Lest jako metodika Reaganovy vlády

18.10.2015 12:31

Lin |

 

Nedávno byl odvysílán německý dokument "Lest jako metodika Reaganovy vlády proti SSSR": youtube .com/watch?v=oLVjNp5Z _iQ.

Reagan nebyl dle mínění autorů žádný “trapný herec” na pozici prezidenta, ale byl to velmi chytrý a schopný člověk. Jeho misí bylo oslabit a vyčerpat SSSR do krajnosti. Ve svém týmu měl skutečné poradce a zpravodajce, matadory z dob 2.světové nebo 50. let. Změnili taktiku z obrany na útok a myslím si, že ji používají dodnes. Zpravodajské služby v tom sehrály klíčovou roli.
První, co udělali, že se “spřátelili” se Saúdy a začali svou hru s cenami ropy, aby tehdejší SSSR měl nižší příjmy do státní kasy. Akcí CIA je i katastrofa na plynovodu Jamal (1982), kdy jakoby vybouchl zásobník zkapalnělého plynu “selháním lidského faktoru”. O této události jsem cosi našla tady:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/archiv/1404988-vybuch-na-transsibirske-magistrale-odpovidal-atomove-bombe-svrzene-na-hirosimu

Když jsem to četla, už se mi nezdá vůbec přitažené za vlasy, že výbuch v Černobylu také nebyl sám od sebe, ale byl “dílem západu”. O tomto v dokumentu nic není, vsunuji svou vlastní úvahu. Co ale v dokumentu je, že dodávali elektroniku a řídící systémy s virem. Nějakou dobu to fungovalo bezchybně, pak se ale spustil virus a technika začala “bláznit”, systémy vydávaly nesmyslné příkazy, všechno se pokazilo a nešlo s tím nic udělat (což je prasárna nejvyššího stupně).
Amíci měli tehdy technologickou převahu, takže si se SSSR “hráli” i na vojenském poli. Provokovali jejich ponorky falešnými signály, několikrát denně vzlétala protivzdušná obrana SSSR kvůli falešným signálům o “narušiteli”. Jejich “hra” došla tak daleko, že tehdy byl svět opravdu krůček od jaderné války, protože Sověti vůbec nevěděli, co se děje a kdo je ten “neviditelný nepřítel”.
Amíci ale potřebovali ještě dalšího spojence a zvolili Švédsko. Bylo sice v té době socdemokratické, ovšem místní elity byly opačného “vyznání”. Dobré pro amíky bylo, že mnoho vojenských pohlavárů nesouhlasilo s politikou Olafa Palmeho a to sblížit se se SSSR, uzavřít dohodu o míru a neútočení. Olaf Palme měl mnoho nepřátel a to díky své vizi “instalovat” sociálně spravedlivý systém, odlišný od sovětského, ale na jeho fungujících principech. Pro USA byl “nepřítelem č.1″, takže Palmeho vražda je také dílem USA.
Nejprve se snažili zhatit a zdiskreditovat Palmeho úsilí. Bylo potřeba pro švédskou veřejnost určit nepřítele a “hrozbu”. Kolem pobřeží se objevovaly “nepřátelské ponorky”, které byly švédskými veliteli jednoznačně určené jako sovětské. Dokonce zinscenovali i najetí ponorky na mělčiny jednoho švédského zálivu a “zajetí” celé posádky. Tisk šílel, veřejnost začala během dvou let vidět v SSSR hrozbu (z cca 20% na cca 80%). Palme psal protestní nóty do Moskvy, několikrát Moskvu i navštívil, několikrát navštívil sovětský ministr Palmeho. Palmě žádal zastavit tyto provokace, Moskva opakovala, že to jejich ponorky nejsou. Nakonec dala ruská strana souhlas ničit tyto ponorky, střílet na ně – protože si byla jistá, že nejsou jejich. A Švédi stříleli, však nic nezasáhli. Ponorky byly jako fantómové, mizely a zas se objevovaly.
V dokument se vysvětluje, jak to bylo se sovětskou ponorkou, která “zabloudila na mělčinu” (koupený sovětský velitel) a jak to bylo s ponorkovými fantómy. Nešlo o sovětské ponorky, ale o ponorky NATO a většina viděných periskopů nad hladinou byly makety.
Nepřipomíná vám to něco z letoška?
Dokument nabízí i vysvětlení, proč jsou dneska amíci tak vykolejení. Od Reagana si hráli se SSSR (potažmo se světem) jako kočka s myší – a mysleli si, že jim to bude vycházet navěky. A nyní jim to nevychází, podcenili Rusko v technologiích...

 

Diskusní téma: Lest jako metodika Reaganovy vlády

černobylstvo

vilon | 23.10.2015

Pamätám sa na blogerský príspevok, týkajúci sa černobyl.havárie.Podrobne sa tam uvádza, že vo vyšetrovaní sú záznamy o tom, že v noci pred haváriou boli rybári pri neďalekej rieke udivení z akehosi tlmeného slabého zemetrasenia, a že ryby absolútne vtedy nebrali. Po pár hodinách potom nastal výbuch, a inferno už poznáme z tlače. Ešte sa tam uvádzalo, že aj ked amíci nemali Haarpy také ako dnes, pokusy so skalárnými vlnami boli v plnom prúde.Bolo veľkou chybou, že Rusi tieto výskumy podcemili, a sami zanechali obrovské Teslove cievky stať napospas počasiu nevyužité.

hm

bigos | 22.10.2015

zaujimava uvaha

...

slav | 19.10.2015

a výsledný obraz je, že Rusi sú sprostý národ gojimov, zatiaľčo judáši sú najbystrejší...

Díky

Mirka | 19.10.2015

Díky za rozbor, Lin, moc ráda čtu vaše fundované a srozumitelné příspěvky.

Přidat nový příspěvek