Další informace o podivném kandidátovi na prezidenta RF

12.01.2018 18:17
TauRus
 

Asi vás hodně překvapím.

Včera jsme zde rozebírali kandidáta na prezidenta RF Vasilije Pugačova, dnes se dozvídám, že Centrální volební komise ho odstranila od voleb, protože nezaregistrovala jeho skupinu voličů.
https://ria.ru/election2018_news/20180110/1512385036.html

Důvodem pro odmítnutí registrace se stal fakt, že kandidát porušil termín provedení schůzky skupiny voličů. Podle zákona samostatný kandidát musí dát na vědomí CVK termín o provedení schůze nejméně 5 dní před jejím konáním.

Pugačov nahlásil o provedení schůze 30.12.2017, ale schůze proběhla 4.1.2018, tj. CVK byla upozorněná 4 dní před termínem konání akce. Toto porušení termínu se stalo důvodem pro odmítnutí registrace skupiny voličů a pověřených představitelů, ukázáno v rozhodnutí CVK.
Mimo jiné, v žádosti o registrací skupiny voličů byly neúplné údaje a chybělo razítko kandidáta v plné moci pro pověřeného financemi.
Jinak, prý, ostatní dokumenty byly v pořádku.

Zajímavé, že ještě včera Pugačov o tom nevěděl nebo dělal, že neví, protože na svých stránkách upozorňoval na to, že ve Vestech odvysílali reportáž o jeho registraci.
https://www.vesti.ru/doc.html?id=2973606#
https://vk.com/vvpugachev

Tak, co to bylo – obyčejný šlendrián nebo záměr?

Sedí Karpinská ve studiu své televize a vykládá, že Pugačov je „temným koněm prezidentských voleb s „čudinkou“ (se zvláštnosti)“, o které se brzy přesvědčíme. Zvažuje, jestli ho její dlouholetá známá Eva Panfilova (předsedkyně CVK) pustí Pugačova do voleb nebo ne. Ale slibuje, že každopádně, ještě nás překvapí…
Vypráví o štice z ruských pohádek, která Pugačovovi pomohla s financemi a díky ní Pugačov už stojí v předsíni carských pokojů. Pohádky se přibližují k prezidentovi země V.V. Putinovi a určitě se stane něco takového, co nikdo nemohl propočítat a předpovědět…
Video je zde i s částečným přepisem:
http://pugbtvrus.ru/kategoriya/LXQ5WWNvUjh4M2M/

Ta bába vypadá dost šíleně, jako z virtuální reality. Už bych na ní dávno mávl rukou a nezabýval se s ní, kdyby ne jedno „ale“. To „ale“ je její životopis a rozjeté projekty.
Z životopisu se dozvídám, že se dostala do rodiny disidenta Lena Karpinského (tchán), díky němuž byla v kontaktu s akademikem Sacharovem, spisovatelem Vasilijem Aksenovem, režisérem Petrem Ljubimovem, akademikem Kapicou, Gorbačevem, Okudžavou a jinými. http://cyclowiki.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%90%D0%B2%D0%B4%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F

Co se jejích 105 projektů tyče, jsou na jejích stránkách:
http://nptm.ru/oproekte.htm

Mezi kterými je i taková „maličkost“, jako organizace vzdělávacího zájezdu do Švýcarska, „Blíž k jádru“, CERN, kolajder, pro vědce a studenty .
http://www.nptm.ru/exclusif-turizm-cern.htm

Možná nemá cenu s ní a Pugačovem ztrácet čas, vždyť ho nepustili k volbám. Ale pro každý případ vám tu informací dávám. Doba přeje připraveným. Je možné, že o něm ještě uslyšíme, třeba za pár let. Karpinská sama řekla, že ho vede už 10 let – dlouholetá investice i finanční.
Včera jsem pozdě večer dával odkaz, na to, že Pugačovovi, v roce 2011 organizovali setkání s Putinem na Seligeru, nevím, jestli jste si všimli:
„V roce 2011 ho dostali na Seliger, na setkání s Putinem. Dali mu slovo, dokonce mu Putin stiskl ruku. Určitě to video ještě využijí. Dokonce i název tomu videu v dílně Karpinské dali „dvojité V.V.P.“
https://m.youtube.com/watch?v=M3GEaRtbyxs&time_continue=3

 

Vypadá to na záměr – vstoupit do povědomí obyvatel, ale těchto voleb se neúčastnit z toho důvodu, že kandidát ještě není na takové volby připraven.
Vypadá to na záměr zatím ho šetřit. Grudinina hodili do kotle, jako obětního beránka. Ale Pugačova, jako mladého a perspektivního budou dál připravovat. Ten je jejích „temným koněm“ – viz. ohlášení Karpinské pro elity, koho podporovat a komu zametat cestičky.

 

Diskusní téma: Další informace o podivném kandidátovi na prezidenta RF

pugacev&karpinská

9 | 14.01.2018

vypadajú jak amaterska eskamoterska dvojica zo show "superstar" ,ideovo je to zmes slnickarských blabolu,retrosatanizmu a kabaly...ich slovami povedané"ide z toho taká negatívna energia"

Přidat nový příspěvek