Čím a kým se rozbíjí 25 let český stát

04.03.2018 12:29
Kail


https://youtu.be/jkmEJcKURXM?t=3732


Je to desatero, ale nikoliv „Božích přikázání“

1. Nejprve se zesměšní celý národ. Jste nevzdělanci. V Nepálu je každý pasák yaků bakalářem. Tak se založí v každé opuštěné stodole soukromá vysoká škola, aby i holka tančící u tyče, či líný synek čilého podnikatele měli Bc. Nejde o kvalitu, jde o statistiku. Klasické university opustí svou tradici Alma mater a zaplevelí se obory o kterých uvažoval kdysi v Haliči Jára da Cimrman. Názory a práce univerzitních profesorů, které titul ctí, převálcují mediálně nejrůznější buzno exhibicionisté.

2. Ze státních základních škol se inkluzivními a jinými věčnými experimenty vytvářejí budoucí školy pomocné, na nichž hlavní slovo budou mít nejrůznější metodičky z oborů inkluze, integrace, imigrace, a vypravěčky korektních pohádek o princi Bajajovi z Ugandy a jeho registrované partnerce Popelce z Damašku.

3. Pak je třeba zničit národní ekonomiku, hlavně průmysl. Nic neumíte, všechno, co jste kdy vymysleli a vyrobili, byl neprodejný šunt. Nikdo ve světe nestojí o vaše nákladní tatrovky, motorky, sigma pumpy, letadla, obráběcí a textilní stroje, sklo a bižuterii. Zavřete vaše továrny a místo nich otevřete montovny. Aby se neřeklo, na chvíli necháme zazářit pár vašich slovutných „ kapitánů průmyslu“. Ti se nakonec za pár let se svými Titaniky propadnou do septiku, protože nevěděli, že správný kurz určuje kompas a ne teploměr.

4. Vy jste tak neschopní, že si ani neumíte načerpat minerálku z vaší země, vy si dokonce neumíte ani nahnat pitnou vodu do vodovodních trubek. Ještě, že jsme tu my a za mírný bakšiš to pro vás uděláme sami. Rozinky vyzobeme, ze zbytku uděláme sklady ojetých pneumatik, a co by nám mohlo jó konkurovat odkoupíme, utlumíme a zavřeme.

5. A pokud se to českému „ proletariátu „ nelíbí, tak bacha. Stačí jeden letecký most z Ulánbátaru a můžete se pakovat. Za devět měsíců se nám počet budoucích zaměstnanců ze země olgoje chorchoje zdvojnásobí.

6. Zvláště důležité je zlikvidovat zemědělství a potravinovou soběstačnost. Začne se žvaněním, že celá desetiletí jsme jedli jedovaté potraviny. A s námi se trávili autobusy plné Rakušáků luxujících cukrárny ve Znojmě a dalších jihomoravských městech. A kolony Němců, kteří se v Karlových Varech či Mariánkách cpali kachnou se zelím a vzdychali Mein Gott, ta kachna voní po kachně.

7. K čemu vlastně potřebujete zemědělství. V Maroku je brambor a jahody, že vám je levně dovezeme a draze prodáme. K čemu sady. V Chile a Jihoafrické republice je tolik hrušek, že se pod nimi lodě prohýbají. Na Novém Zélandu je jablek jak euromravenců. Po Evropě bloudí kamiony s tunami kuřat, prasat a skotu a vy byste se chtěli mořit nějakou samovýrobou. Mléko je navíc nezdravé a jogurt dnes dokážeme udělat i z bramborového škrobu. Pěstujte naftořepku, a budete druhý Kuvajt. A opuštěné kravíny a vepříny jsou přece nejlepší skleník pro pěstování bylinek typu Hanojská majoránka (nebo ještě další konspirační př ezdívky pro konopí jako např. konvalinky…).

8. Ta nejdůležitější etapa je pak znesvéprávnění národa. Zformuje se banda speciálních věrozvěstů, kteří nám začnou vyčítat, jak jsme nemultikulturní šovinisté, kteří utlačují své spolubližní. K nim se připojí i saudskoarabský komisař a prohlásí „ u vousu Prorokova, u nás se mají ženské líp, než ta vaše vykořisťovaná etnoskupina“. Neúspěch desítky let trvajících snah o integraci se vysvětlí tím, že při integrování byla pošlapána jejich práva na zachování specifických rysů jejich obohacujcí odlišnosti. „A tak posilujeme zachování odlišnosti zvětšením průměru penězovodů a zvyšov&a mp;a acute;ní počtu jejich aktivistických údržbářů.

9. Zásadou likvidace národa je ustupování rostoucím požadavkům všech exotických odlišností a označování opravdových hodnot za měšťácký přežitek staré Evropy.

10. Pochod anální hrdosti se povolí se vší slávou, demonstrace proti němu se zakáže jako vyvolávání třídní nenávisti proti pavím pérům v rektu. Poslední etapou, je vstup do celoevropské organizace, protože v jednotě blbosti je síla. Když ze samostatných přiblblých jedinců dokážete vytvořit uřvaný dav, pak ze samostatných států nakonec dokážete vytvořit sebedestruktivní unii. Současný příliv obžerných uprchlíků je jen poslední sloka unijní hymny „Óda na radost“. Jmenuje se „Rekviem za zbabělost“.

Je těžké pochopit a rozumově vysvětlit takovou hlubokou a zrychlující se degradaci Evropy, která se žene do zkázy a ještě jí k tomu hraje orchestr z Titaniku.

Možná že opravdu existuje Bůh, který si říká: Dal jsem vám Evropané svobodu volby. A takhle to dopadlo. Tak víte co ? Jděte mi k šípku !

Co ještě dodat?
Ještě jedno přikázání, nazvané Posselta ke své hrudi přivineš!

11. Tzv. sudetské Němce za spojence budeš mít! Uděláš pro ně vše, co budou žádat! Zrušíš především dekrety prezidenta republiky, vypíšeš „sudetoněmecké restituce“, za občany je přijmeš, česko-německou federaci s nimi vytvoříš a s nimi pak, pod vedením blahoslaveného Slávka a církve svaté, vstoupíš do čtvrtého rajchu, v němž všechna protivenství budeš odrážet výlučně je láskou k německým bližním! Uhodí-li tě, pak nastavíš druhou tvář! Za všechna nastalá pozemská utrpení nebeské království Tebe a Tvůj národ nemine.

 

Diskusní téma: Čím a kým se rozbíjí 25 let český stát

Co jsme chtěli máme, i ti co to nechtěli

pepa z vesnice | 12.03.2018

Tento národ ztratil zřejmě paměť. Mezi jeho občany se ve všech dobách našli géniové, kteří za jidášský groš udávali své sousedy a to ať před rokem 38, a tak i po roce 48 a nic se nezměnilo ani po roce 89. Hold národ, který ztratil paměť, si svou historii musí zopakovat. Chraň nás bůh jestli nějaký je.

Debilove v cele severni Americe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hana Havlikova | 09.03.2018

Par chytrych lidi se jiz probouzi. Jiz prichazeji na to, ze ten bordel v celem svete dela ten George Soros, madarsky zid.Udelal financni bordel ve ctyrech zemich a jedna z nich je UK. Nechapu, ze ho jeste nekdo neodsranil???? Tady vidite, co delaji penize!!! Ze vsech amer. presidentu udelal loutky. Verime, ze prezident Tramp mu to zrat nebude.

Můj pohled

Jiří Friedl | 07.03.2018

Pro lidi milující svou vlast a nekradou je velice smutná doba.Někdy jsem docela smutný a mám radost z toho,že už jsem starý(65) a nemám vlastní děti.Jinak dále raději NO COMENT.

Výčet není úplný

Inspektor Spektátor | 06.03.2018

Ještě bych tam přidal: 12. Bohatství vaše, jak nerostné tak i přírodní, ležící jak v zemi tak i nad zemí, neznámým cizincům odevzdáte! Rozhodně zatraťte myšlenky na to, aby toto bohatství těžily Vaše domácí a k tomu ještě státní podniky! Budiž Vám velkým vzorem, jak to bylo provedeno na Cínovci, kde jste jedním podpisem skoro za nic odevzdali nemalé zásoby lithia, wolframu či rubidia, a tím jste si značně snížili (a celkem bez protestů) možnosti na to, aby jste se stali svými silami výrobci baterii či elektroniky tzv. 4. průmyslové revoluce. Ano, takto to má vypadat!

pracovat na sobě a za sebe je hodně těžké, ale stojí to zato a to tvoří svět

hup | 05.03.2018

Je to tak, ale ne všude, ten "výčet přikázání" je jen vyvrcholením strachů, těžko řešitelných otázek, nevědomostí, strachů vzít zodpovědnost za svůj život a "ti" (znají naše kuří oka), kteří nám takto zatápí, obrací proti nám to, co neovládáme a věci, které si bojíme jen připustit. A tak se bavíme o neschopné vládě, slovanském rozkolu, démon slovanstva, špatný svět upadá, a podobně, to ukazuje naši skutečnou situaci s naší myslí-to je dobré v tom smyslu, že je od čeho se odrazit, šance je stále a tam "ti" nás manipulují díky té nevědomosti, že už je to všechno ztraceno, nemá cenu se snažit, že to lepší nebude a takové, tak to ale není, má cenu se snažit to je těch šmejdů největší kuří oko, takže nenechte se zmást a věřte sobě, jsme spolu, taháme za jedno lano a tak to je, i když nám říkají že ne, nedejte se

co s tím

zleoš | 05.03.2018

učíte se střílet? já ano, zanedlouho se to bude hodit

Mám obavu, že realita je ještě horší, než autor píše.

Len | 04.03.2018

Hlavně bod 7. ( mám k němu vzděláním blíž než většina) a to, co se děje v zemědělství, je časovaná bomba - nepředstavitelný pr*ser.
Absolutní rozvrat zemědělského školství, učiliště neexistují, střední školy upadly neskutečně a VŠ ( mám tam studující dítě) učí vše možné, jen ne produkci potravin.Tenhle srab ještě pár let a pochcípem na hlad.

Re: Mám obavu, že realita je ještě horší, než autor píše.

rimi | 05.03.2018

Muj bratranec, ktery se ucil na zemedelce rikal, ze je ucitel ekonomie uci, ze zemedelce nepotrebujem, protoze si vsechno koupime, Cesi pry umi akorat brecet. Rikal, ze je to super ucitel a vsemu rozumi.
A co se tyce casovane bomby, nejcetsi prusvih je podle me v pouzivani totalnich jedu, typu Roundup, ktere otravi pudu, nebudou tam bakterie a nic tam neporoste.

Re: Re: Mám obavu, že realita je ještě horší, než autor píše.

Len | 05.03.2018

Ty dovážené jedy jsou pro zemědělce tak drahé, že si dávají dobrý pozor, kolik toho dávají - tady strach nemám. Horší je řepka - ta vysává humus z půdy neskutečně ( dříve se mohla dávat na pole po 8 letech) . Zelenina se u nás pěstuje minimálně - půda zas tak jedovatá není, ale humus ( chlévský hnůj) ten ji chybí.

Re: Re: Re: Mám obavu, že realita je ještě horší, než autor píše.

Inspektor Spektátor | 06.03.2018

No jak znám lidi, určitě dávkování na 100% s jedy nedodržují a dají tam pro jistotu vždy malinko více bez ohledu na cenu... D-test odhalil, že ten bordel z polí je již i v podzemních vodách (a nejen v našich tělech)! Je to logické, neb reziduální zbytky se v přírodě vždy kumulují. DDT se nepoužívá desítky let a ještě v přírodním oběhu zlobí! Jak dlouho to bude trvat s Round-upem, pokud se přestane používat (zatím se používá ve velkém)? Dnes si ještě ani neumíme představit, jak to svinstvo, společně s dalšími věcmi, jako je těžká mechanizace na polích, ovlivňuje půdu. Nejen bakterie a nejen žížaly, ale hodně dalších věcí, včetně retenčních schopností půdy. Osobně si tipuji, že pokud naše krajina nevyschne, tak za cca 30 let bude hodně modní rybníkářství - to proto, že až blbé nezodpovědné lidstvo zničí plasty a dalším svinstvem světový oceán, že i malé ryby pro nás budou nekonzumovatelné, tak sladkovodní rybniční ryby budou superdrahé a tudíž výnosné zboží... My padesátníci se na to s rakovinami v tělech, a bolestmi u srdce (z toho, kam jsme to dopracovali) budeme asi ještě dívat a vzpomínat, jak za našeho dětství bylo v přírodě vše okolo nás čisté a super, zatímco mladší generace našim vzpomínkám asi nebude ani rozumět.

Přichází zlé časy!

Josef Švejk | 04.03.2018

V Sýrii a na Ukrajině USA stále více tlačí Rusko směrem ke konfrontaci! Sbližování Severní a Jižní Korey je nutné zastavit i tam lze očekávat tedy přitvrzení. Po projevu Putina si honem zašpitali Trump, Merkelová a Makron.
V Rusku projev Putina, zahájení sériové výroby hypersonického raketového systému Avangard, zkoušení nejnovější stíhačky v Sýrii aj. - tlak času začíná být neúprosný.
Na Slovensku a v Česku se rozbíhá pokus o barevnou revoluci.
Vražda novináře pracujícího pro Sereše rozbuškou? Zapojil se i Kiska.
V Česku gradace útoků jednotné fronty "demokratů" kteří rozvalili stát proti Zemanovi, Babišovi, Okamurovi a Ondráčkovi aj.
Udrží to všechno prezident Putin pod kontrolou? A udržíme to pod kontrolou my a Slovensko?

Re: Přichází zlé časy!

Lumír | 04.03.2018

Držíš sám sebe pod kontrolou?

Re: Přichází zlé časy!

M.C. | 04.03.2018

O Putina a o Rusko strach nemám, ti to ustojí.
Větší legrace to bude u nás a na Slovensku, máme v daleko horším stavu (j)elity a ozbrojené síly. O ekonomice nemluvě.
No ale nedá se svítit, je to naše země, ne jejich.

Ano, pokud Bůh existuje,

Josef Švejk | 04.03.2018

tak se nedivím, že po stvoření člověka ho další pokusy přestali bavit.
První co je napadlo bylo objevení Katzova zákona: „Lidé a národy se začnou chovat rozumně teprve až po vyčerpání všech ostatních možností“. A od té doby se jím neomylně řídí.

Přidat nový příspěvek