Ljaško navrhl ukrajinské Radě vízovou povinnost pro EU

28.11.2016 16:40
TauRus

 

Kontroverzní ukrajinský politik Ljaško navrhl Radě, aby zavedla vízovou povinnost pro země EU v souvislosti s tím, že Evropská unie nezrušila vízovou povinnost pro občany Ukrajiny.
http://politikus.ru/events/87098-lyashko-predlozhil-vvesti-vizovyy-rezhim-s-es-v-2017-godu.html

Jak se říká: za co bojovali? Nedávno jsem viděl dotaz z ruské strany Ukrajincům:
Vy jste vážně neměli pár dolarů na zaplacení víza? Kvůli tomu byl celý ten Majdan? Teď nemáte ani víza, ani peníze na zaplacení.
Pravda pravdoucí, rozbili stát, kvůli tomu, že chtěli „krajkové kalhotky“ a důchody, jako v Německu. A kvůli tomu se rozhádali se svým největším historickým spojencem, zničili vlastní průmysl, začali občanskou válku, totálně ztratili suverenitu a spadli na úroveň zemí třetího světa. Bez jejích vlastního přičinění, žádná Nulandová by nic nezmohla, i kdyby se zbláznila. Těšilo je, že o ně projevil zájem „vyspělý“ západ – USA a EU, což u nich vyvolalo pocit vlastní výjimečnosti. Nechali se koupit za vidinu lepšího života. Já jen žasnu, jak snadné to bylo a jak mohou být masy naivní.
Jediný přínos z toho Majdanu – je ponaučení pro ostatní země a procitnutí jejích občanů.Snad se to v dobro obrátí. :)

 

Diskusní téma: Ljaško navrhl ukrajinské Radě vízovou povinnost pro EU

:-(

PESS | 29.11.2016

...je to celé vlastne velmi smutné konštatovanie...ako sa náš bratský - Sloviansky narod Ukrajinci,nechal podviesť a okradnut tými farizejskými opičákmi zo Západu..verme,že sa poučili a v buducnosti sa im už nič podobné nestane !

Přidat nový příspěvek