Fwd: Noční vlci stíhají Dragouny

13.04.2015 18:27

NOČNÍ VLCI… http://www.selmy.cz/vlk/vzhled-a-schopnosti/  

Nepojedou na válečných strojích, jako Američani.

Nebudou vybaveni kanóny a kulomety, jako Američani.

Nepojedou se ukazovat, jakoby jim to tady patřilo, jako Američani.

 

Noční vlci tedy budou stíhat americké Dragouny pouze symbolicky. Pojedou prostě jen na motorce. Pojedou na výlet. Donští kozáci v r. 2012 v počtu 50 jezdců tudy (i když poněkud jinou trasou) taky jeli na koních a dojeli až do Paříže. Symbolicky přivezou mír, tedy chtějí všem připomenout konec války. Poláci si zase přejí opak a válku s podporou Američanů začínat? Bohužel asi ano. Ne nadarmo se totiž dnes potajmu nazývají budoucími „Tygry Evropy“ (viz. osobně slyšená slova z úst našeho velvyslance, se kterým jsem o tom v rámci česko-polských dnů konaných v Tarnowských Górách v Polsku dlouze hovořil). Je třeba si připomenout agresivitu Poláků alespoň ve třech bodech: 1.) 1919 napadli sověty – zde mimochodem Ukrajinu a Bělorusko či Litvu 2.) 1938 napadli ve spolupráci s Hitlerem Československo viz. Těšín 3.) 1968 k nám spojenecky vtrhli taky. Tři následující odkazy snad stačí.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Polsko-sov%C4%9Btsk%C3%A1_v%C3%A1lka

 

http://www.panzernet.net/php/index.php/topic,3735.0.html

…Dne 25. dubna vtrhla polská vojska do Ruska, které stále zmítala občanská válka. Do konce dubna 1920 ovládla velkou část Ukrajiny a Běloruska a 7. května dobyla Kyjev. Koncem května zahájila Rudá armáda protiútok a do 16. června zatlačila Poláky na čáru z konce dubna 1920…

 

http://www.novarepublika.cz/2014/10/polsko-jeho-historie.html  

Tohle je velmi zajímavý text, přiložen ve wordu.

„….Polsko se velmi angažuje v současné situaci na Ukrajině. Jako prodloužená ruka USA vystupňovává napětí a stojí pevně na straně ukrajinské vlády a jejích fašistických kompliců. Je s podivem, jak může spolupracovat s banderovci, jejichž předchůdci povraždili na konci války více než 80 tisíc Poláků. Ale proč ne – vždyť nepřítel mého nepřítele je můj přítel. A Rusko je nepřítelem Polska číslo 1 – už od středověku…“

Ruští proputinovští motorkáři vyrazí na Berlín, pojedou i přes ČR

Členové ruského motorkářského klubu Noční vlci, kteří jsou otevřenými podporovateli prezidenta Vladimira Putina, hodlají uspořádat hromadnou jízdu do Berlína, jejíž trasa povede i přes Českou republiku. Informoval o tom server Belsat. Jízda se má konat mezi 25. dubnem a 9. květnem.

http://mcnews.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1223:putinovo-noni-vlci-night-wolves-mc&catid=47:mc-zpravy

Ruský prezident Vladimir Putin se šéfem motorkářského gangu Noční vlci Alexanderem Zaldostanovem

FOTO: Profimedia.cz

Anketa

Vadí vám průjezd proputinovských ruských motorkářů Českou republikou?

Ano

36.5%

Ne

63.5%

Celkem hlasovalo 12136 čtenářů.

Nočním vlkům šéfuje Putinův přítel Alexander Zaldostanov, který má přezdívku Chirurg. Motorkářská spanilá jízda s názvem „Na Berlín!“ má trasu Moskva - Minsk - Brest - Vratislav - Brno - Bratislava - Vídeň - Mnichov - Praha - Berlín. Má připomenout 70. výročí vítězství nad nacistickým Německem.

"Je nám úplně jedno, jestli se to někomu líbí, anebo ne. Nejsme stodolarová bankovka, abychom se líbili všem, ale své plány neodvoláme. Máme své přesvědčení a své hodnoty, mezi něž patří i veliké vítězství jako vrchol ruských dějin," prohlašuje vůdce klubu Zaldostanov.

Jeho slova jsou adresována zejména do Polska, kde se na sociálních sítích začínají domlouvat protestní akce proti „banditům z Ruska“.

"Kdekoliv se Noční vlci objeví, zajiskří ruská agrese. Byli na Krymu ještě před tím, než ho Rusko anektovalo. Byli na Donbase a teď zabíjejí a loupí ve městech okupovaných Rusy. Má být jejich průjezd Polskem varováním Polákům, nebo už počátkem ruské agrese?" píší na Facebooku polští motorkáři.

"Nejedeme k Polákům na návštěvu, naším cílem je Berlín. Jaká bude akce proti nám, taková bude i naše reakce," řekl Chirurg polskému rozhlasu. "Budeme si jen dělat své, a ať se ani nepokoušejí nám překážet," varoval motorkář označovaný za Putinova kamaráda.

"Noční vlci" jsou nejstarší ruský motorkářský klub a oslavy Dne vítězství pořádají každý rok. Označují se sice za apolitickou organizaci, nicméně se netají sympatiemi a podporou pro Putina, který s nimi udržuje kontakt. Po ruské anexi Krymu ruský prezident vyznamenal některé členy klubu, kteří na poloostrově "hlídkovali" a údajně i pacifikovali ukrajinské aktivisty.

V roce 2011 s nimi Putin v rámci prezidentské kampaně přijel v čele kolony motocyklů na tříkolce Harley Davidson do ruského přístavního městě Novorossijsk na oslavu výročí osvobození města za druhé světové války. [celá zpráva]

Novinky, ČTK

Vaše názory - 661 příspěvků

Diskuse:Zločiny Sovětského svazu za druhé světové války

http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse:Zlo%C4%8Diny_Sov%C4%9Btsk%C3%A9ho_svazu_za_druh%C3%A9_sv%C4%9Btov%C3%A9_v%C3%A1lky

Polsko http://cs.wikipedia.org/wiki/Curzonova_linie

Nebyla žádná "německá půlka" Polska! Když tak se říká "zábor" a ten platil jen do podepsání mírové smlouvy s Německem 28. 6. 1919! Hranice na východě stanovila až 8. 12. 1919 konference velvyslanců Dohody a to na linii řeky Bug. Pilsudski s tím nesouhlasil a zahájil 25. dubna agresi proti SSSR! Jeho vojska už v květnu obsadila Kyjev a jeho cílem se poté stalo dobýt i Moskvu kde chtěl napsat na zeď Kremlu "Mluvit rusky se zapovídá!". Rudá armáda ale provedla protiútok a zahnala ho zpět na Vislu. 12. 7. 1920 britský ministr zahraničí lord Curzon seznámil sovětskou vládu s návrhem linie příměří pojmenované později jeho jménem. Pak ale náhle došlo v srpnu opět k obratu ve válce a polská armáda se následně zmocnila západní Ukrajiny, Běloruska a části Litvy. Vláda RSFSR uzavřela nejprve mírovou smlouvu s Litvou, ve které uznala právo Litvy na Vilnius, který ovšem okupovali Poláci! 18. 3. 1921 byla konečně uzavřena mírová smlouva i s Polskem v Rize. Válečné akce byly zastaveny 18. října 1920. I když státy Dohody stále požadovaly vznik polsko-ruské hranice na Curzonově linii, Józef Piłsudski 13. března 1921 kategoricky prohlásil, že neuzná žádnou jinou hranici s Ruskem, než tu, která existovala roku 1772. Rižský mír, podepsaný 18. března 1921 přiřkl Polsku prakticky veškerá okupovaná jím území. Tak by mě zajímalo, jak to tedy je? proč tedy Litva s Běloruskem a Ukrajinou dnes tato území Polsku nevrátí, pokud je to právoplatně polské území? V tom "dodatku" pak není NIC jiného, než že pokud se Polsko zhroutí v případné válce s Německem, nebude toto Polskem připojené sporné území součástí německé okupace! Nic míň a nic víc! Je to naprosto logické! Tak jaká "německá část"? Čí je tedy dnes Lvov? To je tedy "čí" část Polska? Tak ať ji vrátí dodatečně dnes, ne? Ale to se nehodí co? Po válce Spojenci rozhodli že obnoví Curzonovu linii, protože nejlépe odpovídá etnické hranici polského osídlení! Co to tu praktikujete zas ze "dvojí metry" co se komu zrovna hodí do krámu? Na tento ostudný článek odkazují fašisti na diskusích s tím - "koukněte na zločiny Rusáků!". Podle jednoho takovýho lumpa jsem to také našel a hned jsem věděl odkud vítr vane! A údajné "napadení" Polska? Jakého? 18. září Rydz-Smigly utekl do Rumunska i se zbytkem vlády! A válku SSSR vyhlásil už jednou nohou za hranicema a nikdy nebyl tento akt uznán Spojenci! Rodogon (diskuse) 24. 3. 2015, 16:20 (CET)