Desítky diplomatů USA chtějí údery po Asadovi ?

17.06.2016 11:47
Nasredin
 

Desítky diplomatů státního departmentu USA chtějí údery po Asadovi ? A co potom ? Pak zavládne klid a mír tak jak v Lýbii a Iráku ? Kde to jsme ? Desítky diplomatických zmetků chtějí válku proti Antarktidě a my jim vyhovíme ? Budeme bombardovat tučňáky jen proto, že to nějaká pakáž chce ? Bože, co to je za krvelačnou zemi plnou krvelačných generálů a diplomatů ? Přichází čas, aby toto sadistické a zvrhlé pokolení bylo do kořene vyhlazeno.

http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika/159125-desitky-americkych-diplomatu-chteji-udery-proti-asadovi/

 

Diskusní téma: Desítky diplomatů USA chtějí údery po Asadovi ?

Politický futbal

vangelisak | 18.06.2016

Za koho kope tých 50 diplomatov?
katarský plynovod už mal fučať o 105, a tu kde nič-tam nič. Len rozvaliny, a kovošroty americkej techniky po zemi. Plno pobehujúcich nafetovaných arabských žoldierikov-uteračikov v čierných teplakoch, pobehujúcich Toyot s kulometmi na korba. No áno, šak tam ide o kšefty Amíkov a ich elity.

poslední křeče

M.C. | 17.06.2016

Jak by řekl profesor Hrbolek:
,,Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc."

...a ked trocha vazne, vravim toto:

Jamail Yareshi | 17.06.2016

Cela situacia je len politickou objednavkou na hmlenie politickeho zufalstva statnych neoconovskych j-elit SSA, ktore ide z prieseru do prieseru v bezkoncepcnom neadekvatnom jednanim na ich politickej scene, ktora sa im ruti rovno pod nohami.Zufalo chcu udrziat neudrzitelne, no skutocnu odvahu a paky na svoju sebavrazdu a tym aj vrazdu GP vsak nemaju. Ide o vyvolavanie valecnej psychozy a predvadzanie “svalov” vo imane ich predstavy “vyhratelnej jadrovej vojny z tolerovatelnymi korporatelnymi ztratami” – sami tymto bludom neveria a GP ich poriadne bije po pazurach. Su to uboziaci vo slive, co o tom nevedia. Len tym davom sa to este da podsuvat a tak manipulovat s ich psychikou strachu….inak obycajny prehlad nekompetentneho politickeho zufalstva v pocitu ztraty lizu.

.......netreba brat vazne !

Jamail Yareshi | 17.06.2016

...mozno ide o stav extazie ci deliria....., mozete mi prezradit co si pred tym slahnuli?..velmi by ma to zaujimalo, mozno by som to aplikoval na mojich kralikov pred odchodom na patelku

Přidat nový příspěvek