Co se za týden událo. Konceptuální rozbor z dílny KPE

30.11.2015 23:28

TauRus

 

Co se za týden událo. Konceptuální rozbor z dílny KPE, rj.

http://kpe.ru/video-foto-materialy/seminary-po-kob-vystupleniya/6016-smisly-28-11-2015

Od 17 minuty se zabývají sestřelením letadla. Kupodivu přišli ke stejným závěrům, co zdejší skupina, která prosazovala názor, že ruské velení vědělo o chystané provokací od své rozvědky. Pilot s navigátorem byli na tuto akci připravovaní a šli na ní Vědomě a Dobrovolně. Tudíž to nebyla oběť, ale sebeobětování v zájmu celku. Pilot in memoriam dostal nejvyšší vyznamenání – hrdina RF. Kdyby byl jen sestřelen, takové vyznamenání by nikdy nedostal, protože by to nebyl hrdinský čin. To za prve.

Putin, při jednání s králem Jordánska mluvil vyváženě, bez zbytečných emocí. Každé slovo bylo promyšlené. Kdyby ta zpráva byla pro něho překvapením, emoce by se projevily víc a řeč by nebyla natolik vyvážená.
Rusko mělo svůj informační a natáčecí tým v zóně sestřelení letadla. Hned po sestřelení byla bleskově zahájená pátrací akce. A potom v tom rajónu vyhladili převážnou většinu teroristů a uzavřeli hranici, což by za jiných okolnosti nešlo, kvůli reakcí “světové veřejnosti” na ničení “umírněné opozice”.

Rusko dostalo řadu situačních výhod v konfliktu. – Zbavilo se vnucovaných koalicí. Uzavřelo vzdušný prostor nad Sýrii. Vyšlo najevo, kdo je kdo v tom konfliktu a které země podporují terorismus. Kurdové se začali otáčet na stranu Ruska.

P.S. Kdo si myslí, že Musin (zakladatel Anna-News, pozn.) v zóně sestřelení se ocitl proto, že je 6.kolonou, tak uvedu několik důvodů, proč tomu tak není.
Musín není tak hloupý, aby se natolik okatě vystavil prozrazení. Musin měl na sobě plný bojový komplet i s automatem. Ukázali ho i na 1.kanálu, jako hrdinného zpravodaje, který pomohl odhalit spiknutí.

 

Diskusní téma: Co se za týden událo. Konceptuální rozbor z dílny KPE

puška

udo | 01.12.2015

Musin-Puškin? :)

Přidat nový příspěvek