Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....len tak .... GLOBALIZACIA-PLANETARIZACIA

Mariet | 27.06.2017

Co mi tohle podsouvas?:
"já nejsem taková, ale doba je taková, a když něco udělám, tak za to nemůžu, protože to je prostě dané". - tj. rezignace na vlastní vůli, mravní principy; deklarace podřízenosti instinktům nebo démonizmu.

Tohle jsem nenapsala, kamarade, protoze ja nemam klavesnici s diakritikou. Mas v tom skatulkovani uz preskatulkovano :-))))

A jeste ten tvuj komentar k tomu, co jsi mi nacpal do ust, ze nemam vuli a dokonce mi prisuzujes podrizenost demonismu, to je schiza, bohuzel.

Kdybyste tady nezacali se sprostarnami vuci mne, nemela bych na co reagovat. Jak by se ti libilo, kdybych tady te prohlasovala za lesbu, ktera nema deti a oslovovala te jako zenskou, jako to delas ty mne? Libilo by se? Asi tezko. Psala jsem ti jasne, ze nejsem zadny buzik a ze jsou zde lide, kteri mi napsali a vedi pravdu, videli ji...ani presto te to neodradi, abys ze mne delal, co nejsem. Apropo, proc se tak branis se dozvedet pravdu, muzeme se kdykoliv videt...Jelikoz tobe vyhovuji domnenky, ktere mne dehonestuji a zesmesnuji. A pak mi jeste vypravej o svedomi... hahaha..
Je mi lito, kamarade, konstatuji skutecnost, ze mam zkusenosti. To je taky jedina vyhoda stari. Takze pokud mne, v mem veku nejaky klucina bude nalepkovat za psychopata ci psycho trockistu, docka se reakce na svou drzost a pripomenu mu i svuj vek, ktery by ve svem vyjadrovani se ( pokud by mel svedomi, ze ano) mel respektovat a ne mne oznacovati za kravu...

A kdyz uz jsme u tech zvirat, vzdy pisi, ze jsme vyssi druh zvirete, coz se projevuje schopnosti tvorit, ale taky nicit, ze.

Vznikame a zanikame zrovna tak jako ona.

Vzpominam si, ze v nekterem z dilu pana Pjakina tam on rika, ze od zvirat se odlisujeme tim, ze mame svedomi.

Cista teorie, v praxi je to tak, ze se jim lidi neridi. A o nejake diktature svedomi mluvit, to uz vubec nelze.

Přidat nový příspěvek