Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....len tak .... GLOBALIZACIA-PLANETARIZACIA

Hox | 27.06.2017

napsala jsi že se neřídíš svou volbou, tj. nemáš vůli:

"Ja se ridim pouze a jenom prirodnimi zakony. Nikoliv svou volbou. Je to proste dane a neda se to zmenit."

Dále výmluva na to, že je to dané a nedá se to změnit, že vlastně neodpovídáš za to co děláš. Tj. říkáš svými slovy o sobě to, co odmítáš, v mojí formulaci.

Každý může srovnat jestli něco podsouvám nebo ne:
"Ja se ridim pouze a jenom prirodnimi zakony. Nikoliv svou volbou. Je to proste dane a neda se to zmenit."
"já nejsem taková, ale doba je taková, a když něco udělám, tak za to nemůžu, protože to je prostě dané"

Se sprosťárnama proti tobě nikdo nezačal, nejprve tu byly kvanta tvých útoků a nálepek na všechny kdo měl jiný názor, teprve poté, po jednom takovém extempore kdy ti opět ujely nervy, následovaly reakce některých k tvojí osobě.

Nikdy jsem tě neoznačil ani za chlapa, ani za buzíka nebo něco horšího.

> ne mne oznacovati za kravu

Nikdy jsem tě neoznačil za krávu, další "nepozornost" z tvojí strany.

> jsme vyssi druh zvirete

Jestli se považuješ za "vyšší zvíře", prosím, mě z toho vynech.

> Vzpominam si, ze v nekterem z dilu pana Pjakina tam on rika, ze od zvirat se odlisujeme tim, ze mame svedomi. v praxi je to tak, ze se jim lidi neridi.

Za koho opět mluvíš?

ps. pro tebe je Pjakin autorita a zároveň jsi zaujatá proti KSB? Je ti známo, že Pjakin propaguje KSB v každém díle a doporučuje číst ty samé "tlusté knihy VP SSSR", proti kterým vystupuješ?

Přidat nový příspěvek