Ano, ale nezabudajme.
...
Oni sami sa postavili do pozicie nasho nepriatela a prestali nas pocuvat. Oni pozru kto to napisal.
Vidia Tomi, Tony, Petri, Jana C... a uz ich nezaujma obsah, alebo, len hladaju coho sa chytit a zautocit - potom cenzuruju odpovede. Nedaju moznost na obranu.
Ako si sami zvolili. Nebudu zit vecne a ja poznam ich rozsudok i trest. Sami sa odsudili a dali si aj trest. Oni uz su odsudeny podla svojho vlastneho sudu.
...
Preto nebudme ako oni. Nehladajme nepriatelov, ale priatelov. Potom i nepriatel a jeho utoki budu pre nas prospesne, pretoze nam odhalia nase slabe miesta a mi sa posunieme vpred.
Preto ich pocuvajme, aby sme vedeli kto su a poznali sme ich ciele. Tak budeme vediet o co im ide a co planuju. Pripravime sa a ked zautocia, tak sa to obrati proti nim samim.
...
Oni vnimaju ktitiku KSB, ako utok na svoju osobu (osobne). Pretoze nepriatel im prenikol do srdca i do hlavi.
Zmenil ich svetonazor (pohlad na svet) a nahradil ho svojim.
Oni ho prijali za svoj a teraz nemaju svoj vlastny. Preto teraz chrania zaujmi okupanta. Ako sa pise v KSB.
...
Nechajme ich. Oni sami ludom ukazu co su zac a odkial prisli. Sami prezradia, kto ich poslal, kto je ich panom.
...
Oni nejdu ludom prikladom, tak im podme mi. Ludia su inteligentny a citlivi.
Srdce im povie kto je od Boha a koho poslal Satan.
...
Ved cenzura je ,,fiyzicka likvidacia (6.p.)
...
Pokial reaguju takimto sposobom, tak to znamena, ze uz prehrali.
...
Proti nam nemaju sancu.
Oni nas ignoruju, ale mi ich pocuvame.
Mi vieme co chystaju. Oni o nas nic nevedia.
...
Oni nemaju predstavu kto ja som.
Aj ked som im to povedal.
Vsetko im hovorim. Co spravim ako dalsi krok. Ale oni mi neveria a smeju sa. Nie mne. Ale tomu ktory prisiel predo mnou a pride po mne.
...
On sadne na svoj tron a bude sudit.
A jeho sud bude spravodlivi, pretoze on nikoho nesudi.
...
Oni sudia a vykonavaju rozsudki.
Nech je teda tak. Nech je po ich. Nech je pravda a splni sa co sami hovoria.
...
Hovorim ti. Ich utrpeniu nebude konca. Pretoze zaziju sami na sebe co sposobili inym. A potom budu ich nareki prosbi zbytocne, pretoze sa stane ich vola. Boh voci nim bude hluchi, ako oni boli voci nemu.
A tak bude kym nesplatia svoj dlh a este im bude pridane raz tolko.
Podla ich vlstneho metra, ktorym merali druhych. Nech je teda ich miera namerana im.
...
Sami si zvolili.
...
Hovorim: Kam vstupi svetlo, temnota musi ustupit.
Je to ako zazat lampu.
A ked ju zatienia? Nevadi. Svetlo prenikne i tam kde bude tien. I tam ho bude dostatok. A ked pojdu prilis blizko aby zatienili celu lampu, tak to svetlo ich spali.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keby bolo "keby"..
Tomi | 06.08.2017