Británie – vzor všech lidských ctností, milosrdenství a pochopení… :)

29.06.2016 16:23
Lin


Takhle se nám “západ” doteď prezentoval a káral nás, jací jsme xenofobové, nesnášenliví, netolerantní, zapšklí, nenávistní a malí… Prý to s námi udělala železná opona a komunisti, my se musíme učit demokratickým mravům od “západu”.
Tohle nám říkali přes dvacet let a někteří “analytici, sociologové a politologové” nám to říkají dodnes.
Jaká je ale Británie, u nás vyznávaná za “kolébku demokracie” ve skutečnosti? To se ukazuje až nyní, po Brexitu. A taky se moc dobře ukazuje, za co nás skutečně mají.
Možná jste zachytili nedávné články, kde se psalo, že za Brexit mohou i Češi. Prý – jsme euroskeptici, migranti, levná námezdní síla, co rozvrací tradiční britskou společnost. Např. Farage hází všechny migranty do jednoho pytle a mluví o nich jako o kriminálnících, šiřitelích HIV. Místo lidí z bývalého socbloku by raději viděl Indy nebo Australany, kteří jsou “přizpůsobivější”.
V současné době se v Británii množí napadení na cizince a nacionalistické nálady, Kromě Poláků (viz nápisy “už žádná další polská svoloč”) o stejném vypovídají i Lotyši.
“Sbalte si saky paky a ven!” – to je heslo současné Británie. Napadení v dopravních prostředcích, ve školách, na ulici, v restauracích, v práci.
Polku s malým dítětem vyhodili z autobusu, jiným nedovolili vstoupit do metra, ve škole se dětí ptali, jestli už mají sbaleno, protože jinak je deportují. Lotyška vypovídá, že i v práci, kde pracuje už mnoho let a s kolegy se přátelí, se jí výsměšně ptají, jestli už si sbalila a kdy vypadne.
Takže – stačí jeden “brexit” a masky “tolerance” padají…
A já si jen říkám, jak je zvláštní, že vůči muslimům mlčí…

https://russian.rt.com/inotv/2016-06-29/Latvijskie-vesti-Britanci-govoryat-Von

 

 

Diskusní téma: Británie – vzor všech lidských ctností, milosrdenství a pochopení… :)

PR akce

klokin | 01.07.2016

není žádná náhoda, že vlna podobně zaměřených článků proběhla mainstreamem. Jde o pečlivě připravenou diskreditační kampaň proti výsledku referenda v Británii.
Diskreditace příznivců brexitu a především potlačení případných následovníků v ostatních zemích.
Čeká nás ještě hodně dlouhá série článků o všelijakých negativních dopadech brexitu na společnost. Brexit (a referenda) totiž podporují nacisté, staří lidé, fasšisté, nevzdělanci, váleční štváči, otrokáři, motorkáři, xenofobové, brzdiči pokroku, nepřátelé sociálního státu, homofobové, babetisté a kremlofilové...
Tenhle Leitmotiv pofrčí hodně dlouho - možná navždy... A ty nejlepší kousky skončí zkomprimované v úderné slogany na transparentech... Amen.

nic nového pod sluncem

Pet.A | 30.06.2016

Přesně jak řikáte, Britové jsou hodně namyšlení, mě to s prominutím přijde jako nacistické Německo, my jsme nadlidi, ostatní nejsou nic, je zajímavé, že projevy pana Farage prezentují jenom když potřebují kritiku EU, ale to, že Farage Evropany opovrhuje a považuje je za negramotné křováky, to Vám už neřeknou. Celkově považuju GB za nesympatickou zemi, a ještě ten jejich trapnej humor. Ono všechno zlý pro něco dobrý( myslím s tim Brexitem). A podle posledních zpráv mají na ostrovech i inteligence po málu :-D

Zaujímavosť od spolužiaka Gogoľa

Mirorad | 30.06.2016

Čo sa týka postoja Anglosasov je dobré si prečítať knihu Platóna Lukaševiča (Платон Лукашевич) „Prečo Angličania nenávidia Slovanské národy“. http://leteckaposta.cz/816139533

Proč by nás to mělo překvapovat?

Iva | 29.06.2016

Vždyť si nechali zaplatit i za to, že naši letci směli obětovat své životy za jejich zemi! Je to země predátorů, vždy to tak bylo, teď si jen prohodili místo s USA. Anglosasové se prostě pokládají za nadlidi, ostatní jsou pro ně leda tak k posluze. Jejich vzdělávací systém asi také udělal své ... (je-li pravda, že během hlasování o Brexitu padaly i dotazy, zda je Rusko členem EU, moc chytří lidé tam asi nebudou). Samostatnost jim ale přeji bez všech postranních myšlenek, svobody kdo hoden, svobodu zná hájiti každou.

Re: Proč by nás to mělo překvapovat?

udo | 30.06.2016

Maniere ich jelít sa síce tiež žiaľ preniesli aj na časť davu,
no stále si myslím, že aj bežný normálny západoeurópan, či američan je napriek dlhšiemu gumovaniu gebule, viac-menej celkom normálny človek. Debili bez rozlíšenia, kopírujúci histericko-isTórický rasizmus - fašizmus židov, sa medzi systematicky deprivovanými nájdu nutne všade. I u nás.

Přidat nový příspěvek