kyselina homocystein

Přemek | 21.07.2017

Uvedení autoři bohužel zapomínají na biochemi buněčné látkové výměny. MUDr. Erben se navzdory nemilosti oficiální lékařské vědy a za pozornosti spolku neschopných rozdávajících schopným bluidné balvany pustil do boje s homocysteinem, jímž se léta zabývá. Tato kyselina se v lidských buňkách tvoří tím více, čím více je náš organismus zatěžován stresem, nesprávbnou stravou a nesprávným životním stylem. Přitom k účinné neškodné metabolizaci stačí příjem vitamínů skupiny B. Zatímco B2 a B6 konzumujeme celkem v dostatečném množství (též v pivu), trpíme zpravidla těžkým nedostatkem B9 - kuseliny listové. Ano, té, která má být v zelených rostlinách jako je salát, špenát, listy ptržele atd. Jenže to by Justus Liebieg nesměl vynalézt NPK, které ze zeleniny za ta léta úspěšně vymlátilo přirozené enzymy a také kyselinu listovou. zkuste si nechat její obsah změřit v salátu "zaručeně čersvého" z Billy či odjinud z průmyslově zemědělské produkce - nízký obsah by vás již překvapit neměl. Proto je nezbytné vitamín B9 doplňovat pravidelně, aby s dalšími vitamíny skupiny B metabolicky neutralizoval homocystein.

Přidat nový příspěvek