Co chtěl ve skutečnosti Trump říct?

11.04.2018 16:50
mir

Tweet Trumpa:

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

Rozoberme si čo Trump napísal z pohľadu toho, že je obklopený nepriateľským „štátnymi elitami USA“, ktoré sa za každú cenu snažia udržať jedno-polárny svet:

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria.
Rusko zamýšľa zostreliť akúkoľvek raketu vystrelenú na Sýriu.

Niečo v štýle „vaša správa k nám – do vedenia štátu USA – došla.“

Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!”
Priprav sa Rusko, pretože oni [rakety] prídu, budú pekné, „nové“ a „chytré“!

Toto je varovanie Rusku, čo zamýšľajú štátne elity, ktoré nekontroluje: Pozor Rusko, oni chcú rakety ozaj použiť. Plánujú nasadiť nejaké nové modely.

You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!
Nemali by ste byt partneri so zverom plynom zabíjajúcim vlastných ľudí a vyžívajúcom sa v tom!

Toto je najzaujímavejšia časť.

Z pohľadu jedno-polárneho sveta sme všetci podriadení v Amerike – všetci obyvatelia planéty v jedno-polárnom, koloniálnom svete sa podriaďujú rozhodnutiam metropole a teda Spojeným štátom (Americkým). Z pohľadu štátnych elít sú ne-občania USA buď vazali USA (tzv. „medzinárodné spoločenstvo“) alebo otroci USA (zvyšok sveta) – sme prosto „ich ľudia“.

A teraz, v ich jedno-polárnej koloniálnej ríši, po 7 rokoch vojny, sa obyvatelia sýrskej provincie začali rázne stavať na zadné + Pentagon im spravil už niekoľko plynových útokov (aj fejkových, aj skutočných).

Anglosasi majú morálny profil, že na straty medzi domorodcami nehladia, sú ochotní pristúpiť na akúkoľvek metódu (a niektorí z nich si to dokonca vychutnávajú), ktoré udrží ich koloniálnu ríšu.

Takže v poslednej časti hovorí o sebe – nemali by ste nás považovať za partnerov („partner“ je označenie, ktoré ruskí predstavitelia používajú na USA), títo blázni (v Pentagone, CIA, špeciálnych službách) sú nebezpeční.

 

Diskusní téma: Co chtěl ve skutečnosti Trump říct?

Re: Re: Re: Modlime sa za zdravý rozum

ľudo | 12.04.2018

Ha-ha..žere maso, nerozumí vtipu.
Ďalšia husička trafená! :)

Chcete azda Standa porovnávať množstvo a kvalitu techniky nasadenej USA so Severovietnamskou armádou??
Množstvo a kvalitu letectva, rozsah bombardovania, včítane masového chemického, lietadlové lode z ich bojovými zväzmi, vzdušné kavalérie, atď, atď?
V podstate neporovnateľné

Nie je azda objektívne prirovnanie BranQo plne adekvátne???
Skôr šuter proti rakete.
Samozrejme zverstvá boli i na druhej strane,
no i tak je to stálene porovnateľné.
Plošné bombadovania civilistov ako za II.svetovej vojny spojencami
a ešte hrdosť na to?
Povraždenie 2 miliónov ľudí američanmi v mene démonkracie.

Re: Re: Re: Re: Modlime sa za zdravý rozum

Standa | 16.04.2018

Ano, chci to porovnávat.
Ale nejen letectvo - které je jen jednou z částí použitých zbraní.
Tvrzení, že je to neporovnatelné, považuji za další ukázku onoho specifického způsobu vtipkování, jehož nepozorumnění připisujete jiným.
Přirovnání podle mého názoru není ani objektivní ani adekvátní.

Národ Sýrii začal až v 2018 národno-oslobodzovaciu vojnu

mir | 11.04.2018

Ešte je dodatok k poslednej časti:

V poslednej časti Trump vlastne odobruje, schvaľuje pokus zo strany Ruska o vytvorenie ďalšieho pólu moci (rozbytie americkej jedno-polárnej koloniálnej ríše). V poslednej časti Trump schvaľuje dekolonizáciu, suverenizáciu Ruska.


Zlé video som nalinkoval, malo tam ísť toto:

youtu.be/RVAgwu5Khj8?t=51m

Video vysvetľuje prečo práve teraz sú Američania besní, až natoľko, že zamýšľajú priamy vojenský vpád.

test

Přemek | 11.04.2018

Pokud to Trump nezvládne a své psychopatické militanty nezvládne, koleduje si stejně jako celé USA o rychlý proces transformace v zemi bez jakéhokoli vlivu a s vyjedeným domácím krámem bez možnosti nakupovat jinde. GP je tak tlačen do širší než zamýšlené spolupráce s RF a osobně s VVP. Mimochodem, pod plachtami na palubách tří lodí VMF se rychle blíží k Tartusu vybavení, o němž se může leckdo pouze dohadovat. Pokud si psychopaté nedají řici a včas to neotočí a něco odpálí, stanou se snadným cílem a nikdo se neodváží ani ceknout.

Re: test

haha | 11.04.2018

psychopat a regulerni blazen ma zvladat jine blazny?

No to je fakt dobre

Re: test

M.C. | 13.04.2018

Ono je to opačně, Trumpa si dosadila do Bílého domu rozumnější část amerického vojenského velení, aby se s jeho pomocí zbavila neokonzerv, které slepě a blbě vedly USA do nevyhratelného střetu s Ruskem a Čínou. A dalšími zeměmi.
Armáda se snaží poměry v zemi napravit takovým postupem, aby došlo k principiální změně, ne jenom kosmetické, čemuž se neocons zuby nehty brání a armáda to chce zahrát bez občanské války a s co nejmenší ztrátou postavení USA ve světě.
Trump i armáda se brání nařčení se spolupráce s Rusy, tak se musí předvádět veřejnosti jako neohrožení ochránci zájmů země, což ve skutečnosti jsou, akorát na rozdíl od neokonzerv vidí, že budoucnost USA nevede přes válku s Ruskem.
Oni vědí, že neokonzervy situaci na BV tak podělaly, že se odtud budou USA muset skoro úplně stáhnout, ale je to příliš důležitá oblast, než aby ji bylo možno nechat Rusům a Íráncům jenom tak. Každý ústupek se budou snažit vylicitovat co nejdráž.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek