Igor Panarin. USA: šílenství demokratů

28.06.2020 20:35
Yori 

 

Panarin 472. USA: silenstvi demokratu
Игорь Панарин: Мировая политика #472. США: безумие демократов
https://www.youtube.com/watch?v=q3GusWUVywk
Tucker Carlson, nejlepší politický publicista v USA (televizní kanál Fox News), 10. června 2020 vydal program s podivným názvem: „Jak se Amerika zbláznila.“
Malá agresivní skupina zachvatila americkou kulturu. Lisa Bender, předsedkyně městské rady v Minneapolis: „jestli obyvatel, který je okraden, zavolá policii, je rasista.“ Demokraté nehodlají zrušit policii, chtějí nahradit v policii lidi, kteří volili Trumpa. Jen 16% Američanů se vyslovilo pro snížení výdajů na policii. New York Times zveřejnil článek vyzývající vzdat se rodiny kvůli BLM. Lidé jsou propuštěni za to, že se odmítají podílet na této bacchanalii. V Los Angeles byl hráč propuštěn za to, že jeho žena řekla na sociálních médiích něco kritického na adresu BLM.
Peníze z tohoto chaosu“ kapou“ demokratům.

Panarin 473. Destruktivni sily USA
Игорь Панарин: Мировая политика #473. Деструктивные силы США
https://www.youtube.com/watch?v=XSKkExGMPh8

Pokračování recenze programu Tuckera Carlsona. Americké destruktivní síly mají obrovské plány: ovládnout Zemi a nastolit totalitní režim. Rooseveltův pomník zbourají právě oni. Pomníky hrdinům jsou niceny v rámci informační války. Nejde o spontánní nepokoje, ale o plánovanou akci. Antifa jsou Sorosovy bojové jednotky. Neexistuje žádný Biden-uvnitř je prázdnota; je to dokonalý „trojský kůň“.
Jak se můžou vnuknout milionum lidí jakékoliv absurdity. Kdo může zachránit Ameriku před převzetím moci destruktory. Proti čemu byl „Bostonský čajový dýchánek“, s nímž začala americká revoluce. Soros, Clintonová a další chtějí vrátit Ameriku pod kontrolu Británie. Donald Trump je jediný, kdo může zachránit USA. V Americe probíhá rozhodující kolo v boji sil temnoty a světla. Síly dobra v Americe musí zvítězit.

Panarin 474. Princ Harry a Megan proti Trumpovi
Игорь Панарин: Мировая политика #474. Принц Гарри и Меган против Трампа
https://www.youtube.com/watch?v=MxVY9B2kK6Y

Prince Harryho a Meghan budou zastupovat právníci sloužící demokratům a hlubinnemu státu. Jde o agenturu Harry Walker, která se stará o zájmy Baracka Obamy, Michelle Obamové, Clintonové. Budou pořádat výlety po celé zemi na podporu „hnutí proti rasismu“. Harry a Meghan přijeli do Kanady podpořit přechod Aljašky a Kalifornie pod britskou jurisdikci.
Sorosovy bojové jednotky jsou většinou na území Německa. Jedním z úkolů byla proměna Evropy v chaos. K tomu byl koncipován Brexit. A současně měl v USA nastolit tvrdý řád „hlubinneho státu“. Trump však začal vyvádět Ameriku z područí Velké Británie.
Proto byl zahájen plán “ B “ A do hry vstoupili Harry a Meghan. Úkolem analytiků je analyzovat americký a kanadský tisk a sledovat přesuny Harryho a Meghan. Spolupracují spolu s uskupením Clintonove a Obamy.
Jak správně přijímat informace pro analytiky.