Hollywood v Paříži

08.01.2015 18:36

ТаuRus |

Zajímavá verze o tom, že v Paříži přece jen byla inscenace teroristického útoku.
Podozření vzniklo poté, co se Holland objevil na místě ter. útoku hned po 10 minutách, aniž by se místo prohledalo a zabezpečilo.
Vypadá, že schůzka 4 hlav státu v Astaně, kde mělo proběhnout jednání o Ukrajině se zruší. Místo toho Holland výzval Rusko, aby se spojilo se Západem v boji proti islámskému terorismu. Také údajně měl prohlásil, že letadlovou loď do Perského zálivu pošle.
V odkazu je několik fotografii z průběhu ter. útoku a záchranných akcí, které sámi o sobě jsou dost výmluvné.
Zajímavé momenty :
- útočníci řekli náhodnému kolemjdoucímu, že jsou z Al Kaidy,
- výstřel na policistu byl mimo,
- policista leží svlečený v kaluži krve, stopy po zranění na těle nejsou, jen na hlavě rána, kterí neodpovídá použité zbraní ani náboji.
- žádné lidé (a to v 11 hod. dopoledne ve středu města), žádná jiná videa, kromě jednoho z okna,
- příjely jen dva!! záchranné vozy (víc asi nebylo třeba:),
- zraněné (opět svlečené bez stop zranění) zachraňovali stejné lidé,
- na okno redakce někdo vystřelil z ulice, proč?
-chybí záběry kamer uvnítř budovy.
- hned navečer se koná stotisícová "spontanní" akce Pařížanů,
- dnes celoevropská akce novinářů za svobodu projevu, která se projevuje také tím, že redakce novin začaly zběsile zveřejňovat hánebné obrázky proroka Mohhameda.
http://www.russiapost.su/archives/39813

Celý svět je "otřesen". Zajímavé, že nebyl otřesen, když v Oděse pálili lídí, když ve Volgogradu byly 2 ter. útoky. Když nedávno podobný ter. útok proběhl v Groznem. Nebyl "svět" otřesen ani z války v Sýrii, Íráku, Libyi, Ukrajině atd. Jen z toho, že někdo si vyhrazuje právo ztrestat zvrhlou redakcí za pokleslý humor. Mimochodem, tito obrázky byly zveřejněny už před 2 roky. Trochu dlouhá doba pro Al Kaidu na pomstu...A hned tentýž den teroristi zaútočili i na sinagogu, aby ani ve snu nikoho nenapadlo, že za vším mohou stát sionisté.
A na závěr, co by se stálo, kdyby podobné obrázky dehonestovaly židovskou víru, prošlo by to někomu?


vasik |


Vasiľ |

Chodievam na stránku havlistického časopisu týždeň: http://www.tyzden.sk/ (tí čo majú v redakcii na stene americkú vlajku) aby som videl, na čo reagujú rýchlo, na čo pomaly a na čo vôbec. V tomto prípade reagovali veľmi rýchlo. Tiež to o mnohom vypovedá.

 

Martin |

Ještě jeden kamínek: Podle videí jsou útočníci poněkud robusní na běžné mladé hubeňoury z ISIL. Je patrné vojenské chování a výcvik a také signály, kterými se domlouvají napovídají na západní výcvik... Tipl bych to na SAS... Není to poprvé, co si hráli na islamisty při podobných akcích...