Re: Maso

jardob | 14.01.2018

Je to normálne. Každý živočíšny druh ma geneticky prednastavené určité optimálne spektrum potravy. Dokonca aj v rámci jedného druhu môžu existovať mierne odchýlky, spôsobené vplyvom konkrétneho regiónu.
Napríklad na dedine naši predkovia v minulosti žili na jaterniciach, slaninkách, bravčovej masti, kravskom masle atď. A v tej dobe bola chorobnosť niekoľkonásobne nižšia ako dnes.

Ide o to, že človek potrebuje v tukoch rozpustné vitamíny A, D3, K2 (zaujímavé že E sa nespomína) - dostupné práve v živočíšnom tuku, vnútornostiach, kostiach, ktoré sa rastlinnou potravou plnohodnotne nahradiť nedajú...

Jednoducho, klamali nás...

PS: Nie je vylúčené, že v budúcnosti, až vedu budú robiť mravne vyspelí ľudia, tak bude možné vytvoriť aj "syntetickú" stravu, ktorá bude v plnom súlade s ľudským telom. A tak človek nebude musieť zabíjať ani zvieratá, ani rastliny, a napriek tomu bude perfektne zdravý. Bude len námestníkom a pokračovateľom v Božom diele.

Přidat nový příspěvek