Kdo jsou ti voliči Zemana, ptá se nějaký Klus

27.01.2018 13:34

https://nahlas.eu/?page_id=503

Odpověď obyčejné ženy, co celý život pracovala a psala o tom, jak by mělo být a co je podle ní špatně.

 

Pane Klusi, zpěváku
to, že jste veřejně známá osobnost neznamená, že se nás můžete ptát takhle arogantním způsobem.
Uvědomte si laskavě, že nebýt nás nejste nic a nikdo. Píšete o tom, že byste rád hovořil s lidmi, co volí Zemana, ale žádného neznáte ?
Vaše škoda,…. protože Zemana volí obyčejní lidé, co živí celou tu vaši kavárnu, všechny komedianty, politiky a nemakačenka.

To je ale novina co?
To jste nevěděl?
Vy máte lidi bavit, těšit je v jejich dobré i špatné náladě a nesrat je pitomosti typu, neznám voliče Zemana.
Z toho vyplývá jen jedno.
Neznáte ani svoje posluchače. Tak mi řekněte pro koho vlastně zpíváte a hrajete?
Pro nás asi ne,.. a já doufám, že obyčejní lidé vám to dají pořádně sežrat, protože bez našich peněz si nevyděláte ani na slanou vodu.
Taková je pravda.

Ptáte se jako pravý kavárník na to, jestli jsme všichni, i se Zemanem, napojeni na Rusko.
I kdyby, tak po tom vám nic není, ale přesto odpovím.
Napojen není nikdo z obyčejných lidí, ale jedno je pravda.
Nebojíme se Ruska, ale USA a EU.
To je pro vás asi novinka že?
Už jste viděl kolik má USA základen po celém světě a kolik jich má Rusko?
Doporučuji doplnit znalosti a potom nebudete žvanit hlouposti a zesměšňovat se před svými posluchači.

Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, protože nic jiného ty lidé nejsou.

Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, protože muslimové nikdy nepřijmou naše zvyky a naši víru.

Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, pro které jsou ženy jen vagíny na rození dětí a pak si s nimi mohou dělat co chtějí.

Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, co znásilňují, týrají a zabíjejí zvířata jen pro vlastní krvavé potěšení.

Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, KDO NERESPEKTUJE VŮLI VĚTŠINY NÁRODA.

Tak už víte proč volíme Zemana, který má vysokoškolské vzdělání a přehled o celém světě .
Tak už víte proč nemáme rádi kavárnu?

Pokud ne, nejste moc inteligentní a raději už nic neříkejte.

25.12.2017

 

Diskusní téma: Kdo jsou ti voliči Zemana, ptá se nějaký Klus

Konstatování

Svobodová | 29.01.2018

Zkrátka pan Nevařil všechno ví, všechno zná a všude byl, tak proč nekandidoval na prezidenta sám. Nejspíš jen proto, že tlachá a tlachá a tlachá. Možná by místo toho tlachání dělat něco užitečného....................

Debilové, alkoholici a mentálně slabí a schizofrenici

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Výsledkem potlačené morálky a hypertrofie lhaní má pak za následek totálně schizofrenní situaci ve společnosti. Všímal jsem si toho již dříve, kdy se šířily názory, že například Sobotka jelikož je 20 let v politice, tak prý nic neumí a měl by jít makat, zatímto Zeman, který je 25 let v politice, tak je naopak zkušený politik a měl by být prezidentem.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))) (dlouhý smích)

Ale pojdmě ještě na jiný příklad.

Vzápětí jsme se dočkali dokonalé schizofrenie českého voliče během pouhých 5-ti měsíců. Míním, čas od parlamentních voleb do včerejška.

Ve volbách do sněmovny získali, jestli dobře počítám, protestní strany -ANO, Piráti, Okamura, KSČM dohromady 135 mandátů – tedy více než jasnou ústavní většinu – dokonce i více než 2/3 všech poslaneckých křesel.

A proč jim to takhle masově volič hodil?

Protože volič už má přece plné zuby starých politiků a stran, kteří přivedli zemi do současného marastu!!! Je potřeba nových tváří, nových ideí, nezkušenost nevadí, je předností, protože znamená, že tam není zátěž z kšeftů a šméček minulosti!! Přeci jasná volba!

Zkrátka volím ty, co - nejsou propojeni s politikou - riziko, že nevím, co od nich mohu čekat, nevadí, protože všechno je lepší než staří politici.

Oproti tomu v pátek a v sobotu odmítl volič profesora Drahoše, protože

- nemá zkušenosti s politikou

- nikdo neví, co od něj může čekat. Vsázím na jistotu starého politika! U kterého vím, co mohu čekat….

Nepokoušel jsem se poohlédnout, jak je definována schizofrenie, ale předpokládám, že tohle by rozhodně obstálo. Nicméně, každý z voličů vítěze, který zároveň volil v září protestní partaje, vám sdělí, že se rozhodoval racionálně, na základě faktů, nikoli na bázi nějakých dojmů nebo pocitů a že má pevně dané priority, podle kterých přijímá rozhodnutí. Tomhle se prostě nedá rozumem čelit!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (dlouhý smích)

Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

To Cico Cucak:

Taková kampaň, že je Zeman proruský agent placený přímo Putinem se proti Zemanovi v médiích nikdy nevedla. Naopak je možno prokázat, že Zeman ve Walesu v roce 2014 tvrdil, že Rusko vede proti Ukrajině hybridní válku a má svá vojska na Donbasu a Zeman se vychechtával výrazu "dobrovolníci".

Nikde jsem neviděl, že by mainstreamová média zešměšňovala Zemana za jeho zdravotní stav. Ale viděl jsem hodně článku v alternativě, které účelobvě rozmazávaly, když si někdo udělal osobní poznámku, že by se na debatě mělo stát. Ten Zemanův zdravotní stav rozmazávají alternativy, nikoliv mainstream.

Nevím proč se rozčiluješ nad tím, že Zemanovi vyčítali "kunda". To bylo naprosto relevantní odsouzení, tak by se prezident nikdy neměl vyjadřovat. Provokuje Zeman, nikoliv "meeedia".

Že byl Zemna najebaný v čase otevření korunovačnícch klenotů je fakt. Že to svedli na virózu se oprávněně stalo národním vtipem a Zemnaovou přezdívkou. Zeman je pod virózou denně, je o něm známo že pije jak duha.
Tvoje výmysly o CIA jsou opravdu směšné.

Opět jsi nepředložil nic konkrétního, jen si vymýšlíš nesymslné konstrukce, které mají podpřit tvou paranoiu, že proti Zemnaovi vedli nějakou kampaň.

Reality je naopak taková, že se Zeman nadělal za minulých pět let spoustu ostudy, ten seznam by byl velmi dlouhý. Nyní ještě nebylo ani den po volbách a jeho ochranka zmlátila pěstmí novináře. Ale ty určitě budeš tvrdit, že to byla provokace CIA, aby mohli zase něco psát na Zemana, že? :))

Naopak já jsem ti předložil jasný seznam 38 hoaxů, které účelově vypustily proruské weby proti Drahošovi.

Máš plná úst a"fakenews" a potom děláš úplně to samé.

Takto se nevede infomační válka. To, co vy jste tady dělali poslední týden pře volbou a ještě v tom pokračujete, je obyčejné prolhané svinstvo. A doznal ses k tomu, že jste účelově lhali. Takže jste obyčejní prolhaní parchanti.

Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

sibirsky.rosomak | 28.01.2018

Pane Nevarile,tak navrhnete vy,jak by se mela dle vas smysluplne a pokud mozno co nejsvobodneji vyvijet a rozvijet nase spolecnost,vlast,zeme,kmen.....bez toho,abychom byli zavisli na nejakem zapade nebo vychode...zatim zde jen pisete beze smyslu,skoro jak smyslu zbaveny-chcete konstruktivitu,tak ji sam zacnete pouzivat

Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Pokud si přečtete více mých příspěvjků, tak já o tom, jak se má společnost rozvíjet píšu prakticky neustále.
Základním předpokladem je koceptuální gramotnost a jako podmnožinu přidávám, že se nesmí lhát. To, co předvedli na leva-net poslední týden je přesný opak toho, co zde dlouhý čas hlásají. To nemělo s konceptuální gramotností nic společného. To bylo jen obyčejné lhaní. A lhaní má vždy objektivně katastrofické následky, takto se rozhodně nebuduje lepší společnost.
O tom, co jsem teď výše napsal se brzy každý přesvědčí osobní zkušeností. Ještě ani nebylo den po volbách a Zemanova ochranka už mlátila novináře a to je teprve všeho začátek.

Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

sibirsky.rosomak | 28.01.2018

hm,vy jste videl,jak mlatili zemanova ochranka novinare...nepiste mi o konceptualni gramotnosti a dalsich akademickych zalezitostech,piste o tom tak,aby to pochopilo dolnich deset milionu,jinak je to zase o nejake radoby elite..piste srozumitelne a konkretne,a zacnete i konkretni veci delat,nejen mluvit a psat,a pak nam o tom napiste,co konkretne jste udelal pro ostatni,aby i oni z toho meli uzitek...vite,ono stahnout kralika jenom proto,abych machroval,ze to umim,je kokotina,lepsi je navarit gulas ze sveho,a nakrmit sto lidi,a pak je naucit ten gulas delat a take jak si na nej vydelat

Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Ano, vy jste přesně ten jednoduchý volič Zemana. co vidí věci černobíle. Zeman vás popsal velmi přesně v tom výroku z roku 1992. Že nejste schopni jednotit mnohotvárnost světa.

Já vám ale napíšu to jednoduché a nejpodstatnější. Vše stojí na mravnosti. Pjakin vám to také neustále vtlouká do hlavy. Můžete mít tisíce zákonů, ale stejně budou pořád problémy. Při dodržování mravnosti by stačilo deset zákonů a bylo by to vyřešeno.

Jenže vy jste selhali a zcela selhali v tom základním a nejpodstatnějším, selhali jste v mravnosti.

Jak si můžete myslet, že je možné se prolhat k nějakým lepším zítřkům?! Vy jste celéjo Pjakina spláchli do WC. Víra, která nemá skutky je samo sobě mrtvá. Koncepce, kde si intelektuálně notujete o nějakých vektorech a potom se chcete prolhat k nějakým výsledkům, tak to vše je tím předem ztraceno. Vy můžet tisíc let studovat koncepci, ale pokud se jí nebudete řídit v tom podstatném a selžete na mravnosti a budet lhát, tak je vám to k ničemu.

Jak řekl apoštol, i kdybch znal všechna proroctví a mluvil andělskými jazyky, ale lásku bych neměl, jsem jen zvučící kus mosazi.

A to jste přesně vy. Jen duníte a není ve vás láska a mravnost. Člověk, který má lásku, tak se nikdy nesníží k tomu, aby na jiného člověka vyfabrikoval 20 vylhaných článků, ani na něj nebude fabrikovat 38 hoaxů. To dělají jen temné a nemravné duše. Měli byste se všichni stydět.

Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

sibirsky.rosomak | 28.01.2018

pane Nevarile,ja nikoho nejmenuji,nenalepkuji,nejste jasnovidec,abyste vedel,kdo jsem a koho jsem volil ci nevolil,to jsem si na dalku u vas overil,aniz bych na vas jakkoliv utocil,ovsem skoro jste mne presvedcil,ze jste budti prechodne zbaveny smyslu,nebo se nachazite ve stavu zvracene obraznosti,ze ktere jste se jal posuzovat okolni svet..tohle tedy ne,aspon vuci mne-budto jasne a konkretne napiste,CO jste udelal pro nasi vlast,spolecenstvi,kmen,bez sobeckosti,jen tak pro radost a uzitek ostatnim,nebo jste pouhy grafoman,tlachavy zvanil a demagog,jina cesta neni,vyjadrete se jasne,bez uhybani....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Udělal jsme to nejpodstatnější.
Žil jsem a žiji mravně. Nekradu a nelžu a nepodvádím. Zajímám se o věci věřejné. Pracuji na své osobnosti a snažím se dospět ke konceptuální gramotnosti. Mám úspěšnou rodinu i zaměstnání a postavil jsem do života dva svéprávné a a vzdělané syny, budoucí pokolení. Poctivě jsem celý život pracoval, nikdy jsem se nevyhýbal práci a povinnostem.
A tak bych mohl pokračovat. Je vám to málo?
Kdyby jen každý dal společnosti aspoň polovinu toho co jsem dal já, tak by hned byl mnohem lepší svět!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

sibirsky.rosomak | 28.01.2018

v poradku,a myslite si,ze volici p.Zemana jsou jini nez vy?ze jsou nemravni,kradou,lzou,nepracuji,nevychovavaji radne sve deti atd?zkuste se nad tim co jste mi napsal a co ted pisu ja vam poctive zamyslet,bez osobnich invektiv vuci komukoliv,pouze a jedine tak muzete ZACIT ZKUSIT posuzovat svet dle Pravi,jine poctive cesty neni

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Na to vám odpovím zcela jasně a rychle. Ano, jak mnozí voliči Zemana, tak mnozí voliči Drahoše, tak mnozí nevoliči, kradou, lžou, nepracují, nevychovávají řádně své děti. A jsou v tom jiní než já!
Takže se vraťme k tomu podstatnému. Jestliže chceme lepší svět, tak nemůžeme kohokoliv chtít změnit, jestliže sami dáváme špatný příklad a uveřejňujeme jako leva-net během jednoho týdně 20 lživých článků.

Musí platit padni, komu padni. I když mi nemusí být jeden nebo druhý sympatický, ale mravnost, to jest nelhat, musí zůstat nejvyšší hodnotou.

A v tomoto leva-net zcela zklamal.

Já vím, budete namítat, že jsme nedokonalí lidé a že i ten apoštol Petr zapřel Ježíše ze slabosti.

Ale u leva-net to nebyla slabost. Byl to kalkul a o to je to větší hřích. A jsem přesvědčen, že bude mít katastrofické následky. Každá iluze řízení má objektivně katastrofické následky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

sibirsky.rosomak | 28.01.2018

zkuste pochopit,ze zde nejste v pozici nejakeho karatele,ucitele nebo kategorickeho soudce,ale proto,abyste se co nejvic naucil,ziskal zkusenosti,ktere jste jeste neziskal,a predal to,cemu jste se naucil...a nesudte,budte rad,ze hrajete roli jakou mate,a nemusite hrat zlodeje,podvodnika nebo vraha....mozna,ze az pochopite,budete min neuprosny vuci ostatnim,a budete je vic chapat...nevim,o jakych katastrofickych nasledcich mluvite...zamyslete se i nad tim,kdo chce na ceskem uzemi poradat majdany,klidne i krvave,kdo neustale mluvi za ostatni nadpolovinu lidi,aniz ma na to sebemensi pravo,a kdo je tedy tim lharem a demagogem...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Píšete hlouposti, už jste pod vlivem nějakých sektářských názorů. Žádné role zlodějů a vrahů neexistjí. Každý člověk má svobodnou vůli a může se rozhodnout jestli chce sloužit dobru nebo zlu.
Majdany po celém svět má na svědomí ten tkzv. GP, přesně ten GP, kterému slouží také Zeman. USA jsou jen mocenský nástroj GP a to že teď spolu soupeří nijak neumenšuje zločinnost jednoho nebo druhého.
Vážně se mne ptáte na katastrofické následky? Vám nestačí 20 miliónů mrtvých v první světové, 50 miliónů v druhé světové, od konce druhé světové až dodnes zahynulo v různých konfliktech více než 100 miliónů lidí. A co chudoba, nemoci, podvýživa. Svět stojí na hraně absolutní katastrofy, vědci dokoce už posunuli hodiny blíže ku 12.
Pane, člověku ani nepatří aby řídil svůj vlastní krok.
Natož aby experimentoval, že by lhaním mohl něco vylepšit.
Jediným vodítkem toho co je správné a nesprávné je mravnost. Padni komu padni. Kdyby se všichni snažili psát objektivně o obou kandidátech, ať to vrátím k meritu věci, tak by žádný základ pro budoucí neshody a konflikty nemohl vzniknout.
Je pak úsměvné, když Aeronet oslavuje "tak jsme to vyhráli" a přitom si nevidí ani na špičku vlastního nosu. Lhaním mohli zadělat na mnohem větší problémy, které teď nejsou schopni vůbec dohlédnout.
Všude jen samé lhaní a proto, kam se člověk podívá, tak jen katastrofa a zmar. To jsou ty důsledky, "každý zkažený strom nese jen zkažené ovoce".
Lhaní vždy lidi rozděluje a proto jsou sváry, konflikty a války. To jsou pak ty katastrofické následky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

sibirsky.rosomak | 28.01.2018

vy jste pane Nevarile zvlastne netolerantni clovek...ten,kdo ma jine nazory dle vas pise hlouposti a je pod vlivem jakychsi sektarskych nazoru...pripadate mi jako byste byl necim sjety-cloveku ani nepatri aby ridil svuj vlastni krok-aeronet oslavuje-katastroficke nasledky prvni nebo druhe svetove-myslim ze se nebavime o HisTorii viz.svetove valky ani nevim,co ma Levanet spolecneho s Aeronetem,a pokud neznate ani Zakladni zivotni principy,nema prozatim smysl s vami debatovat...opravdu ne,dospely nemuze jako rovny s rovnym mluvit s petiletym ditetem....

Co to to klus?

Jarek* | 28.01.2018

Může mi prosím někdo vysvětlit co to je to klus, nebo kluz? Kde to najdu? V životě jsem o tom ještě neslyšel. To je něco jako automatická pračka? Strkají se do toho špinavé krámy a ono to dělá chvíli randál podle vybraného programu a bez elektriky si to ani nevrzne.

Re: Co to to klus?

Peter. | 29.01.2018

Klus je neúspešný kandidát na post Župana v Banskej Bystrici. Odstúpil hneď po prvom predvolebnom prieskume. Tiež je člen strany SaS patrí k Sulikovi, na Slovensku už volajú stranu SaS Sprostý a Sprostejsi. Klus je iba bábka ktorá dokáže prezentovať napísaný text.

Kdo jsou voliči Drahoše ?

Magnus Maximus | 27.01.2018

Dotaz na pana Kluse a jemu duševně spřízněným. Kdo jsou ti voliči Drahoše ?

Re: Kdo jsou voliči Drahoše ?

Bohuslav Chalupa | 27.01.2018

...jsem to i já

Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 27.01.2018

Pane Klus, vždyť to říkal sám Zeman, kdo jsou jeho voliči. Jsou to dementi, debilové, alkoholici a jinak mentálně postižení chudáci. Zeman jim to také jasně vzkázal v roce 1992, když rozbíjel republiku a nechtěl aby bylo referendum.
Já osobně se divím, že výsledek dnešních voleb byl rozdíl jen 1,4% nad polovinou, tedy mizivá legitimita. A to se proruské weby snažily na 1000%, když každý den vycházely prolhané články oblévající špínou pana Drahoše.
Zemanovo vítězství je zplozeno na LŽÍCH!
Každý vylhaný proces má objektivně katastrofické následky, takže mám velikou obavu o to, jak se bude nadále vyvíjet osud ČR. S takto konceptuálně negramotnými občany je to zaručeně cesta do pekel.

Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

taaa | 27.01.2018

Omyl - na to, že se proti Zemanovi vedla frontální kampaň celé jeho volební období - je to drtivé vítezství. Nevím čeho jste ing., ale zřejmě jste takový jako TOPKalous chemik.

Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 27.01.2018

Proti Zemanovi se žádná lživá kampaň nikdy nevedla. Uveďte mi mi příklady, kdy vedli proti Zamanovi vylhanou kampaň. Co já vím, tak lidé vždy protestovali proti objektivním skutečnostem, vždy když se Zeman choval nebo jednal nevhodně, ať už to byly "kundy", nebo Putinovi radil likvidovat novináře, mafiánské vazby na Šloufa, Mynář pět let bez prověrky a mnoho jiných nehorázností. Nebo už jste zapomněli jak byl najebaný u korunovačních klenotů. Máte asi hodně krátkou paměť paní nebp pane. Naproti tomu proti Drahošovi byla vedna totálně vylhaná kampaň.
Lidé to brzy pochopí, jak naletěli, ale to bude jako vždy pozdě.

Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Croix | 27.01.2018

Do diskuzi tohoto druhu obvykle nepřispívám, ale Vy pokud tak hodnotíte mediální tanečky kolem Zemana ze strany "kavárny", nevidíte a neslyšíte v sebeklamu realitu, anebo máte velmi zlé umýsly, naštěstí prohlédnutelné.

Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 27.01.2018

Tak jste se subjektivně vymáčknul. A teď zkuste napsat objektivně, co podle vás na Zemna vylhali. Já jsem vám napsal konkrétní neodiskutovatelné Zemanovy fauly, tak teď je řada na vás. Co vylhali na Zemana, když tvrdíte, že proti němu vedli 4 roky kampaň.

Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

Pocuj ty chumaj, co si to tu zase navaril za blbosti? :)))

Ak nerozumies tomu, jak (pomocou akych metod a technologii) sa dnes robi stvava mejnstrimova kampan proti nepohodlnym jedincom, skupinam, nazorom alebo tendenciam, tak si to najprv vygugli (ide to zistit aj obycajnym pozorovanim a spravym vyhodnocovanim faktov) ty tazky yntos, miesto trepania sprostosti na diskusii. :)))

A co sa tyka Zemana, tak tu si staci zobrat na musku napr. to, ako liberalny mienko-tvorny mejnstrim (korporatne meeedia) ucelovo vyklada niektore Zemanove postoje, tvrdenia a nazory takym sposobom, ked lzivo tvrdia, ze Zeman je udajne pro-rusky, v zmysle, ze ho udajne plati Kremel alebo rovno samotny Putin (a keby to aj bola pravda, tak beztak je Zeman lepsia volba - mensie zlo, nez Drahos).
To je, ako keby o mne niekto tvrdil, ze ma plati Trump, a to iba na zaklade toho, ze neprajem obycajnym (blbym) Amikom nic zleho, asi ako skoro kazdy normalny clovek.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 27.01.2018

Technologie jsou jasné a výsledkem je 38 HOAXů na Drahoše. Tak co se vztekáš Cucáku? To prostě neobkecáš. Těch 38 HOAXů jasně dokládá, že byl spuštěný na Drahoše hybridní informační útok.
https://www.popravde.cz/o-drahosovi#jiri-drahos-je-paranoidni
Je to stejný rukopis jako akce Lithium před volbami do Parlamentu. A kdo dnes řeší nějaké Lithium? NIKDO!
A takto vy chcete nastolit lepší svět, že budete lhát od rána do večera každý den?!
Ta parta kolem Zemana už se opět předvedla. Bezdůvodně pěstmi napadli novináře. A potom zase budete psát, že neziskovky si na Zemana a jeho partu něco vymýšlejí!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

Za 1. Ja som na Drahosa nespustil ziadny hybrid dez-informacny utok.

Za 2. Keby som ti veril, ze si len taky typicky obycajny naivny yntos-blbecek, tak by som ti napisal, ze nechapes riadeniu, realnej politike a realite, ktora je dnes zial taka, aka je.

A za 3. si je nutne uvedomit, ze tu dnes stojime proti brutalnej proti-ludskej masinerii, spinavostiam a propagande americkej regionalnej/statnej "elity", a celkovo proti svetovej burzoazne-liberalnej "elite", ktora nema v podstate ziadne zabrany, a pred nicim sa nezastavi, aby si uchovala svoj mocensky monopol za ucelom parazitovania na praci vacsiny, a do ktorej nemozno "hadzat kusy chleba, ked oni do nas hadzu kamenom"!
Naopak, my do nich obrazne musime dvoma!

Takze, ci sa to uz niekomu paci alebo nie, tak tieto v podstate rovnako spinave metody globalnej "elity" je nutne podporovat, dokym neprideme s vlastnymi - lepsimi...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 28.01.2018

Oceňuji, že jsi byl upřímný. Potvrdil jsi mi mé teze, že proti Drahošovi byl vedený masivní hybridní útok. Ty píšeš, že je to nutné, prý v zájmu boje proti zákeřné hydře, která prý také používá masivní informační útoky.
Například v USA to bylo zřetelné, že proti Trumpovi byl vedený masivní útok ze strany Demokratů a Trump kontroval tím, že odhaloval jejich praktiky.

Ale v té naší volbě prezidenta bylo vše nějak jinak. Drahoš se choval velmi slušně, byť dle tvého pohledu symbolizuje clintonovce v USA a naopak Zeman, který je hráč globalistů hrál extrémně nefér a vyfabrikoval 38 hoaxů proti Drahošovi.
Proto mi to nepřijde jako souboj mezi americkými elitami a tentokráte s paušálním popisem situace Pjakinem nesouhlasim. Vše vypadá na masivní útok zosnovaný ruskými tajnými službami. Naíc to vše řídil Aeronet.

A když přesto odhlédnu od toho všeho, co jsem výše napsal, tak to byla vůči Drahošovi sviňárna, měl by na všechny podat trestní oznámení za pomluvu a řešit to. A svůj vstup ukončím tím, že vyhrát pomocí lží se vždy vrátí zpátky. To bude mít nějaké katastrofické následky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 28.01.2018

Je úbohé, jak sa tu stoj-čo-stoj snažíš zastávať toho "chudáka" Drahoša, proti ktorému sa údajne viedla neférová štvavá dez-informačná kampaň zo strany pro-ruských webov ako Leva-net, avšak ktorý je zástupcom americkej regionálnej/štátnej "elity", hájaci jej záujmy a pro-americké nad-štátne procesy, ťahajúce celé ľudstvo do horúcich pekiel, čo už radšej pre istotu nespomenieš, ale hlavne že sa sám pasuješ za údajného znalca KSB a DVTR.
No proste komédia. :)))

Ach jaj Navaril, ty si hádam schopný poprieť aj svoj vlastný nos medzi očami, ak dokážeš tvrdiť takú blbosť, že proti Zemanovi sa žiadna štvavá systematická meeediálna kampaň zo strany pro-západných liberálov nikdy neviedla, a ani nevedie.

Už som ti písal, že mienko-tvorné liberálne meeediá lživo a špinavo vykresľujú Zemana ako pro-ruského agenta, ktorého údajne platí samotný Putin z výplaty, čo je totálna kravina.

Ďalej tieto nechutné "fejk-njús" špinavo využívajú jeho horší zdravotný stav na jeho politickú diskreditáciu, nakoľko im už neostávajú žiadne iné presvedčivé argumenty, ale naopak, v časoch chrapľavého "Lahva" presne tieto isté špinavé pro-západné liberálne meeediá robili účelovo z toho pro-západne orientovaného prefajčeného a prepitého chartistu najväčšieho disidenta a bojovníka za ľudské práva a demokraciu, ktorý akoby prišiel k svojim nemociam niekde v uránovej bani pre politických odporcov zlého-zlého komunizmu.
Vtedy meeediá držali hubu a o špatnom zdravotnom stave Havla sa nikdy nezmieňovali v špatnom a posmešnom tóne, než je tomu naopak u toho "starého senilného a zlomyseľného dedka" Zemana, ktorý chce vraj v prezidentskom kresle umrieť, aby ho pochovali so všetkými prezidentskými poctami, lebo údajne po ničom inom netúži.

Po ďalšie, keď Zeman trefne a v rámci určitého kontextu použil slovo kunda, tak sa presne tieto isté meeediá išli z toho úplne dosrať a zámerná anti-zemanovská propaganda trvala hádam polroka v kuse ako pokazený verglík.

Potom si pamätám na tú účelovo vedenú mejnstrímovú špinavú a štvavú proti-zemanovskú politickú kampaň "Viróza" (pričom kľudne mohlo ísť o zámernú otravu Zemana agentami CIA).
Byť na mieste Zemana tá "modla" liberálnej "elity" - "Lahev", tak by ho tieto odporné liberálne meeediá všemožne obhajovali.

A ty tvrdíš, že sa tieto svine proti Zemanovi správajú férovo? :)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 28.01.2018

Pocuj Navaril.

Ty nielenze dokazes popriet svoj vlastny nos medzi ocami,
ty dokonca popieras aj to, ze Drahosa jednoznacne pretlacal uz od zaciatku cely liberalny fejko-mejnstrim, co je uz drzost najhrubsieho kalibru! :)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 29.01.2018

Avšak ešte musím na záver zdôrazniť, že neviem, aké manipulácie a lži ohľadne Drahoša konkrétne na Leva-net máš na mysli.
Leva-net podľa mňa odviedol kus dobrej a poctivej práce v oblasti informačnej vojny pred prezidentskými voľbami v ČR!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

mikes | 28.01.2018

to lithiun nedávno řešily ve vládě a podepisoval se dodastek k té smlouvě. si něco zjisti než začneš zase hýkat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

mikes | 28.01.2018

ty tzv hoaxy na drohoše jsou samej hoax, nepřesnost a neuplnost tzn bláboly a v rozporu s tím co říkaly ve zpráváchb a psaly v novinách. si už lžete i do vlastní kapsy

Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

Pocuj Nevařil, chapes ty vobec riadeniu soc. systemov?
Ak nechapes, tak ti to vysvetlim tak, ze Zeman do urcitej miery stelesnuje urcite globalne a lokalne procesy, ktore su do urcitej miery v sulade s narodnymi zaujmami CR (obycajnych ludi - teda pracujucej vacsiny), a ktore pobezia lahsie, ked bude (ostane) prezidentom CR Zeman a nie Drahos.
Proste Zeman je nevyhnutny medzikrok v ramci dlhodobejsieho vyvoja nielen v CR, vzhladom k aktualnym okolnostiam a k aktualnemu stavu spolocnosti.
V soc. systemoch to chodi tak, ze tam platia urcite objektivne zakonistosti, ktore ludovo povedane neoseries!

Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

ing. František Nevařil | 27.01.2018

Počuj Cico, Zeman žiádné zaujmi ludí nestelesnuje!
Nebo mi chceš tvrdit, že Zeman může zabrábnit Dublinu IV, když sám prosazoval podpis Lisabonské smlouvy? Jistěže ne! Už se ho nikdo nebude na žádný podpis ptát, pokud by Brusel ten šílený Dublin chtěl protlačit do praxe. Nebo je v zájmu lidí, že se paktuje s Čínou a fixuje tak přechod centra moci euroatlntického křídla? Nebo, že jezdí za Putinwem, aby začlenil Putina do rabování zdrojů RF, protože GP to tak potřebuje?
Tak mi napiš, co Zeman skutečně objektivně může vykonat dobrého pro obyčejné lidi. To by mne zajímalo! Ale hlavně neplácej o těch migrantech! Těch lží už bylo dost.

Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

Pocuvaj ma ty spinavy mizerny agent!

Za 1. drahosovci uz prehrali,

za 2. ja som pisal, ze:

"... Zeman do urcitej miery stelesnuje (a dodam - ako kazdy politik - aj Putin) urcite globalne a lokalne procesy, ktore su do urcitej miery (dodam - viac nez v pripade Drahosa a spol.) v sulade s narodnymi zaujmami CR (obycajnych ludi - teda pracujucej vacsiny), a ktore pobezia lahsie, ked bude (ostane) prezidentom CR Zeman a nie Drahos."

a ze:

"Proste Zeman je nevyhnutny medzikrok v ramci dlhodobejsieho vyvoja nielen v CR..."

Nemienim to tu cele prepisovat.

Takze tu laskavo ludom nepodsuvaj tie tvoje zamerne spinave bludy.
A ak skutocne nie si agent, ale iba velky debil, tak si ten moj predosly prispevok precitaj kludne aj 50x zasebou, aby si ho bol schopny pochopit ty tazky yntos. :)))

A za 3. To, co si popisal, v svojom predoslom prispevku (stahovanie euro-atlantickeho kridla do Ciny a J.V. Azie) je momentalne nevyhnutny globalny proces (netvrdim, ze sa musi zakonite zakoncit), aby sa mohla "umravnit" americka statna/regionalna "elita" a jej poskoci po svete - t.j. aj v Cesku, co je skutocne nevyhnutnym (medzi)krokom, ak chce sucasna civilizacia cloveka prezit na Zemi!
Tento proces nam minimalne pomoze ziskat aspon nejaky cas navyse, aj Rusku a celemu svetu (a mozno aj obycajnym Amikom, aby sa prebrali)!

BTW: Sranda je, ze casto plati fakt, ze niekedy ma viac zdraveho rozumu obycajny sedliak bez titulov nez studovany yntos, ktory nechape ani jednoduchym zalezitostiam v oblasti riadenia a globalnej politiky. :)))

Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

A co objektivne pozitivneho moze Zeman spravit pre Cesko a Cechov ako prezident CR?

No urcite moze min. formovat prislusne mocne info-pole, co tiez nie je na zahodenie, ze ty agent?
Vsak to by si mal ako tazky student KSB a DVTR uz davno vediet ty yntos. :)))

Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Leopardus | 27.01.2018

Obávám se, že to, co jsme zažili minulé presidentské období, mám na mysli ono kydání hnoje na pana Zemana, trenky a sto hoven, atp., že nyní nastoupí s ještě větší silou. Bohužel ..

Re: Re: Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

Ano, nastupia aj takyto plateni smradi, ako je tu tento agent Navaril.
No ale, od toho su tu predsa tieto stranky, a KSB a DVTR, aby im naletelo coraz menej ludi, a o to ide.

Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

Cico Ciciak | 27.01.2018

"Já osobně se divím, že výsledek dnešních voleb byl rozdíl jen 1,4% nad polovinou, tedy mizivá legitimita. A to se proruské weby snažily na 1000%, když každý den vycházely prolhané články oblévající špínou pana Drahoše."

Neviem, comu sa divis ty tajtrlik.

To preto, lebo propaganda alternativy a "alternativy" v prospech Zemana sa v krajine, ako je Cesko (alebo SR), stale neda (co do rozsahu a dopadu na verejnu mienku) zrovnavat s mejnstrimovou masovou pro-zapadnou meeedialnou propagandou liberalnej "elity" v prospech Drahosa a opacne v neprospech Zemana.

Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

petjan | 28.01.2018

Mnoho z vás tvrdí že onen výrok patří pouze voličům MZ. Posledních několik dní jsem se účastnil diskusí na IDNES, a jsem překvapen, kolik voličů JD má naprosto katastrofální písemný projev, lžou velice primitivně, jejich manipulace taky nestojí za nic. Nejhorší na tom je, že si hrají na lepší lidi, a budou neustále tvrdit, že blbí jsou jen ti co volili Zemana. Neskutečné pokrytectví.

Re: Debilové, alkoholici a mentálně slabí

petjan | 28.01.2018

A ještě k té konceptuální gramotnosti. Kdybyste byl konceptuálně gramotný Vy, tak nemůžete nikdy napsat to co jste napsal.

To je ale najednou klid...

asdff | 27.01.2018

Kampak se nám to asi ti čerchmanti zatrolení teď po volbách poděli... hlavně jistý Yng. co to tady vařil až to převařil a rozvařil.. a si to asi u nich na centrále pěkně zavařil... holt slabota, a ještě tu akorát nahrával na smeč a pomáhal tříbit názory. Za to prémie od Sereše fakt nebudou, za to bude pojeb při kvartálním hodnocení :P Holt tady není ydnes, tady to má úroveň a primitivní pokusy o demagogii se tu odhalí prakticky samy a výsledný efekt je pak spíše opačný než měl asi zadavatel na mysli :)

Re: To je ale najednou klid...

Sugar | 27.01.2018

hhhhh...

vemeno Ing. Bosch Nevařil to přeci slyšel v televizi od Drahoše jasně: pokračujem dál, nabíjelo mě to (nebo spíše kdo a kam?)...

krasny dopis

Dagmar | 27.01.2018

jasne ukazuje, kdo je inteligentni, prosty, pro oci prodanych "elit" neviditelny clovek a jeho zdravy selsky rozum poznava pravdu s jasnosti, kterou elity s pokroucenym mozkem, nemaji. A tu pravdu jsou schopni vyjadrit srozumitelne a bez okolku. Ano, to je prava inteligence. O tomto jevu se pise v pracich VP, ted nevim v ktere knize. Klus musi nastavovat zad aby mohl tzv zpivat, pokud by neposlechl, zmizel by

..usměvná symbolika zakrývání oka mladého mudrce Kluse..

Rammon | 27.01.2018

Nejsem už naštěstí mladým mužem a coby milujícího posluchače ticha a Rammstein by mě ani nenapadlo pustit si byť jen na youtube cokoli od umělce typu Kluse..
Nicméně nedávno jsem si prohlížel v jednom menším městě výlohu prodejny knih a jak už to tak v malých městech bývá,v té prodejně prodávájí krom jiného i cd nosiče a zaujal mě mezi jinými obal cd,na němž si pan Klus zakrývá otevřenou dlaní pravé oko..
A muj dotaz,dotaz obyčejného muže žijícího v ustrani venkova,jenž včera volil pana Miloše Zemana z podobných duvodu jako třebas muj oblíbený Ladislav Jakl,muj dotaz tedy zní..
Nevážený pane Klus,krom toho,že námi,obyčejnými lidmi upřímně pohrdáte,ptám se vás,to vaše zakrytí oka na vašem cd znamená to samé,jako když si ho zakrývají ty Illuminátské umělkyně jako Rihanna,Lady Gaga,Madonna a mnoho jiných..?..
..i vy světáku jeden..to jsou mi ale v té naší malé zemi věci..tak snad vám to za to stojí.. R.G.
P.S. Náš pan president vyhrál a vy pane Klus budete muset ještě příštích pevně věřím,že celých pět let,polykat svoje sliny zkrývaného vzteku.Tečka.

Re: ..usměvná symbolika zakrývání oka mladého mudrce Kluse..

Dagmar | 27.01.2018

ano znamena to ze ukazuje jedno oko, co vidi vse, je to zaprodanec a zasvecenec nizkeho stupne. a musi se nechet sodomnisovat ( fsicky nevim, ale moralne a mentalne ano) aby mohl zpivat, pokud neposlechne, zmizi. Byli i takovi, co se snazili proti vlade illunitatu v tomto povolani, bourit. Michael Jackson, Bob Marley a jini. Jak dopadli, vime

Re: Re: ..usměvná symbolika zakrývání oka mladého mudrce Kluse..

ing. František Nevařil | 27.01.2018

To vy se nebouříte, vy jim jejich globalistického kandidáta Zemana rovnou zvolíte. Tomu se říká tedy oddanost. :))

Re: Re: Re: ..usměvná symbolika zakrývání oka mladého mudrce Kluse..

rassem | 27.01.2018

No tak dobře, připusťme, že Zeman není úplně ideální kandidát, je to nejspíš globalista. Vy i při vědomí že je kandidátem globalistů, což není rozhodně vlatní každému jeho odpůrci, jej odmítáte. To jste chtěl Drahoše? Nebo koho vlastně, někoho kdo nechápe ani to, co chápe Zeman? Zemanův mandát vnímám jako silný, vyhrál obě kola voleb. Tečka.

Nevařile,

Rolls | 27.01.2018

když se budeš furt takhle vzrušovat,
tak ti v nejlepším případě praskne žilka a budeš tahat nohu...
Při tvém věku by sis měl dát už pohov.

Voliči Zemana

DanH | 27.01.2018



Seděli v první řadě při duelu prezidentských kandidátů uspořádaném ČT:





https://tadesco.cz/drahos-urcite-inteligentni-nema-aby-se-potykal-krizemi-mysli-si-nekdejsi-asistentka-peti-prezidentu-usa/



https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EXKLUZIVNE-Hrdinove-z-boju-proti-Hitlerovi-nositele-nejvyssich-vyznamenani-razne-vstoupili-do-boje-o-Hrad-Zeman-se-obetuje-pro-narod-A-ta-media-521789





Seděli v první řadě při duelu prezidentských kandidátů uspořádaném ČT:

https://tadesco.cz/drahos-urcite-inteligentni-nema-aby-se-potykal-krizemi-mysli-si-nekdejsi-asistentka-peti-prezidentu-usa/

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EXKLUZIVNE-Hrdinove-z-boju-proti-Hitlerovi-nositele-nejvyssich-vyznamenani-razne-vstoupili-do-boje-o-Hrad-Zeman-se-obetuje-pro-narod-A-ta-media-521789



Přidat nový příspěvek