Kdo je Alexander Van der Bellen, vítěz rakouských voleb

05.12.2016 17:53
TauRus
 

Alexander Van der Bellen, je potomkem Holanďanů, kteří v XVII. století přijeli do Ruska. A od XVII. století žili v Pskovské gubernii, kde se účastnili politického života a měli státní funkce. V březnu – červnu 1917 jeho děd byl komisařem Dočasné vlády v Pskově. Po Říjnové revoluci rodina emigrovala do Estonska a v roce 1940, po připojení Estonska k SSSR, do Německa a pak do Rakouska. Sám Alexander Van der Bellen se narodil ve Vídni.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BD_%D0%B4%D0%B5%D1%80_%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D0%BD,_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80

XVII. století v ruské historii bylo velmi složitým – nekonečné polsko-ruské války, zavraždění ruského careviče Dmitrie, zrada elit, dosazení na ruský trůn lžiDmitrie (polská diverze), jeho vražda, povstání ruského lidu proti Polákům, vedené Mininem a Požárským a vyhnání Poláků z území Ruska. Tj. plnohodnotný pokus o globalizací Ruska ze strany GP.
Dále, nástup na trůn Petra I. a jeho cesta do Evropy. Jednou ze zemí, kterou mladý car navštívil, bylo Holandsko, tehdy centrum řízení GP. Je předpoklad, že tam Pertra I. vyměnili a do Ruska se vrátil jiný car, který poprvé v dějinách Ruska zavedl pro rolníky určitou formu otroctví. Nedávno jsem poslouchal Jefimova, který je tomuto názoru také velmi nakloněn.
Ať to bylo jakkoli, spolu s Petrem I. ze zahraniční cesty přijelo mnoho cizinců, kteří začali nasazovat v ruské společnosti evropské manýry a prorážet „okno do Evropy“, tj. pokračovat v globalizací jinou cestou.
Předpokládám, že tehdy, spolu s Petrem, do Ruska přijeli i předkové Alexandera Van der Bellena, jako dohlížející osoby ze strany GP na Petra I. Jeho děd podpořil převrat v roce 1917 – tzvn. Buržoazní revoluce v Rusku, sesazení cara a nastolení Dočasné vlády, což nebylo ničím jiným, než uskutečněním vnějšího řízení nad Ruskem. Proto bych s nějakou „ruskosti“ Van der Bellena byl velmi opatrný.
Jak je vidět, jeho předek si víc rozuměl s Hitlerem, než se Stalinem, viz. jeho cesta do Vídně v roce 1940 přes Německo.
Ten fakt, že že rodina Van der Bellena už minimálně od XVII. století slouží zájmům GP, napovídá, že i jejích potomek je kádrem GP.
Co vím od Pjakina, Vídeň je druhým centrem sionismu vedle Prahy. Při rozdělení Evropy na sféry vlivu ve XX.století, vždy tato centra sionismu spadaly do různých sfér vlivu – jedno bylo v západní (atlantické křídlo GP), druhé v sovětské části (asijské křídlo GP).
Z tohoto faktu a také z toho, že Praha byla předaná do čínské sféry vlivu, lze vidět záměr GP na rozdělení Evropy v budoucnu. Každopádně, velmi pochybují, že oba centra – Praha a Vídeň zůstanou v jedné sféře vlivu. Tudíž, nějaké spojení států V4 s Rakouskem asi není v plánů GP.
Vzhledem k tomu, že GP se dosud nevzdal svých záměrů o vybudování Evropského kalifátu a jen, vzhledem k velkému odporu obyvatelstva, provádí politiku dočasného zbrzdění jeho nástupu, dá se předpokládat, že z Vídně vytváří budoucí centrum řízení pro tento kalifát.

 

Diskusní téma: Kdo je Alexander Van der Bellen, vítěz rakouských voleb

dík za info

Perun | 07.12.2016

Vypadá to byť jasný káder :-)

Jediná pripomienka: moc sa mi nezdá dá Pjakinmova teoria, že Europa sa má stať nejakým kalifátom pod vedením Iránu.

To sa mi zdá byť nezmysel. A prečo to Pjakin teda tvrdí? Možno je to taká ruská hra, vystrašiť europanov, aby 1/prestali podporovať muslimov proti Rusku (na Balkáne, Kavkaze či Afganistane) 2/aby sa naopak s Ruskom spojili.

Iný význam v tom nevidím. Už určitý potenciál rozložiť Europu (ale nie ovládnuť) má sunitský islám.

A Rakúsko? Podla mna je tam stále v hre "komplex viny z nacizmu", iked v menšej miere, ako v Nemecku. Ale hned po Nemecku je v Rakúsku najsilnejší. Preto práve tieto 2 štáty asi zostanú ako posledné bašty multi-kulti trpákov, aj ked im budú takmer denne vraždiť a znásilnovať množstvo ludí. Samozrejme, skôr či neskôr sa aj oni zobudia, len to tam asi potrvá najdlhšie.



Re: dík za info

Perun | 07.12.2016

ešte k tomu fenoménu "viny z nacizmu".
Je tu aj opačný protipól, krajiny, ktoré majú ten komplex najmenší, lebo sa najviac pričinili o boj proti nacizmu a fašizmu:
Rusko, Bielorusko, Srbsko... práve tam je asi najzdravšie prostredie v súčastnosti, čo sa týka presadzovania zdravého vlastenectva.

Dokonca to presne platí aj v prípade Slovenska: práve Banská Bystrica a okolie boli baštou antifašistov počas druhej svetovej. A práve tam dnes je aj jadro odporu voči šialenstvu multi-kulti.

Sú to teda stále tie isté mince, len s vymenenými stranami.
(dokonca to platí aj o období spred nástupu fašizmu: napr. práve rakúsko-nemecké prostredie je rodiskom tak úpadkových myslitelov, ako Marx, Freud, Popper , Hayek ... nečudo, že vzbudili tak silnú protireakciu. Inak nechcem si predstaviť tých náckov z Nemecka či Rakúska, s ktorými sa už možno o 10 rokov stretneme ako s produktom súčasných multi-kulti zvráteností.)

RE

mdok1 | 06.12.2016

GP chce cez Prahu a Viedeň osedlať proces vo V4. To je všetko.

Kdo je Alexander Van der Bellen

jan navrátil | 06.12.2016

V prvé ředě je žid a o jeho zvolení se také postarali oni.
Kdo je v Německu i Merkelovou podezírají že je židovka,Francie to samé,Anglie T.May židovka.Dokonce i Zeman říká že je sionista o Sobotkovi uvažuji také,Polsko to většina židé,tak to mají globalisté pojištěno všude.

Re: Kdo je Alexander Van der Bellen

Holy | 06.12.2016

Sobotka je tež Žid. Podívej se na seznem židovských změněných příjmení, přátelí se s Židy a bzdlí mezi Židy. Oni si mezi sebe goji nepustí!

Re: Kdo je Alexander Van der Bellen

M.C. | 06.12.2016

Zeman to o sobě tvrdí sám a z jeho postojů k izraelsko-palestinské problematice je to velmi zřetelně vidět.
Jeho rodina má údajně taky počeštěné příjmení, původně znělo Seeman(německy se to vyslovuje ,,zéeman") - námořník.
Hra kterou Zeman hraje je kapku složitější, ale on na to má bednu.

Rakousko nakonec zvolilo „zeleného“ prezidenta

Lubomir | 05.12.2016

O tom, že je bývalý vůdce strany Zelených 72letý profesor Alexander Van der Bellen globalista, o tom žádná..
Pjakin: "Jedním ze strukturních prvků řízení světa jsou různá ekologická hnutí. Ale jestliže Greenpeace je nadnárodním řízením, nástrojem, který v první řadě řídí státní elita USA, jako hlavní četník světa, tak zelené strany, strany zelených a Světový fond na ochranu přírody, jsou bezprostředními nástroji globálního prediktoru. Takže strany zelených hrají všude takovou zvláštní roli, všude slouží jako stabilizátor. Někde někoho posílí, když je to zapotřebí z hlediska globální politiky, a jiné zase oslabí.

Přidat nový příspěvek