07.06.2012 by se Kaddáfí dožil 70.let

09.06.2012 12:19

Na těchto stránkách je vzpomínkový materiál s mnohými dalšími odkazy.

http://www.vlastnihlavou.cz/special-k-nedozitym-70-narozeninam-muammara-kaddafiho/

 

Libye dodnes není klidná a "svobodná", je to peklo. Dodnes se bojuje, dodnes se páchají neuvěřitelná zvěrstva. Bojuje se všude tam, kde před rokem, "odpor" Libyjců ještě tak úplně nezlomili. Jsou vražděni všichni, kdo sympatizovali a sympatizují s "režimem" plukovníka. Současná varování před cestami do Egypta s tím nepřímo souvisejí. "Zelený odpor" je stále živý. Je tam také zprávička, že už se chystají "privatizovat" libyjskou vodu (což jsem očekával... podle mého totiž o ropu šlo až v několikáté řadě, na prvním místě byly jiné "věci", co vadily).

 

http://libyasos.blogspot.cz/

Nedávno našimi médii proběhla zpráva o odsouzení "Kaddáfího žoldáků", původem z Běloruska, Ruska, Ukrajiny. Všichni dostali doživotí. Potěšitelnou zprávou je, že to "východ" nenechává chladným a bude se snažit s tím něco dělat:

 

http://en.rian.ru/russia/20120605/173860147.html

Je směšné, za co byli odsouzeni. Najatí žoldáci? Vždyť jen pomáhali v bojích legální vládě a armádě. Odkdy je to zločin? A co jsou tedy "rebelové"? Oni nebyli a nejsou nikým najatí?

 

Stejný osud je chystaný pro Sýrii.

 

Píšu ti to proto, že naše média na Libyi už zapomněla, "není v kurzu", takže se předstírá, že je "osvobozena a šťastna". Ale podle materiálů, co jsem si prohlédl, je všude chaos, zmar a strach...

(Radomír)

Diskusní téma: 07.06.2012 by se Kaddáfí dožil 70.let

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek