Jacenjuk bojoval v Čečensku

08.09.2015 20:49

ТаuRus |

Hlava vyšetřovacího výboru RF Alexandr Bastrykun prohlásil v rozhovoru pro "Rossijskaja gazeta", že úřad má informací o účasti premiéra Ukrajiny Jacenjuka v První čečenské válce.

«Arsenij Jacenjuk se účastnil nejméně dvou ozbrojených bojů, které probíhaly 31.12.1994 na náměstí Minutka v Grozném a v únoru 1995 v rajonu městské nemocnice č.9 v Grozném. Taktéž se účastnil mučení a popravy zajatých vojáků ruské armády v Oktjabrském rajónu města Grozný 7.1.1995», — prohlásil Bastrykun.

Dle jeho slov, Jacenjuk byl odměněn medaili Džochara Dudajeva "Čest národa" za likvidaci ruských vojáků. Jacenjuk bojoval v Čečensku v oddílu karatelů "Argo" a potom ve "Vikingu" pod velením Akexandra Muzyčka.
«Vyslechnutí spolupracovníci Jacenjuka charakterizovali ho, jako člověka vzdělaného, ale přitom mazaného, od mládí směřujícího k moci a publicitě», — dodal Bastrykun..

Dříve Jacenjuk vyjádřil přesvědčení, že se dostane do učebnic historie.
http://www.gazeta.ru/politics/news/2015/09/08/n_7569887.shtml

A já jen dodám, že na každou svini se vaří voda...


P.S. Osvědčená technologie výběru elit. Jako v Yaleové univerzitě studenti musí projít ponižujícím rituálem příjetí do klubu Skull and bones a potom i účasti v nějakých trestných činech, jako oba Bushové atd, tak loutky v kryptokoloniích misí být pošpiněný drogy, podvody, korupcí, a ještě lépe i krví.
Jacenjuk, samozřejmě nebojoval, přijel do Čečenska přes Gruzii spolu s novináři právě kvůli vykonání aktů popravy, mučení atd. Potom odjel zpátky domu studovat svůj obor na univerzitě, ale už byl chovný.

 

Ještě doplním, že podle LifeNews na Jacenjuka ukázali dva ukrajinští nacionalisté Stanislav Klych a Nikolaj Karpjuk, kteří za krátkou dobu budou souzení Nejvyšším soudem Čečenské republiky.
V odkazu jsou i jejích fotografie:¨
http://lifenews.ru/news/161085

 

 

Diskusní téma: Jacenjuk bojoval v Čečensku

porsjeu

StanleySeirm | 16.09.2018

Now you have got a far better notion of how to go about with your ipad tablet, you must be able to utilize it for far more points. Have fun using the applications, track your exercise routine plan, apply it to aid your young ones discover, plus more. The ipad tablet is a great device for almost anything!The Most Notable Strategies For Pregnancy
If you pick a domain name to your sub-managed website, ask your number if they'll ahead the existing webpage for your new domain. This may permit consumers to gain access to your web site using their older bookmarks. You can even put redirect pages on the old domain, which quickly bring users through your outdated website to the brand new one.
Should you be thinking of getting a mouth or a lip piercing, you need to understand that the tendency could possibly have destructive outcomes in your gums and teeth. Metallic piercing could crack a tooth poorly and having a piercing massage on your own gum area continuously will cause them to become infected.

......

Jaris | 12.09.2015

Skoda, preskoda, ze nepadl. Bylo by na svete o jednoho chachara mene. Ackoli tehle vyda za deset.

Chyták!

Aleš Krejčí / Brno | 09.09.2015

Odbytá fotomontáž, i já bych obličej Jacenjuka ještě šlehl stejnou mlhou jako má řidič tanku. První tankista na světě v brýlích? Není náhodou Gazeta.ru pobočkou Reuters?

Re: Chyták!

M.C: | 10.09.2015

To je podle mě nechvalně známé ilustrační foto, nikoliv důkazní materiál. Viz v rohu uvedený autor z agentury Reuters.
Fotka zřejmě zachycuje Jacenjuka když si honil triko někde u útvaru ukrajinské armády, to z čeho leze je velitelský poklop BVP-1. Já jsem se v tomto stroji taky vozil v brýlích s kuklou na hlavě. Měl jsem jako kulometník č. 1 na starosti spojení mezi posádkou BVP a tzv. rojem, tedy družstvem v zadním výsadkovém prostoru.

Psychicky stav Bastrygina je v poriadku?

Jano | 09.09.2015

В окружении Яценюка усомнились в психическом здоровье Бастрыкина


Пресс-секретарь премьера Украины Ольга Лаппо призвала провести главе следственного комитета России экспертизу. Ранее александр Бастрыкин заявил, что Арсений Яценюк воевал в Чечне в 1995 году и участвовал в казнях и пытках российских военных.

Přidat nový příspěvek