Bylo označeno datum pokusu o začátek 3. světové války?

23.08.2015 11:05

Hox |

 

To že probíhá reálná válka je zřejmé, článek o indiciích, že start třetí světové války je naplánován na 24.8.2015 (RJ)

http://blagin-anton.livejournal.com/801404.html

komu se to zdá scifi, stačí si uvědomit, co všechno teď kolem bouchá, započíst varování Naryškina ze začátku srpna o tom, že v sprnu často začínají války, tak ať nikoho nenapadají blbosti, a už to přitažené za vlasy vypadat nebude. USA bezpochyby plánují a už jim teče do bot, že lapají po dechu, tak doufejme že to koalice sil v čele s Ruskem má dostatečně podchyceno, aby horké hlavy v USA vychladly.

11.9.2001 bylo ukázáno na fotce pasu Nea v "Matrixu", 24.8.2015 je na pasu Lucy z "Lucy", vedle hlavy má 3 červené hvězdy.
http://ic.pics.livejournal.com/blagin_anton/33716210/2090434/2090434_600.jpg
http://ic.pics.livejournal.com/blagin_anton/33716210/2090742/2090742_600.jpg

Předpovědi ruských starců ("poustevníků") z nedávna:
- na začátku tohoto roku stařec Adrian z Pskova na otázku "kdy skončí válka na Ukrajině" odpověděl "ještě ani nezačala".
- Joan oděsský: "Rok po mé smrti začnou na ukrajině otřesy, potrvají 2 roky a zakončí se velkou válkou. Poté bude ruský Car."
Zemřel 20. prosince 2012.

24.8. je také státní svátek Ukrajiny.

A nakonec, včera byl burzovní krach a pondělí má být podle analytiků "krvavé", a někdo v posledním týdnu vyluxoval zlato a stříbro z burzovních úložišť (Comex, Šanghai, ...) - největší jednodenní výběry za X let.

 

Jakovlev, liberál žijící v Tel-Avivu, zakladatel novin Kommersant, nedávno varoval článkem o nevyhnutelném krachu Ruska a o tom, že rozumní lidé by měli z Ruska co nejrychleji odjet. Varoval "své"?

 

J. |

CNN globalisti varovali, že sa môže zopakovať burzový scenár z roku 1987, čo bol čierny pondelok 19.10.1987 kedy krachli burzy na celom svete. Podľa wiki pád začal v Hong Kongu a cez západnú Európu sa prelial do USA.

Teraz sa príliš často omieľa, že čínsky yen je pripravený stať sa svetovou rezervnou menou, Kerry predtým povedal že koniec USD bublá tam vonku takže to vyzerá, že je všetko pripravené na konečný pád hegemona. Zrejme preto sa USA uchyľujú k tak zúfalým krokom ako teroristické útoky na Čínu.

Len premýšľam prečo sú v US ničené chemické továrne. Možno slúžili na výrobu zbraní alebo je cieľom odstrihnutie od paliva keď bez tovární na spracovanie ropy nebudú mať ani čím pokosiť trávniky, nie to ešte útočiť. Ďalšia možnosť je cieľ položiť celý americký priemysel, ktorý bez materiálu z chemičiek nebude schopný fungovať.


Lin |

Ony i reálie jsou hrozivé. Na UA jsou kyjevští "kyborgové" ozbrojení po zuby, technika rozestavěná na Donbasu na strategických místech. Poroš se netají tím, že Minsk využili pro přeskupení a dozbrojení. Teď mají naplánovaný "blitzkrieg". Včera o tom vyšel článek i s mapou:
http://rusvesna.su/recent_opinions/1440269115
Německé zbrojařské firmy se podílejí na vyzbrojování "kyborgů". Jsou rozestavěné strategické zbraně.
Kyjev válku potřebuje, aby na ni sepsal všechno to, co Ukrajincům na letošní zimu připravil. Země už prakticky zkrachovala (to, co je, je umělé udržování), peníze do nich už "západ" cpát nechce (myslím tím peníze na obnovu země).

V Jemenu, Sýrii, Libyii, Iráku - boje každý den.
V posledních dnech se v Evropě zesílil "přítok" běženců, na mnoha místech je situace nezvladatelná. Včera nepomohly ani policejní oddíly, běženci prorvali zátras z Řecka do Makedonie.
Evropa před zimou je velmi zranitelná ještě v nejasných dodávkách plynu. Na UA nemají v zásobnících skoro nic, takže Severní proud nebude stačit na nějaké zásobování (ten je pro zásobování Německa).
Závěr: reálie, které dnes jsou, jsou obdobou reálií před velkými válkami. Válkou by si "elity" mohly chtít řešit své složité postavení, kdy se budou muset nějak zodpovídat a budou muset řešit velmi složitou situaci, kterou si samy svým počínáním připravily.


ТаuRus |

K tomu ukrajinskému svátku - Dni nezávislosti (24.8.) Kerry předčasně popřál už 21.8. s tím, že 24.8. nebude moci, protože bude na dovolené.
http://ria.ru/world/20150821/1200176293.html

Prohlášení Basurina (Ministerstvo obrany DLR) - očekávají zahájení útoku kolem 24.8. v Den nezávislosti Ukrajiny. Proto se s takovou vervou ostřelují příhraniční rajóny s DLR a čekají na odpověď, aby měli záminku zaútočit a svalit veškerou vinu na DLR.
http://cont.ws/post/113503

Útok může začít i po 24.8., ale s největší pravděpodobnosti začne. U hranic se soustředilo příliš mnoho vojenské techniky.
Zde je insiderská informace, nemohu soudit, nakolik je pravdivá. Ale insider spojuje začátek útoku s návštěvou Putina v Pekingu a potom jeho vystoupení v OSN, které je naplánováno na 23.9. - 24.9.
http://cont.ws/post/113283

Zřejmě Američané se toho data a zasedání v OSN bojí, jako čert kříže, proto se pokusí o provokace.
Já bych nesledoval jen situací na Ukrajině. Je docela možné, že se pokusí podpálit i jiné regiony - Blízký východ, okolo Číny, ale i Evropu.


P.S. Aby bylo správně pochopeno - insider také poukazuje na datum zahájení útoku na 24.8., a jako hlavní důvod uvádí návštěvu Putina OSN.

 

Diskusní téma: Bylo označeno datum pokusu o začátek 3. světové války?

co napsal J.

pavelka70 | 31.08.2015

nějaký J. tam nahoře píše, proč Amíci likvidují sve chemické továrny?
No přece proto - že kabalisté NWO už realizují svůj plán obnovení Severní Ameriky, jeji přírody, která je na 80% zničená, hlavně chémii! Plán NWO, byl přesun veškeré své chemické výroby do Evropy, přičemž v USA má zůstat jenom potravinová produkce - tedy zemědělství, zahradnictví, ekologické bydlení atd.

Re: co napsal J.

M.C. | 01.09.2015

To asi nebyl úmysl.
Existují ekologičtější způsoby jak zlikvidovat chemičku než je požár s následným únikem jedovatých látek do okolí. To se s tím zavedením ekologie moc nerýmuje.
Dělal jsem v jedné velké chemičce technika, tak vím jak vypadaly opatření a plány pro případ havárie.
V případě nezvládnutí tam hrozilo otrávení poloviny okresního města.

nové příměří na Ukrajině

M.C. | 27.08.2015

dneska se objevilo v novinách, že bylo dohodnuto nové příměří od 1. září. Doufám, že bude lépe dodržováno, než to současné. Zřejmě se podařilo neokonzervy a jejich podržtašky zastrašit.
Bylo by to fajn.

7 ročný cyklus

jardob | 24.08.2015

Zujímavé že ten židovský rok pána (odpustenie dlhov svojim dlžníkom každý 7.rok) sedí aj na ten 87 rok. +7 (94 rok nemám info..), +7 (2001 bol pad burzy), +7 (2008 bol pád burzy), +7 (2015 je pád burzy)

pondělní schůzka prezidentů v Berlíně

M.C. | 23.08.2015

V Berlíně se koná v pondělí potlach prezidentů o Ukrajině.
http://abc-news.ru/44/news/3656184.html
Putin tam nejede, asi ví proč.

Co ?

J.P | 23.08.2015

Takze mozme len dufat ze to nepride

Vhodné Gliwice

Aleš Krejčí / Brno | 23.08.2015

"Svobodná Ukrajina byla během oslav své samostatnosti 24.8.2015 napadena Ruskou armádou.."

Re: Vhodné Gliwice

M.C. | 23.08.2015

Jo jo, nějaké divadýlko možná bude, aby měly naše sračkomety co vysílat, ale marnost nad marnost, uvítací výbor je určitě připraven.

to chce klid a nohy v teple

M.C. | 23.08.2015

Věc má háček - neokonzervy dávno ztratily moment překvapení.
A historie se ráda opakuje. V Pekingu začalo s velkou slávou mistrovství světa v atletice, které probíhá mimo jiné i na stadiónu zvaném Ptačí hnízdo, nově postaveném pro olympiádu v roce 2008.
Jak je vám všem jistě známo, před sedmi lety se zahajovacího ceremoniálu OH v Pekingu pokusily neokonzervy využít k zahájení útoku na Jižní Osetii. Putin byl totiž v Pekingu a neokonzervy se domnívaly, že nově zvolený prezident Medveděv bez konzultace s ním nic neudělá. Navíc byl oficiálně na dovolené.
Z vlivu 08.08.2008 se neokonzervy pokusily vyvléct tím, že akci zahájily už 7.8. v 23.35.
Jenže Rusové o tom věděli a jenom čekali až útok začne.
Jak to dopadlo, všichni víme.
Věřím v rozum, profesionalitu a vlastenectví velitelů a vojáků ozbrojených sil Ruska i Spojených států.
Generál Dempsey a jeho lidé budou ve velmi těžké situaci, ale věřím, že to zvládnou.

NK-SK

Dimitrij | 23.08.2015

A co korejsky konflikt?

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek