Evropa má málo svých problémů? Ještě se jako "matka Tereza" stará o menšiny v Čečensku

26.04.2017 20:15

TauRus

 

Konkrétně se jedná o menšinu – gayů jejíchž postavení doslova šokovalo poslance Rady Evropy.
V textu dokladu člena RE od Německa Franka Schwabe je psáno, že situace na Kavkazu je přímo „katastrofická“. „Tam probíhají neuvěřitelné věci, a je těžké uvěřit, že něco podobného se děje na území člena Rady Evropy“.
Franka Schwabe podpořili poslanci z Británie, Dánska a Belgie, který prohlásil, že „samotné odmítání existence gayů v Čečensku, znamená porušování jejích práv, které vede k mučením a popravám“.
Samozřejmě, žádná fakta o „mučení a popravách“ gayů v Čečensku poslanci RE uvést nemohli, ale to jím nebránilo v přijetí rezoluce, která odsuzuje porušování práv gayů na Kavkazu a požaduje, co nejpečlivější vyšetřování.
https://regnum.ru/news/polit/2268102.html

Pozdvižení v evropském kurníku vyvolal článek v deníku „Novaja gazeta“, zveřejněný 1. dubna, pojednávající o tom, že v Čečně existuje 6 tajných věznic, ve kterých nedávno umístili 100 zadržených homosexuálů.
Vláda Čečenska takové nařčení odmítla s tím, že v republice existují věznice pro teroristy, nikoli pro gaye a nikoli tajné. Tiskový mluvčí hlavy Čečenska prohlásil, že v republice neexistují osoby netradiční sexuální orientace a proto není možné perzekuovat někoho, kdo neexistuje. A právě toto prohlášení bylo vodou na mlýn evropských zastánců práv sexuálních menšin, viz. prohlášení poslance z Dánska.
Celý případ měl ještě další dohru:
- ve Státním departmentu USA byli natolik znepokojení situací gayů v Čečensku, že přes svého představitele v OSN požádali o vyšetření celého případu,
- ruská LGBT společnost požádala o vyšetření případu,
- ve Finsku zahájili sbírku finanční pomoci pro „pronásledované čečenské gaye“,
- muftij Čečenska odsoudil publikací „Nové gazety“ a prohlásil, že „«Vzhledem k tomu, že byly uražený a zneuctěný staleté tradice čečenské společnosti, jejích víra a důstojnost čečenských mužů, slibujeme, že skuteční podněcovače nemine spravedlivý trest». Pak upřesnil, že ten trest bude v rámci zákonů RF,
- redakce „Nové gazety“ prohlásila, že jím bylo kvůli publikací vyhrožováno… atd.,
- čečenská ombudsman byla šokována publikací „Novoj gazety“ a prohlásila, že osoby, které v Čečensku byly zadrženy, nemají žádný vztah ke gayům, ale k teroristům, také odmítla nařčení z jakoby 6 tajných věznic…

Nakonec se celý případ se dostal na stůl ombudsmana RF Moskalkové, která slíbila prošetření celého případu.

V této souvislosti bych chtěl poukázat na fakt, že tento útok na Kadyrova ze strany Západu zdaleka není první. Z nějakého, jím dobře známého, důvodu Kadyrov Západu vadí. A pochybují, že důvodem je zrovna postavení gayů v Čečensku. Nakonec, gayové nemají na růžích ustláno v žádné muslimské zemí. Samotná Saúdská Arábie je toho zářným příkladem. Což nevadí USA, ani Evropě, aby byla jejích spojencem. Dokonce bych si troufal tvrdit, že gayové nejsou tolerování ani v početných muslimských diasporách na území EU nebo USA. Tak proč si nejdříve nezametou před vlastním prahem? Tam by se mohli realizovat, pokud mají takovou starost o „právech“ sexuálních menšin.
Problém Západu s Kadyrovem bude spočívat v něčem jiném – v jeho úspěšném boji prosti teroristickým skupinám islámských radikálů, a proti islámskému radikalismu vůbec. A co je ze všeho nejhorší – Kadyrov si dovolil sám studovat a vykládat Korán, a upozorňovat věřící na mírumilovnost a láskyplnost islámského učení, ve kterém slovo „džihad“ neznamená boj s nevěřícími, ale práci nad samým sebou na cestě k větší Člověckosti. A to se, samozřejmě, nemůže líbit nikomu, kdo dosud uplatňuje princip „rozděl a panuj“.

 

Diskusní téma: Evropa má málo svých problémů?

degenerovana zapadna spolocnost

mpskus | 28.04.2017

cela zapadna spolocnost zdegenerovala a najvyssi zaujem je venovany pravam buzerantov, pretoze tato komunita dokaze vyprodukovat dalsich ludi ktorym nic nehovori rodina ako zaklad spolocenstva a rozklad rodiny je zakladny ciel dnesnej vladnej garnitury, co sa deje vsetkymi moznymi sposobmi, media, skola, stat, kadejake neziskovky...

Hra na pseudohumanismus...

Mariet | 27.04.2017

Taurusi: Na vsechno se divejme ocima "nepritele", tj. opacne strany. Vemte si, ze nam vladnou degenerati a ti mysleni normalnich a zdravych lidi mit nemohou. A ikdyz jde o homosexualni mensinu, je treba videt, ze jsou to jejich "soukmenovci", ktere potrebuji protlacovat, a tim protlacovanim si leci i svuj mindrak. Homosexualita je zdravotni poskozeni a ne zadna sexualni orientace. Jak se zbavite komplexu menecennosti? Tak, ze vam okoli vas nedostatek uznaji za normalni. A jeste jim to oceni jako mimoradnou schopnost, na ukor sebe, a to i financne.
Problemy evropeske populace je absolutne nezajimaji. Myslite, ze jsou alespon ochotni nad nimi premyslet? Ja jsem presvedcena, ze nikoliv. Ridi se vyhradne tim, co jim dela dobre, at je to cokoliv.
Zajistili si i pomoci zakonu, ze jim do toho nikdo nemuze ani strkat nos, ani to kritizovat.
Tady se podivejte na zverejnene rodicovstvi znamych homosexualu, jak "inteligentne" ho obhajuji. Co ale absolutne postradaji, je schopnost videt zivot tech dvojcatek ( a jako napotvoru jsou to devcatka) z jejich pohledu. Katastrofa! Znicene zivoty.
A kdyz se zamyslite nad tim, jak tito dva mladi mohli dat dohromady statisice dolaru, kde je nabrali, tak co Vam vyjde?

http://www.extra.cz/byvala-hvezda-tv-nova-david-vanicek-zaziva-nadherne-obdobi-s-partnerem-si-privezli-dcery-z-usa-kdo-jim-je-porodil

Gesto dobré vůle.

Max | 27.04.2017

Mluvčí prezidenta Ramzana Kadyrova zveřejnil jeho smířlivé stanovisko ke kritikům situace gayů v Čečensku: "Jsem ochoten a slibuji propustit z věznic všechny gaye za předpokladu, že nejméně jeden z nich otěhotní a porodí zdravé dítě."

To pokrytectví je až k nevíře...

BPN | 27.04.2017

..že se taky tak vehementně nestarají ty evropské hovnoty vyznávající instituce a taky nepořádají sbírky na buzíky a utlačované ženy v Saudi Arábii zvlášť,když to má teď zrovna v gesci v rámci OSN právě ten zatuchlý saudskoArabský středověký režim....Ten svět je totálně postavený na hlavu a stavění ho zase na nohy dá fušku,bude u toho moc kraválu a poteče krev,hodně krve...
"...musíme podjebávat do toho Ruska a k tomu si vezmeme cokoliv.."
Podle toho už jsou na tom ti humánisti z EU dost špatně a evidentně si už neví rady sami se sebou...

Hra na pseudohumanizmus pokračuje,

svantovít | 27.04.2017

pretože touto kartou je možné splniť tzv."Kalergiho plán" a prekonaávať odpor vlád aj domáceho obyvateľstva."Precitlivelým" predstaviteľom Nemecka,Holandska,Dánska,Luxembrska,Francúzska Veľkej Británie a ďalších "nesmierne leží na srdci" blaho menšín a cudzokrajných kolonistov,ktorí nenávidia Európu a v ich očiach predstavuje všetko zlo,ktoré sa popáchalo voči ich krajinám v mene kolonializmu a dobyvačným vojnám.Čečensko je obzvlášť dôležitou križovatkou,Kadyrov predstavuje prekážku v rozdúchaní novej radikalizácie Kaukazu a ďalšej vyčerpávajúcej vojny v RF.Smutné,povzdychli si v USA že v RF panuje mier a ani zďaleka sa nepodobá na ten humbuk,ktorý majú ako v USA,tak Európe."Kalergiho plán",hoci on sám nebol autorom tých odporných myšlienok,proti ktorým je Hitlerov "Mein Kampf" púhym čítaním na dobrú noc počíta s výmenou obyvateľstva a násilným zmiešaním rás,aby dali vzniknúť novému,dokonalému otrokovi-podčloveku "orkovi".Príliš hlúpi a krutí,ale dostatčne chytrí na to,aby pracovali v prospech "elity",ktorá ich bude viesť.Čiže nič iné,ako pokračovanie teórie nadčloveka a nová genocída-tentoraz Európskych národov.Existencia Ruska tieto plány dokonale negujú,no "elity" sa rozhodli hrať s touto kartou aj tak a v ideálnom prípade rozhúpať aj na Kaukaze nové kolo "džihádu" a prípadne rozohniť rozpad RF.To je aj dôvod,prečo rozohrali kartou "humanizmu" a "obáv" pred údajným prenasledovaním homosexuálov.

Přidat nový příspěvek