Bumerang pro kyjevský režim v OSN

06.02.2017 19:12

TauRus
 

Na posledním zasedání OSN, věnovaném zhoršení situace na Ukrajině, stálý představitel Ukrajiny Vladimir Jelčenko vytáhl fotografií nedávno zabitého příslušníka ATO (tzv. "antiteroristická operace", eufemistický název pro terorizování a zabíjení civilních obyvatel Donbasu) a vykřikoval na adresu Vitalije Čurkina:
«Na této fotografií je Andrej Kizilo, podívejte se mu do očí, pane Čurkine! Vaše zbraně a vaši vojáci ho zabili»
https://cont.ws/uploads/pic/2017/2/sMgbGmKhk8c.jpg

Ruský bloger našel jinou fotografii Andreje Kizilo z dřívější doby, ale ze stejného místa, kde byl Kizilo potom zabit. Fotografoval se před bednou s municí, která byla připravená pro ukrajinská děla namířená na Donbas, a na té munici bylo napsáno: „Vše nejlepší dětem“. Bylo myšleno: dětem Donbasu, na které bude munice dopadat.

https://cont.ws/uploads/pic/2017/2/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%8F%D0%BC.jpg

Ta fotografie není podvrh, viděl jsem jí už dříve.

Statečný bojovník s dětmi Donbasu, Kizilo, jen sklidil plody které dříve zasel.

 

Diskusní téma: Bumerang pro kyjevský režim v OSN

Osvobození Donbasu

Franta | 06.02.2017

Jestli Ukrajinci skutečně přistoupí k válce na celé frontě, je třeba je vyhnat z celého Donbasu.

Basurin - včera

Croix | 06.02.2017

Krátký volný překlad:
https://www.youtube.com/watch?v=eCop38w7tEc

Situace na Donbasu se změnila a dále se zostřuje. Těžké dělostřelectvo ostřeluje obytné okraje Doněcku. Už dále není důvod věřit slovům ukrajinské vlády, všechna slova znějící z Kyjeva jsou falešná. Po jednání Porošenka s Trumpem bude zastavena finanční a vojenská podpora Ukrajině na podporu teroristické operace proti republikám Donbasu. Ukrajinský prezident upadl do depresí a v této bezvýchodné situaci přikročil k nepromyšleným krokům - rozpoutání války na východě Evropy jakýmkoliv směrem. Vojenskopolitické vedení Ukrajiny odmítlo plnit minské dohody. Naopak posiluje vojenská uskupení v zóně odsunu těžké vojenské techniky a vytváří zde úderné uskupení. Mj. přisunulo od Kramatorska 6 kusů raketových komplexů Točka-U, do prostoru 71. brigády ukrajinské armády přibyly 2 roty Pravého sektoru v čele s Jarošem. U Volnovachy byly přisunuty jednotky Nacionální gardy. Dále přesouvána 57. protitanková motostřelecká brigáda a 91. samostatná mechanizovaná brigáda v plné sestavě od Charkova. Do Mariupoku přibyly 3 bataliona Azova. Tyto pohyby dovolují udělat závěr, že zločinné vojensko-politické ukrajinské vedení chystý útok na celé linii fronty a diverzní operace proti civilním objektům, jako nacisté v roce 1941. Jsme připravení klást dostatečný odpor a obrátit ukrajinská vojska na útěk jako dříve. Dále se Basurin obrací na vojáky ukrajinské armády s tím, že může přijít čas X, v němž se mají rozhodnout, na čí straně budou a zda chtějí pokračovat ve válce proti vlastním spoluobčanům ve službě vlastizrádcům, nebo se postaví proti a odmítnou poslouchat velení. V takovém případě by mohli společně porazit fašisty. Na jejich rozhodnutí závisí světlá budoucnost Ukrajiny.

Přidat nový příspěvek