Lukašenkovi načisto ustřelilo dekl

05.02.2017 10:17
TauRus

 

Lukašenkovi načisto ustřelilo dekl.
Svolal velkou konferenci z novinářů atd. a žvanil tam několik hodin.
Zde je úryvek o tom, jak "dusil" Putina s Medvěděvem ohledně ceny na plyn, kterou chce snížit.
Nejenže mluví jako vidlák, ale slil všem obsah soukromých rozhovorů mezi ním, Putinem a Medvěděvem nebo tomu, co se z jeho pohledu tomu rozhovoru podobalo, v obzvlášť nepřijatelné podobě. Nejdříve jsem ani nepochopil, že mluví o Putinovi: „řekl jsem mu ty…a ty…a ty“, jako nějakému pohůnkovi.
A ke všemu ještě spojil cenu za plyn s nezávislosti Běloruska, kterou on v žádném případě nebude ztrácet, jestli mu tu slevu nedají.
Současná cena pro Bělorusko je asi 130 usd., on chce ještě levněji: „Co je pro gazprom nějakých 500 mln. dolarů?“ Otřesné.

Лукашенко: Володя, не порти вечер
http://politikus.ru/video/90236-lukashenko-volodya-ne-porti-vecher.html
 

Diskusní téma: Lukašenkovi načisto ustřelilo dekl

Lukašenko je vydierač,

Sirea | 09.02.2017

chcel by aj lacnú ropu, aj predávať na západ benzín. Aj lacný plyn - v rámci EAES - aj predávať syry v Európe aj Ázii. Aj bezcolnú zónu, aj obchod mimo EAES. Ba aj "bieloruské mandarínky" a poľské jablká a mäso predávať v RF. S ruskou základňou nesúhlasí, ale dosť vyškolených pilotov nemá. "Dajte nám dvadsať lietadiel, my zabezpečíme hranice sami..." No to by bol spoľah! Mimovládky v Bielorusku už makajú na plný plyn! To ony nevidia, čo sa stalo na Ukrajine, chcú len moc... Ale Lukašenko už párkrát tvrdo pristál, spamätá sa. Hoci ...naša milá EU nelení - Ukrajina nestačila...

pílenie konára

Kamil | 06.02.2017

Teda takto si podpíliť úplne zbytočne konár rovno pod sebou.
Hlupákovi niečo nabulikali, uveril svojej veľkosti. Čo nevidí, že balansuje na hrane so svojim Bieloruskom? Miesto toho, aby hľadal, ako vyžiť za svoje, kope do toho, kto mu umožňuje prežiť.....

klamár

colo | 06.02.2017

Lukašenko len vyšiel na povrch s tým, čo v ňom je.Bol a je americký riťolíz.

Re: klamár

JaroX | 06.02.2017

Presne tak, a zbytočne bolo doteraz sa ho zastávať a dúfať v lepšie, rovnako tak ako s Obamom či Merkelovou, Steinmeierom, Schulzom, Tziprasom, Sulíkom, Procházkom, Matovičom atď. Dospelí ľudia sa bez vlastnej snahy nemenia (aj keď je možné ich donútiť urobiť niečo, čo by inak nespravili - dobré či zlé), iba ich deti alebo vnúčatá môžu byť za určitých okolností lepšími ľuďmi.

Nemoc seniorů

Franta | 05.02.2017

Zřejmě už začíná trpět stařeckou demencí.

Re: Nemoc seniorů

Spektátor Čumilovič Puk | 05.02.2017

To je bohužel osud všech diktátorů. Ze začátku mohou být skvělí a skutečně udělat spousto dobré práce, ale jak jde čas kupředu, jsou pak více a více odtržení od reality životů "těch dole". A pak z té moci, co mají, začnou blbnout. A pak začnou dělat koniny. Třeba takový Benito Mussollini. W.Churchill o něm napsal, že kdyby nezblbnul a nepřidal se k Hitlerovi při dobývání Francie, dožil by se vysokého věku... Myslím, že to trvalo, ale že Lukaševič se vydal stejnou cestou...

Re: Re: Nemoc seniorů

Spektátor Čumilovič Puk | 05.02.2017

Oprava " Lukašenko" a ne Lukaševič... Je vůbec zajímavé, že si stěžuje na celkem přátelskou cenu plynu od Rusů, asi touží po "lepších dodávkách ze Západu přes Nord streamy 1 a 2...." a to dávám do kontextu s faktem, že v Bělorusku dnes vládnou švýcarské bankovní domy, a že tam jsou pěkně vysoké úroky na úvěrech - Lukašenko to ale nekritizuje a mlčí! Zajímavé...

magor

colo | 05.02.2017

Lukašenko už dohrá.Je to idiotko.

Batka

CastroRuiz | 05.02.2017

Usaty kolkhoznik.

Lukašenko asi ječtě neví, že je na odstřel..

forpete | 05.02.2017

Nejen Bělorusko, ale i Ukrajina spadnou do sféry vlivu RF. Už je o tom rozhodnuto. GP musí s RF spolupracovat. Neokoni mají stále obrovskou moc. Zdá se ale, že v tajných programech začínají mírně vyklízet pozice.

Re: Lukašenko asi ječtě neví, že je na odstřel..

Franta | 05.02.2017

Pevně doufám, že Bělorusko a Ukrajina se jednou stanou součástí RF. Podle googlu, 83% ukrajinců vyhledává na internetu v ruském jazyce, v Bělorusku je to dokonce 93%. V tomto článku se píše, že ukrajinština je na Donbasu tak exotický jazyk asi jako hindština. I v nejukrajinštějším ukrajinském regionu, v rovenské oblasti, vyhledává na internetu v ukrajinštině necelých 30% obyvatelstva. 5 z 6 časopisů na západě Ukrajiny vychází v ruštině. Asi 3/4 ukrajinců mluví doma rusky. http://www.novarepublika.cz/2014/09/tak-sakra-kde-jsou-ti-echtovni-ukrajinci.html

A já jim pořád říkám: Neber ......

Jako Mako Pako | 05.02.2017

Prostě peníze a moc lidi ničí až je zničí. Podívejte se na poslance EU. Tomu se říká zkorumpovat někoho platem. Ty mozky jim to docela vymyje. Vydrží jen extra odolný jedinec. Tak jeden z deseti tisíc a možná ani to ne. A parlament Czechie ? Jsou nás schopni všechny prodat za 30 stříbrných bez oka mrknutí.

Pokud Rusko to zmrda sponzorovalo

KROKODÝL | 05.02.2017

bylo vše O.K?
Potřebuje odvést pozornost od krachující ekonomiky?

Zajímavé

eM | 05.02.2017

Nu, a co si myslíte o tom, proč se najednou cítí tak silný v kramflecích? Já nemám ani páru, napadá mne že mu někdo "dobře poradil" a spustil jeho odpis a předání Běloruska do RF? Neví někdo jak to vidí Kissinger, jak psal o těch sférách vlivu, jak to vidí s Běloruskem?
Teoreticky mu mohli dobře poradit v novém štábu Trumpa, a nebo taky někdo v EU.

Re: Zajímavé

Interbulo | 05.02.2017

No, len aby nedopadol ako Erdogan, aby ho Rusi nezachraňovali, keď nastúpi dáka chunta a on sa so zvesenými ušiskami nevráti do ruského košiara!

Je to možné ..

Bohumil | 05.02.2017

Také je ale možné, že bude pro VŠECHNY ( včetně něj samotného ) lepší, když ukončí svou éru jako směšný pomatenec, než jako cynický zločinec. Nakonec - už před časem oznámil zrušení projektu syna- nástupce. Prý si to chlapec nepřeje ..

I mě

Nedělka | 05.02.2017

Co chcete od bývalého vedoucího kolchozu z éry SSSR, který se stal po rozdělení v r.1991 presidentem Běloruska. Jeho ambice jsou, nastoupit do vedení spojeného Ruska a Běloruska místo Putina a dokončit to, co nestačil vykonat Jelcin. Jinak je to bezpáteřní had.

Může mi

Pepan | 05.02.2017

Někdo říci proč je tam psáno "jak vidlák"? Vždyť ten blb má ještě ani tomu vidlákovi nesahá po kotníky. V dnešní době to je asi takový trend volit do čela státu takováto individua.

Re: Může mi

Jana | 06.02.2017

Vidlák je v současnosti velice frekventovaný výraz nul vegetujících ve virtuální realitě. Až těm nulám vypnou proud a pohrnou se do vidlákova za kusem žvance, vidláci s vidlemi je poženou hodně rychle odkud přišli.

Přidat nový příspěvek