Co chtěl ve skutečnosti Trump říct?

11.04.2018 16:50
mir

Tweet Trumpa:

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

Rozoberme si čo Trump napísal z pohľadu toho, že je obklopený nepriateľským „štátnymi elitami USA“, ktoré sa za každú cenu snažia udržať jedno-polárny svet:

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria.
Rusko zamýšľa zostreliť akúkoľvek raketu vystrelenú na Sýriu.

Niečo v štýle „vaša správa k nám – do vedenia štátu USA – došla.“

Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!”
Priprav sa Rusko, pretože oni [rakety] prídu, budú pekné, „nové“ a „chytré“!

Toto je varovanie Rusku, čo zamýšľajú štátne elity, ktoré nekontroluje: Pozor Rusko, oni chcú rakety ozaj použiť. Plánujú nasadiť nejaké nové modely.

You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!
Nemali by ste byt partneri so zverom plynom zabíjajúcim vlastných ľudí a vyžívajúcom sa v tom!

Toto je najzaujímavejšia časť.

Z pohľadu jedno-polárneho sveta sme všetci podriadení v Amerike – všetci obyvatelia planéty v jedno-polárnom, koloniálnom svete sa podriaďujú rozhodnutiam metropole a teda Spojeným štátom (Americkým). Z pohľadu štátnych elít sú ne-občania USA buď vazali USA (tzv. „medzinárodné spoločenstvo“) alebo otroci USA (zvyšok sveta) – sme prosto „ich ľudia“.

A teraz, v ich jedno-polárnej koloniálnej ríši, po 7 rokoch vojny, sa obyvatelia sýrskej provincie začali rázne stavať na zadné + Pentagon im spravil už niekoľko plynových útokov (aj fejkových, aj skutočných).

Anglosasi majú morálny profil, že na straty medzi domorodcami nehladia, sú ochotní pristúpiť na akúkoľvek metódu (a niektorí z nich si to dokonca vychutnávajú), ktoré udrží ich koloniálnu ríšu.

Takže v poslednej časti hovorí o sebe – nemali by ste nás považovať za partnerov („partner“ je označenie, ktoré ruskí predstavitelia používajú na USA), títo blázni (v Pentagone, CIA, špeciálnych službách) sú nebezpeční.

 

Diskusní téma: Co chtěl ve skutečnosti Trump říct?

Proroctví

Gogolung | 13.04.2018

Taky proroctví matky Shipton je dobrý.

Proroctví

JerykoOo | 12.04.2018

K těm proroctvím... ve spoustě proroctví se říká, že spása přijde z východu... ať jde o vangu,nostradame či méně známe..

Jsou zde určité skupiny kteřé těmto proroctvím věří a nechcou aby se vyplnily (nezaleží zda je to pravda či ne,, jde o víru) a tak se snaží zuby nechty na vychod házet špinu aby se to nevyplnilo...

Hlupáci právě díky tomuto jejich snažení ta spása z vychodu přijde... čím víc tlačíte na pilu tíím víc se vám to vráti .. a už je to tak okaté že i slepý prohlédne...

Nakonec si tito jedinci sami, nevědomky přivodí svůj pád svým pokusem o manipulaci a vykreslení neexistujícího strašáka...a tak to má být to je ta prava "karma"...to jsou ty boží mlýny pánové a dámy... nepřeji nikomu nic zlého ... upřímně je mi řádových američanů líto... tak proplachnuté mozky nemá nikdo na světě :(

nikdo neví vše

Pavel | 11.04.2018

tramp je loutka to je jasné není to idiot,ekonomika v troskách,dolar jde pomalu do kopru jediné na odvrácení katastrofy v us je pozvednutí národní hrdosti a na to v usa slyší je další válka

Neni to nahoda?

Carlos IV | 11.04.2018

@ mir: Pokud znate proroctvi Indickych palmovych listu, tak tam se pravi, ze v urcite fazi (ne casove prilis vzdalene ) budou evropske vlady tak dezorientovane z revolty svych obcanu (imigranti, upadek ekonomik, dluhy) ze pouziji na SVE obcany jedovate plyny. Nakonec konci tahle psaz slovy, ze tyto evropske vlady pozvou k opetovnemu nastoileni poradku ruska a cinska vojska. Normalne jsem k proroctim dost kriticky ale vase posledni poznamka mne na tyto mozne souvislosti privadi. Nakonec, po te cele komedii s "utokem" v Dume si prece musi Trump pripadat jako idiot kdyz teprve pred par dny se chtel setkat s Putinem. Tak proto mozna toto "poselstvi".

Re: Neni to nahoda?

badatel | 11.04.2018

Ve stejném duchu (věcně, obsahově) jsem četl před lety i jiná proroctví, z jiných zdrojů.

Re: Neni to nahoda?

M.C. | 13.04.2018

S těmi otravnými plyny nevím, ale zásah ruských a čínských vojsk k obnovení pořádku v Evropě má probíhat v letech 2020-2.
Když jsem to četl poprvé, zdálo se mi to neuvěřitelné. Nedokázal jsem si vysvětlit, jak by mohli ručníkáři natolik porazit vojska NATO, aby se dostali až do střední Evropy, do Francie a do Německa. Ani ve snu mě tehdy nenapadla taková šílenost, že si je tam ty země pustí dobrovolně.
Taky je v tom proroctví napsáno, že země V4 se budou ohrožení aktivně bránit, vcelku úspěšně.
Koneckonců, nám stačí znovu zadrátovat hranice, položit minová pole a znovu vyzbrojit pevnostní linii a doplnit ji tam, kde byly mezitím pevnůstky odstraněny. Ale měli bychom začít, při veškeré snaze a nasazení to nejméně rok vezme.
Hlavně se ale musíme účinně bránit na vyšších prioritách. Už teď.

Re: Re: Neni to nahoda?

vlcek | 13.04.2018

Pokuste se sehnat knihu Ilji Eremburga - Trast D.E., česky vydanou v roce 1924. A pak zatajte dech.

Modlime sa za zdravý rozum

Tata Tibor | 11.04.2018

Nechcem strašiť, ale čítajúc diskusie na amerických fórach vám môžem povedať že ľudia sú takí sfanatizovaní, že si myslia že vyhrajú aj otvorenú vojnu s ruskom. To všetko napriek varovaniam ich vlastných veteránov na tých istých fórach. Veteráni ich otvorene varujú že nechcú zažiť vojnu na vlastnej koži.
Napriek tomu odkedy sa začalo hrkať zbraňami kurz amerického dolára stúpa čo je jasnou známkou toho že sa supy zlietajú lebo cítia mršinu a na vojne sa odjakživa najviac zarába.

Re: Modlime sa za zdravý rozum

branQo | 12.04.2018

hlavne, ze ich vo Vietname vyprasili rolnici s hrdzavymi jednoranovkami...

Re: Re: Modlime sa za zdravý rozum

Standa | 12.04.2018

Dalo by se to tak brát, pokud by ovšem ty statisíce Kalašnikovů, Špaginů Sudajevů, Gragunovů i jejich čínských kopií nejprve přepnuli do jednoraného režimu a nechali zrezivět. Podobně i zbraně značky Zbrojovka Brno či vz. 58. Asi by bylo třeba do skupiny rezavých jednoranoranovek připočítat i tanky T-54, stíhačky MIG-15,17 a 21 a další a další zbraně, které Vietnamci použili v pokročilejších fázích války.
Pak byl Váš výrok pravdivý.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek