Re: Re: Re: Re: Moraváku, to je odpověď, žejo?

Jox | 14.12.2017

THoxi skusim doplnit. Kto sa spravne stravuje, teda pracuje s delenou stranou, zije v cistom prostredi a papa neumyte ovocie a zeleninu, kde sa drzi bakteria Bacillus Subtilis, papas vela kyslomliecnych produktov, kde sa zdrzuje Bacillus Bulgariss ma velmi nizke az nulove mnozstvo kvasnych bakterii. totizto, patogenne bakterie ziju v nizkom pH, mikroflorove bakterie ziju vo vyssom pH a co robia je vzajomna vojna. Cize ked sa stravujeme spravne, prevladaju mikroflorove bakterie, ktore vylucuju zasadite vylucky, zvysuju pH a tym zabijaju patogenne bakterie. Ked sa stravujeme kyslo, prevladaju patogenne bakterie, ktore vylucuju (tak vznika alkohol, sampanske.) etylalkohol a tym zvysuju kyslost prostredia a tym zabijaju mikroflorove bakterie.
Tak funguje mechanizmus. Takze kazdy ma na vyber ako zije. A alkoholamylaza vie to mnozstvo, ktore patogenne bakterie vyrobia ciastocne odstranit, ale len ciastocne, zavisi od genetiky, toto je jeden z dovodov nebezpecenstva prekyslenia organizmu, z ktoreho ludia hlupnu.
Preto Zdanov hovori, ze nesuhlasi s poradim siestich priorit riadenia preto, ze ked zvladne spolocenstvo vysporiadat sa s 5tou prioritou, 4-2 su na spolocenstvo velmi tazko pouzitelne, pretoze zacne postupne vidiet a pracovat podla prvej...

Přidat nový příspěvek