Hlava amerického Council on Foreign Relations vysvětlil, že současný „světový řád“ je u konce a není možné ho zachránit

15.12.2018 17:23
TauRus
 

Richard Haass, hlava amerického „mozkového centra“ – Council on Foreign Relations (Rada mezinárodních vztahů), které bylo založeno v roce 1921 americko-britskou elitou pod patronátem Woodrow Wilsona, prohlásil, že současný „světový řád“ je u konce a už není možné ho zachránit.
Podle Richarda Haasse „momentem dramatického neúspěchu“ nového světového řadu se stal úspěch V.Putina v Krymu.

Richard Haass věnoval americké elitě článek s příznačným názvem: „Jak končí světový řád“ (How a World Order Ends And What Comes in Its Wake), ve kterém, jako doktor pacientovi vysvětlil, že už se s tím nic nedá dělat, jen se smířit. A též napsal užitečné rady, co by měla americká elita dělat, aby zlepšila své renomé ve světě a neztratila svůj vliv i v Americe.
https://www.foreignaffairs.com/articles/2018-12-11/how-world-order-ends

 

Diskusní téma: Hlava amerického Council on Foreign Relations vysvětlil, že současný „světový řád“ je u konce a není možné ho zachránit

Skutečně radostná?

Esmeralda | 25.12.2018

Miroslave, at se snažím sebevíce a ač bych si to přála nadevše,
nevidím kolem sebe přicházet Krista ale tak akorát Aláha.

A pokud jde o světový řád a tohohle Richarda Haasse i s celým Magazinem Foreign Affairs, zalistujte prosím jeho stránkami nebo alespon tím, co veřejnosti bez registrace zpřístupnují a možná zrevidujete svůj Vánoční nával optimizmu.
Ano, tenhle Haass možná jako jeden z prvních PR agentů moci
začíná nahlas přiznávat, že není slepý a že zřetelně vidí západ Západu a hlavně Spojených států jako hlavního nástroje dosažení New World Order. Ale pozor, nevzdávají to - podívejte se třeba jen na tohle - chtějí ssebou strhnout do propasti i nás a celý svět
https://www.foreignaffairs.com/articles/ukraine/2018-12-05/can-west-prevent-slow-strangulation-ukraine
Haassovi jde dneska zjevně především o to malovat obraz amerikých elitářů jako nezištně obětavých bojovníků za blaho celého lidstva, a o to, uplácat z hlíny viníky dnes už neodvratného skonu Západu a skazy světa s podobou Putina a Si Tin-pinga. Tím neříkám, že bych vůči Tin-pingovi neměla výhrady ... Stále je mi z toho úzko.

Re: Radostná správa

dagmar | 19.12.2018

ano elmi radostna zprava, v tomto vanocnim case narozeni Krista. sovisi to splu?

Radostná správa

Miroslav | 18.12.2018

To je ale pre normálnych ľudí radostná správa. Konečne sa skončí upírsky, parazitný spôsob ovládania sveta a príde Kristovo nebeské kráľovstvo. Snáď už ľudia po týchto
skúsenostiach so slobodou na satanský spôsob dostatočne dozreli a už nikdy nevymenia Boží poriadok za túto anglosaskú frašku. Kto to ešte nepochopil, nech mu je Boh milostivý.

Miroslav

Přidat nový příspěvek