Re: troll mariet

Slovák | 28.06.2017

Tiež ho sledujem dávnejšie. Upadá.
No nie kôli akejkoľvek Mariet, ale môj dojem je, že práve naopak, kôli tomu, ako admin a jeho stabilní spolupracovníci mnohokrát ješitne, nervózne, podráždene a často až zlostne a neslušne a opovrhlivo reagujú na prispievajúcich ľudí, ak je to názor mimo ich predstáv. Hneď je každý trol. Škoda. Mám dojem, že sa v predstave o vlastnej neomylnosti a o práve na mentorstvo prestávajú líšiť od protagonistov iných presvedčení a poriadkov, vrátane súčasného meinstreamu. Niekedy mám dojem, že by v reakciách plnohodnotne dokázali nahradiť súčasný mainstream, a dokonca byť ešte nepríjemnejší. Chýba trošku nadhľadu, trpezlivosti a veľkodušnosti ..., empatie. Vlastná mienka o všepoznaní a vysokom IQ je často v kontraste s absenciou schopnosti počúvať a vžiť sa do postojov iných ľudí.
A nie som žiadny trol, iba čitateľ s vlastnou hlavou, ale stále viac a viac sklamaný z toho, ako sa dobre mienené ľahko mení v niečo celkom iné. V mene všeličoho, ... pravdy ?! Ale to sa v histórii stáva pravidelne. Vlastne nič nové.
Admin a spol, začnite od seba, nebojte sa že ľudia si nevedia vybrať kvalitu a pravdu aj bez osočovania prispievateľov, či mazania ich príspevkov. Ľudia sú rozumní, ocenia kultúrnosť, pokoru, odhalia a odsúdia hlúposť aj zlé úmysly.

Přidat nový příspěvek