Vystoupení v Poslanecké sněmovně ČR proti diktátu DUBLIN 4

19.01.2018 21:22

 

 

 

Diskusní téma: Vystoupení v Poslanecké sněmovně ČR proti diktátu DUBLIN 4

Bláboly a zase jenom hybridní bláboly

Jeronym Bosch | 20.01.2018

Argumenty nemáš žádné a samozřejmě jen sprosté urážky, to je podobné lidem z hybridních serverů. Ještě můžeš začít blokovat IP adresy, jako to dělají jinde, když nemají argumenty.

Bláboly a zase jenom hybridní bláboly

Jeronym Bosch | 20.01.2018

Nerozumím, jak může někdo dělat poslance s tak nízkou inteligencí, že neumí rozlišit 12 migrantů přijatých v rámci kvót a potom ten zbytek, to jest, že ČR přijímá ročně kolem 2 tisích lidí, kteří požádají o azyl se zemí jako je Ukrajina, Bulharsko, Čína, Kuba a jiné země napříkla bývalého SSSR.

Ani poslanec Kobza (SPD) nemá s těmito migranty problém!

Stejně tak nerozumím, jak lidé mohou dopustit, aby se do Parlamentu ČR dostal nehorázný populista Okamura, který vykládá nesmysly, že Sobotka podepsal sbližování sociálního statusu v rámci EU, prý kvůli uprchlíkům. Tak co vlastně ten Okamura chce? Na jiných mítincích potom vyřvává, že máme nízké platy a nízké důchody, ale nízké soc dávky by mu asi nevadily, když by to byla zábrana proti migrantům.

No prostě bláboly non plus ultra!

To vše je výsledek působení hybridního webu Aeronet a na tento hybridní web napojené struktury webů, mezi které zřejmě patří také leva-net.

A tak nám tady ruské tajné služby tahají z rukávu prolhané kauzy Lithium, nebo vymyšlené a setříhané videa proti Drahošovi, nebo bláboly o zločiném Sobotkovi, který chce stejné platy jako v Německu, ale to je špatně, protože to přitáhne do ČR uprchlíky.

Nebo hybridní bláboly, že Zeman je zkušený, ten už je 30 let v politice a Sobotka ten nic neumí, protože nikdy nepracoval, protože ten už je také 20 let v politice.

Lidi proberte se! Začněte myslet kriticky. Pjakin vám to pořád vtlouká do hlavy, v míře vašeho neporozumění jen pracujete na Klause, Okamuru a jiné manipulátory.

Re: Bláboly a zase jenom hybridní bláboly

asdf | 20.01.2018

Kaviárna je asi celkem v koncích, když sem cpe rozbíjet diskusi takovéto amatéry... tupě invertující hybrid boš by měl jít radši svými příspěvky typu "všechno je naopak, a já jsem tu první, to koukáte jak jsem vám to tu posral" zaplevelovat diskusi někam na idnes, tam je to tak na jeho úrovni.

Re: Bláboly a zase jenom hybridní bláboly

zleoš | 20.01.2018

táhni trole!

Re: Bláboly a zase jenom hybridní bláboly

Sinuhet | 20.01.2018

Boschi Vy jste ale hlava , Vy jste enteligent já se Vám obdivuji.

Přidat nový příspěvek