivé oblasti nebo jakékoliv územní celky, kde se podaří pacifikovat ,,majdanuté".

k tématu (RU)

. | 20.07.2017

http://politikus.ru/video/96967-informacionnaya-voyna-s-valeriem-pyakinym-po-teme-malorossii.html

Re: k tématu (RU)

Slovenka | 21.07.2017

..... Pjakin to nazyva kačestvenym a vo vremja sdelanym!+++...tesime sa

Re: Re: k tématu (RU)

Hox | 21.07.2017

ehm.. slovensky by mluvit nešlo?

Re: Re: Re: k tématu (RU)

X | 21.07.2017

kvalitne a v správnom čase

Малороссия

Везуха | 20.07.2017

Мой взгляд на это. Все,что сказал Захарченко абсолютно нереально. Посмотрите на репортажи Шария из украинских городов и сел, где он опрашивает обычных людей. 99% заражены вирусом самостийности и бандеризма. Они уже это преподают в детских садах и школах. Сколько лет должно пройти, чтобы этот вирус уничтожить? Если могучий СССР не справился полностью с бандеровщиной, то современная Россия и подавно не справится. Или придётся ввести на Украину огромную армию и полицию. Везде будет партизанщина и террористические акты. Даже города, далекие от Галиции и Киевщины полностью поддерживают власть на счёт России и самостийности
Всё это придумано пятой колонной, чтобы поставить в неловкое положение Путина перед выборами 2018, чтобы снизить его рейтинг. Видать у Захарченка рыльце в пушку, раз его так крепко взяли за яйца. Какая там национализация? В ЛДНР формируется класс новых олигархов на замену старым.
С Украиной ничего нельзя сделать, пока люди сами не поймут, что они пришли в тупик. Иначе будет повсеместное сопротивление. Это вам не Крым. Россия с этим не справится даже ценой огромных людских жертв, не говоря уже про деньги.

Re: Малороссия

Dušan | 20.07.2017

"Мой взгляд на это. Все,что сказал Захарченко абсолютно нереально."

- НЕсоглашусь

"Посмотрите на репортажи Шария из украинских городов и сел...."

- это является как проект НЕкончаютша бандеризма


ps. ak to má byť text pre rusov ktorí chodia na naše stránky a potom sa bude prezentovať tento tvoj príspevok pre rusov ktorý majú záujem o KOB ako všeobecný názor tu študujúcich. Odpusti si písať takéto texti na tejto stránke.

OMG

koloděj | 20.07.2017

napal to rus, který chodí na tyto stránky.

Jakým právem tu komanduješ, kdo tady smí co psát, sakra ??

samej demokrat tady, koukám

Re: OMG

Везуха | 20.07.2017

Mockrát děkuji!

Re: OMG

Dušan | 20.07.2017

Bol to môj názor. Nemusí ma počúvnuť. A potom hlavným jazykom tu je slovenčina /čeština. A proste mi intuícia nahovára že celí ten príspevok je manipulácia.

Demokracia je spôsob rozhodovania v spoločnosti.

Re: Re: OMG

Mariet | 21.07.2017

Dusane, vis proc to vidis jako manipulaci? Protoze jsi podvedome nachystan na takoveto rozdelovani lidi. S timto pristupem se neda nejen diskutovat, ale vubec na necem domluvit.

Demokracie je v prve rade pravo kazdeho na jeho nazor a pokud je otevreny k prokazovani a zvazovani i toho nazoru, ktery mu nesedi, pak se da postoupit dal. Napises, ze demokracie je zpusob rozhodovani ve spolecnosti, ale k tomu rozhodovani musi byt prizvani vsichni a ne ze je odkopnes uz na zacatku, kdy se vyslovi jinak nez cekas. Nelze zavirat oci pred faktem, ze lide nejsou stejni, ta rozmanitost je dana je potreba s ni pracovat jako s danym faktorem. Uniformu muzes nasadit na telo, ale na mozek ( mysleni ) uz ne...

Re: OMG

Hox | 20.07.2017

Příspěvěk je provokace, je tam spousta absurdních tvrzení a manipulací (například, že kyjevskou bandu podporuje 99% obyvatel).

Re: Re: OMG

Mariet | 21.07.2017

Hoxi, on pise, ze je to jeho nazor, proc zrovna hned musis to prohlasovat za provokaci? To cislo nemuze odpovidat realite, ale kazdy mame moznost si to dohledavat sami, jak je to s tou podporou. Stejne jako v Syrii, tam je takovych band a kdyz se chces dozvedet, jak je to s podporou Assadovi, zadas v arabstine a najdes spoustu clanku ci diskuzi na toto tema...

Co se tyka Ukrajiny, tak tam je situace chaoticka, taky ctu pripsevky i od lidi, kteri stale veri ze vstup do EU by pro ne mnohe vyresil. Lidi u nas prece tomu kdysi take verili a jaka je realita. Sileny diktat proti nam...

Sjednoceni Ukrajiny vidim taky jako nerealne v tomto stavu. A co ty? Pokud ano, tak jakou cestou?

Re: Малороссия

X | 21.07.2017

Za čo budú bojovať? Za svoju biedu? Deti v takej realite rýchlo vyrástu z vymývania mozgov. Revolúcie stoja práve na mladých, ktorí sa cítia oklamaní. Európa držala Ukrajincov za plotom, kým "vítala" milióny ilegálnych a problémových migrantov z odlišného kultúrneho prostredia. Európa si zazvonila do hrobu a Ukrajina svedomito vyzváňa sebe. Vykradnuté hospodárstvo, rozbitý priemysel, štátnosť kolabuje, armáda stojí na žoldnieroch a sociopatoch. Ostatné regióny nie sú ako Krym, ale budú chcieť byť, keď uvidia holú pravdu. Lož má krátšie nohy ako tučné prasa pred vyhladovaným davom.

LLR?

Přemek | 19.07.2017

Z LLR zatím zní odmítavé hlasy na projekt Maloruska. To je nutné vzít v úvahu stejně jako fakt, že RF vytvořila zrychlenou cestu pro Ukrajince k získání občanství RF ihned poté, co se vzdají toho ukrajinského. Zatímco to první může být spíše individuální postoj některých (Plotnickij se doposud nevyjádřil), výměna Ukrajinců za rusy může znamenat silnou skupinu k podpoře Maloruska po jejich návratu do svých domovů. Sláva Ukrajině je již velmi řídký výkřik pravidelně vzbuzující nevraživost až inzultační akce (zde zjevně po právu). Zacharčenko poté, co si výtečně svými přímými relacemi s obyvateli kyjevským režimem okupovaných ukrajinských měst vydobyl značný respekt, má nyní dobrou pozici na ponechání projektu Maloruska k tichému či hlasitějšímu převzetí v různých oblastech Ukrajiny, tedy toho, co z ní zbylo. Banderovci si svou krutostí stvořili i své katy, stahují se z veřejných prostranství, s trizuby na jeepech pak odjíždějí třeba i do pražských Řep a snaží se alespoň nějak přežít dobu zbývající do jejich odhalení a eliminace.

Re: LLR?

Jura | 20.07.2017

No, je vytvořené pole, že až to podpoří, tak se to tím znovu ozvučí ... a třeba se přidají další.

Nikdo asi nečeká, že na to ostatní regiony kývnou ještě letos.

Re: LLR?

Sirea | 22.07.2017

Aké odmietavé hlasy? Plotnickij je stále pod vplyvom oligarchov, "ľud " sa nevyjadril. Ale iné mu nezostane - LNR ani Ukrajina, ani Malorosia neprežije - už len preto, že má slabú armádu. Okrem toho, môže to byť aj hra - keď to nie je jednoznačné, Západ sa nemôže búriť... Chech, toho Tuku, čo je hneď druhý v armáde či kde, sfúkla už aj Savčenková: Nezaujíma vás, čo hovorí nejaký Zacharčenko? Ale hovoria o ňom aj Merkel, aj Macron. A sotva vedia, kto je Tuka!!

Ukrajina

svantovít | 19.07.2017

je a vždy bol umelý projekt.Idea "edinoukrajiny" je len pre blbcov,ktorí sa držia zubami nechtami minulosti a dúfajú,že ľudia na Donbase a Luhansku odpustia vrahom a vrátia sa pod krídla Kyjeva.Nikdy už k tomu nepríde.Poučenie pre obyvateľov Donbasu a Luhanska je príliš tvrdé na to,aby opäť riskovali utrpenie,ktoré zažívajú od amerického "Majdanu".Kde je napísané,.že sa história nezopakuje najmä vzhľadom na to,že USA aj Európa deklarujú túžbu zachrániť neonacistické krídlo,ktoré to všetko spustilo?Aké sú záruky?Žiadne.Západ dal najavo Rusku,že ak sa nvysporiada s Ukrajinským nacionalizmom a trvdošijnosťou,čaká ho reparát.Vzhľadom na silné emócie pozostalých a obrovské škody na oboch stranách nebude tak ťažké vyvolať emócie v zapálení nového bratovražedného boja a práve s tým USA/Európa počítajú.Denacifikácia Ukrajiny a to oveľa väčšia a hlbšia ako v Nemecku po 2.svetovej vojne je podmienkou k tomu,aby sa začala nová éra vo východnej Európe.Nielen Ukrajiny,ale aj Pobaltia,kde dodnes pochodujú členovia Waffen SS a nadávajú na Rusko,čím nakazili aj mladú generáciu.Súčasná Ukrajina padne,je iba otázkou či Európa prijme svoj diel zodpovednosti,čo by otvorilo novú kapitolu v Európskych dejinách.Rusko nebude v žiadnom prípade sanovať neonacistikých pohrobkov a idiotov,ktorí sú schopní zdvihnúť zbraň a "bojovať" proti vlastným civilistom na príkaz pár šialencov a zločincov zo zámoria..

Re: Ukrajina

ТаuRus | 19.07.2017

Mám dojem, že jsi trochu mimo a nevíš o co se jedná
Ústavný zákon o vytvorení Maloruska zverejnen
http://leva-net.webnode.cz/news/ustavny-zakon-o-vytvoreni-maloruska-zverejnen/

Donbas nejde pod Kyjev, naopak, chce vytvořit stát Malorossija s hlavním městem v Doněcku, dle nově vytvořené ústavy.
Samozřejmé, že ten stát nebude mít s kyjevskou bandou nic společné..

Re: Re: Ukrajina

mdmml | 20.07.2017

Hovori to iste....

Re: Re: Re: Ukrajina

Dušan | 20.07.2017

Myslíš ako svantovit a taurus? Nehovoria.

Malo by sa isť podľa princípu: "Odpustiť je možné (okrem úplnej krajnej zvrátenosti), ale zabudnúť nie."

Podľa predbežného plánu by mali byť 3roky výnimočný stav keď sa bude banderizmus odstraňovať súdmi na celom území Malo Ruska (čítaj bývalej ukraine).

Takže nesúhlasím zo svantovítom.

Re: Re: Ukrajina

Mariet | 21.07.2017

[osobní rovina, https://pastebin.com/QT1UBrW6 ]

Re: Re: Re: Ukrajina

Sirea | 22.07.2017

Áááále predsa ak bude hlavné mesto Doneck a centrum riadenia na východe, posilní sa ruský faktor a oslabí - ak nie znemožní západný (poľ sko-rakúsko-nemecko-americký)! Drang nach Osten! Názvom Malorosia sa poprie akýsi iný národ "ukrajincov!" Materiálna základňa sa zlepší - tam fabriky stoja, uhlie, železo, magnezit, chémia...! A obchod s Ruskom sa obnoví! To je predsa dosť! Okrem toho, že sa "ukrajinci" dozvedeli, že EU im neponúkla nič, len vylepšený vízový režim! A obmedzený obchod - doslova likvidačné podmienky! Vyčerpané kvóty už v januári/marci! nakoniec budú aj bruselóni radi, že im pomohli z hanby! Jazyk bude maloruský - ten je bohatší a je to vlastne staré nárečie ruštiny! Dozvedia sa pravdu o vojne - doteraz ich nechávali slepých a hluchých! A vôbec - nebudú mať na výber! Banderovci sa vrátia do Kanady, odkiaľ prišli po Chruščevovej amnestii, ostatní sa rozpustia v tej vytúženej Jevrope! A zachráni sa pôda - zatiaľ jej predaj zablokovali práve nacionalisti, zrejme aj banderovci! A vôbec - nebudú mať na výber! Veľmi sľubný projekt, všetko sa vráti na svoje miesto po mätežnom rozhodnutí trockistov! Ale potrvá pár rokov... a minie sa dosť rubľov...

Re: Re: Re: Re: Ukrajina

Mariet | 23.07.2017

Kez by se povedlo tak, jak rikas...

Re: Re: Re: Ukrajina

Везуха | 24.07.2017

Пишу по-русски, потому, что не могу грамотно и правильно писать такие длинные посты на чешском. Но читаю на чешском и словацком прекрасно.
Согласна с Вами на 100%. Некоторые здесь преподносят Россию и Путина в розовом цвете, как идеал. Это не правильно( по-моему). Россия не Советский Союз , в ней правят олигархи и на дружбу народов и совесть им наплевать. Для них главное - доходы и деньги. Судьба ЛДНР будет решена, когда они между собой всё поделят. Много ли мы знаем что происходит с экономикой и обществом Донбасса? Ничего не знаем. Так что праздновать победу очень рано.

Re: Re: Re: Re: Ukrajina

el-sabí | 26.07.2017

Везуха,
скажите нам честно,на кого Вы работаете?
Кто правит в Чехии и Словакии ?или в США? олигархи/росСионска элита / правят только в России?

Re: Re: Re: Re: Re: Ukrajina

Везуха | 18.08.2017

Не представляю, каким образом можно из моих комментариев сделать вывод, что я на кого-то работаю. А Вы как думаете, на кого?

dobrý prehlad

Perun | 19.07.2017

Len dodávam: dnes som čakal na signály, do akej miery je to seriózna akcia. Tušil som, že je to naozaj vážne (v súlade s dávnejšími Pjakinovými tvrdeniami).
A aj som sa dočkal potvrdenia.
Okrem vplyvných novinárov typu Akopov, to potvrdil už aj priamo Surkov (čo o.i. má priamo na starosť ukrajinské záležitosti, skrátka je to ten najväčší insider v danej otázke)
https://vz.ru/news/2017/7/19/879285.html

On to síce tak trochu zľahčuje, že je to len nejaká vízia, ale ani ju nepoprel, ani ju neoznačil za nejakú blbosť (ako podaktorí viz Taurosov článok), naopak, podporil ju. A je pre nás na tomto webe fakt zaujímavé, že úplne akoby opakoval Pjakinove myšlienky o tom, že DNR a LNR sú základom novej ukrajinskej štátnosti.

Re: dobrý prehlad

Přemek | 19.07.2017

O této strategii se příliš nemluví, pouze zaznívají ustrašené hlasy ze Západu, avšak již bez dříve obligátního obviňování RF z agrese. To je silná zpráva o změně globálních pozic a o uvědomování si reálných možností každým z globálních hráčů. Ten kremelský má svou partii skvěle rozehranou a opatrně sděluje, že to je ku obecnému prospěchu všech lidí s lidskou psychikou.

dík za info

nik | 19.07.2017

Vďaka za komplexný prehľad a názor k aktuálnej Ukrajine.

Re: dík za info

Cico Ciciak | 20.07.2017

Pridávam sa.

Přidat nový příspěvek