Re: Re: Re: Re: Re: Re: radost

Jox | 28.01.2018

Kvasnice sú kvasinky. Alebo nie? Mňamkove bakterie, ktoré žeru cukor a močia etylalkohol. Ako by inak to pivo zalkoholizovalo. Možno viete aj to, že sampanské sa tiež takto vyrába a tie bublinky v ňom su tie prdy, ktoré bakterie vylúčia, keď sa zvýši alkoholová hladina natoľko, že v nej zomrú.
A bakterie patogénne milý watsone naozaj vyvinuli doktori SS, su to termofilné baktérie, vylučujúce etylalkohol a spôsobujúce rakovinu. Dokonca po vojne francúzski lekári skumali nádor a a bez tychto baktérií a čuduj sa svete, odstránili bakterie termofilného driždia a nádor sa prestal rozširovať. Trocha viac študujte a dozviete sa viac. Na internete je dokonca aj ku nahliadnutiu video s rozkazom ku zákazu rozsirovania droždia v chlebe nemeckym vojakom... Len na okupovanych uzemiach... Perly ale sviniam už hadzat nebudem, najdite si to sám.

Přidat nový příspěvek