Erdoganovi nedají šanci - sotva se stačil omluvit, přišla odveta

28.06.2016 10:05
TauRus
 

Koukám Erdoganovi nedají šanci. Sotva se stačil omluvit, přišla odveta.
V Německu žalují tureckého prezidenta kvůli masakrům Kurdů.
Dvě německé právničky Britta Ederová a Petra Dervishajová podaly jménem federálních i zemských poslanců, lidskoprávních aktivistů, lékařů, vědců, známých osobností a příbuzných trestní oznámení na tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana. Viní ho z válečných zločinů a zločinů proti lidskosti při operacích proti Kurdům na jihovýchodě Turecka, uvedl v pondělí německý web Tagesschau.
https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/407737-v-nemecku-zaluji-tureckeho-prezidenta-kvuli-masakrum-kurdu.html

A podpálili Antalii.

A víte o co jde? O Čermé moře do kterého se tlačí Američané. Putin svolal zasedání zemí, které mají hranice v Černém moři(Organizace černomořské ekonomické spolupráce) do Soči a pozvali tam také vysokého tureckého diplomata.

Мария Захарова подтвердила, что главу МИД Турции пригласили в Сочи
http://politikus.ru/v-rossii/79179-mariya-zaharova-podtverdila-chto-glavu-mid-turcii-priglasili-v-sochi.html

 

Současně naznačili, že by už bylo na čase, aby se Erdogan omluvil. Ten to také učinil. Nebylo to překvapení, ale očekávaný krok. Jenže, očekávaný i z druhé strany. Obžalobu na Erdogana už připravili dávno, jen se čekalo na vhodný čas. Ten nastal dnes, hned po omluvě. Ještě to udělali fikaně, přes Německo (lidskoprávní aktivisté), aby mezi Německem a Ruskem také proběhla černá kočka.
Teď Erdogana budou vydírat a vést, jako Miloševiče. I když k Erdoganovi sympatie nemám, ale v případě jeho spolupráce by se určitém otázky řešily snadněji. No, uvidíme, co ještě Putin vymyslí…

 

Diskusní téma: Erdoganovi nedají šanci - sotva se stačil omluvit, přišla odveta

To není dobré

Divák | 29.06.2016

Erdogánek nevyplatí odškodné, ani nevydá odporného vraha pilota a pan prezident Putin se s ním udobřuje ... ??? Turci vždy slíbí milion věcí a nesplní ani jednu, tak proč vůbec s někým tak nedůvěryhodným jednat? Aby bylo zase hodně slibů typu "Turecký plynovod", který Turecko nikdy nemyslelo vážně?

Re: To není dobré

Pavel | 05.07.2016

Erdogan je v hajzlu. Rusy zradil a amík se k němu otočil zády - takto se amík odmění každému análnímu alpinistovi za věrné služby. Sen o velkoturecké říši se mu rozpadá. A tak mu zbývá přijít s prosíkem za Putinem a škemrat.
Putin si ho asi vychutná, jenže to nemůže odmítnout. Určitě bude muset chlapec dělat velké ústupky.
http://cz.sputniknews.com/karikatury/20160628/3408278/dlouha-cesta.html

Bomby v Istambulu

RichardCZ | 28.06.2016

Ty bomby v Istambulu nebyly náhodou. Erdogan si musí vybrat mezi košilí a kabátem. Přičemž je obtížné rozpoznat košili od kabátu.

Pont

mdmml | 28.06.2016

Erdogan vie, ze je v pasci a skonci v lepsom pripade vo vezeni v horsom, pride o hlavu, nemčín uz to rozbehol a snazi sa ho dostat do Haagu. Rusko vie, ze ak sa s nim dohodne a podrzi ho chvilku nad vodou, moze ziska spat Ruske more a ako bonus Malo rusko bez krvi ale na vyssej priorite, Chram bozej mudrosti ako obnovenie sidla a vplyvu cirkvi pravej slove(a)nskej vychodnej zvrchovanosti, Juzny prud (co uz bolo dnes v spravach) a Ister ako dialnicu do stredu Europy. Zatvori dvere Americanom v Syrii a bude si kryt chrbat novou oslobodeneou krajinou bez muslimskej dogmy s podporou Egypta a zvysenim jeho vplyvu v severnej Afrike( dar vojnovej lode a vyzbrojenie Mistralov). Navstevy premiera Izraela v Moskve su toho len dokazom. Na druhe strane otvoreny vstup Anglicka podpore udrzania Pax Americana, rozobratim Unie na kusky a prevod jednotlivych konponentov pod jej spravu pomocou nemeckej ekonomiky(Steinmajer a V4, vyhlasenie Fica o neschpnosti prezita bez Unie a 90percentne financovanie z Bruselu Slovenska, nejestvujuca statnos), vytvorenie napatia a chaosu, neschopnosti sa branit pred jej naslekami. Stavka je obrovska...necudujem sa , ze vojna je a este bude kruta...

Re: Pont

mdmml | 29.06.2016

Netrvalo dlho a USS dali odpoved na Erdoganove ospravedlnenie Rusku, ich odpoved je charakteristicky cinicka ako vo vsetkych ich vojnach , odnesu si to chudaci po letiskách....

Re: Re: Pont

colo | 29.06.2016

Tak nejak to vidim aj ja.

Re: Pont

politolog | 01.07.2016

mdmml, znie to krásne a asi by sme si to všetci mierumilovní ľudia želali. Ale je v tom Pjakinovská stopa - proces treba naštartovať a ide to. No do každého procesu možno zasahovať aj z druhej strany, navyše spomínané krajiny sú charakteristické - kam vietor, tam plášť. Dnes si ich kúpiš za jeden Mistrál, zajtra si ich kúpi niekto iný za tri stíhačky. V každom prípade je dobre, že ani druhá strana rinčiaca zbraňami si už nemôže byť istá ich podporou a strachom z nej.

hrotia

Igor | 28.06.2016

Už aj bomby v Istanbule

Ergogan dostane azyl v Rusku

RichardCZ | 28.06.2016

Ergogan nakonec ještě dostane azyl v Rusku a bude s Janukovičem hrát Člověče, nezlob se..

Přidat nový příspěvek