Interaktivní mapka s výsledky francouzských voleb

24.04.2017 11:09
TauRus
 

Interaktivní mapka z Le Monde znázorňuje výsledky francouzských voleb podle okresů:
http://www.lemonde.fr/data/france/presidentielle-2017/

Situace je podobná té, která se složila při volbách v Americe. Tj. rozdělení společnosti na západ a východ. Ať vyhraje jakýkoli kandidát, zhruba polovina obyvatelstva ho nebude podporovat. Což pro Francii nese značná rizika.
Jestli se podíváme na výsledky hlasování ve všech okresech, tak vidíme, že do popředí se dostali 3 hlavní kandidáti Le Pen, Macron, Fillon. Občas místo Fillona zabírá Melanchon. Při sečtení hlasů, vidíme, že skoro ve všech okresech vyhrála dojíce Le Pen, Fillon. Obzvlášť na Korsice je to patrné – mimochodem, separatistický region. Tj. suma sumárum, většina francouzské společnosti je pro zásadní změny v politice Francii. Lidé jsou pro zastavení migrace, proti politice Bruselu a jsou pro pevnější vztahy s Ruskem. Nakolik voliče Fillona dokáží překonat svůj strach před radikálními opatřeními, které nabízí Le Pen, nedokáží odhadnout. Natolik psychologií běžného Francouze neznám. Ve druhém kole se otvírají možnosti pro diskreditací jakéhokoli kandidáta. A myslím si, že obě strany toho využijí. Proto, čekejme další skandály a nová odhalení. Vše je na ostří nože. Proti Le Pen se nejspíš opět pokusí použit „ruskou kartu“, ale zdá se, že běžného Francouze, už tím nemohou zastrašit. Macron, vzhledem ke své minulosti a napojení, jak na dosavadní establishment Francie, tak i na oligarchické struktury asi má víc zranitelných míst nebo kostlivců ve skříni. Jsem zvědavý, jak toho využije GP a co je pro něho důležitější – likvidace neokonů v Evropě nebo jeho projekt kalifátu. Řekl bych, že to první, protože druhá varianta přinesla by víc zmatku a nestability, při které budou nejvíc těžit neokony, bez porážky kterých není možné provést změny v USA a tím pádem by to ohrozilo mír na planetě.

 

Diskusní téma: Interaktivní mapka s výsledky francouzských voleb

Marine Le Pen vytahuje kartu gaullismu

starý doktor | 24.04.2017

Jsem gaullistka nepřímo uvedla Marine Le Pen ve svém projevu v rámci tiskové kampaně po skončeném prvním kole prezidentských voleb. A tím vytáhla vysokou kartu z rukávu.Ve svém projevu odkázala na odkaz generála a prezidenta Francie, prezidenta osvoboditele a prezidenta vlastence Charlese de Gaulla. Tím jasně vzkázala vše gaullistům mimo Národní frontu, že je pro ně jedinou volitelnou kandidátkou. A Republikánská strana má ve svých řadách silné křídlo neogaullistů, kteří se k odkazu jejich nejslavnějšího prezidenta otevřeně hlásí. Otevřela tzv. Alianci patriotů.
http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=183474
Nu uvidíme jak vysoká karta to byla....

Re: Marine Le Pen vytahuje kartu gaullismu

Cico Ciciak | 25.04.2017

DeGól bol zástupca globalistov (niečo ako Tramp...).

Vítězství Marine Le Penové

Franta | 24.04.2017

Podle astrologa Antonína Baudyše vyhraje volby Marine Le Penová. Od 23.4. do 7.5. má ve svém horoskopu jasný triumf a stěhování.

Re: Vítězství Marine Le Penové

Dagmar | 24.04.2017

doufejme, Buh je mocny, Allah Akbar

Re: Re: Vítězství Marine Le Penové

Dagmar | 24.04.2017

a nebo da-li Buh = Inch Allah

Re: Re: Vítězství Marine Le Penové

putin | 24.04.2017

šalom

Re: Vítězství Marine Le Penové

Dagmar | 24.04.2017


to by byla bomba إن شاء الله

Nakolik voliči Fillona dokáží

Dagmar | 24.04.2017

"překonat svůj strach před radikálními opatřeními, které nabízí Le Pen, nedokáží odhadnout. "
Nedokazi, Fillon jiz vyzval sve volice volit Macrona.
Je treba vedet, ze vse se odehrava ve svobodnozednarskych lozich. Ty tzv "strany Republiky" jsou strany svobodnych zednaru. MLP neni clenem zednarskych lozi a nikdy nebyla pozvana na kazdorocni slavnostni veceri CRIF, to jest narodni zidovska organisace, ktere je svobodne zednarstvi podrizeno.Vsichni, kdo chteji prezit v politickem svete, jsou povini tam nejen jit, ale zaplatit vstupne 900 euros. Jinak jsou mrtvi. Presto ze Narodni Fronta je infiltrovana nekolika svobodnymi zadnari, presto je to jedina strana , ktera se nevali s CRIF. To je take duvod jeji neustale "diabolisace" a to i temi "analytiky", kteri se predstaviji jako "protisystemovi". Ve chvili , kdy ve svych rozborech, jimiz kritizuji system a poukazuji i na vliv lozi, vsunou malou veticku, o "extreme" pravice, o " narodnim socializmu"rozumej "nazi" atd, zednari je nechaji existovat. Temto malinkym vetickam, kterymi ohlasuji svoji loayalitu systemi, i pres jeho zdanlive prudkou kritiku se rika:ukazat bilou tlapku. Dnes rano jsem cetla na strankach az dosud povazovanych za "konspiracni", na kterych publikuje i Benjamin Fulford, tuto vetu: "mezi morem a cholerou". A to je ta bila tlapka, takze zazrak by byl, kdyby vsichni nevolci volili MLP, ale takovy zazrak se nestane

Re: Nakolik voliči Fillona dokáží

Cico Ciciak | 24.04.2017

Zas nerobte z tej Lepenky nejakú modlu (ako poniektorí u nás robia napr. z Kotlebu), lebo ona myslím minimálne tuší, komu v skutočnosti slúži (asi až taká hlúpa nebude, ako nebol ani napr. Hitler).
Už dávnejšie sa ku mne dostala (dez)informácia, že "jej" stranu Front national (Národný front) financujú židia/sionisti, čomu by som sa ani vôbec nečudoval, ak by to bola pravda, lebo tí majú prsty všade.
A nie vždy je neustála (účelová) "diabolizácia" na škodu (viď Tramp, alebo u nás Majko K. :)).

Re: Re: Nakolik voliči Fillona dokáží

Dagmar | 24.04.2017

mate nekoho jineho? uplne cisteho?

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek