> Globalizace predpoklada rovnost mezi lidmi, a vy samotni zde, co by jeji propagatori nedokazete prijimat druhe jako sobe rovne
pravda se pozná ve srovnání, pro srovnání, tvůj přístup k lidem o pár příspěvků níže:
"Takze devenko, nebo co jsi..."
"Kaslu ti na tvoje znamkovani a znovu opakuji, nediktuj mi, co mam delat, prcku!"
"Je mi uplne jedno, ze mne mazes a co mi tady pisi tvoji podrztaskove"
"Stacil k tomu jen filmovy prumysl. Ktery nejdrive v lidech zlikvidoval svedomi" - mluvíš o likvidaci svědomí jako o dokončené věci, což je a) poprahová manipulace, a kromě toho a) demonstrace toho, za co považuješ ostatní - za zvířata, jak se o ostatních permanentně vyjadřuješ.
"Ja se ridim pouze a jenom prirodnimi zakony. Nikoliv svou volbou. Je to proste dane a neda se to zmenit." - ne, není to dané, jakkoliv se budeš přesvědčovat o opaku. Člověk má svobodu volby a kromě toho má od narození vrozené svědomí, které zmizí jedině tak, že ho jedinec sám umlčí. Kromě toho je to tvoje přiznání deklarací toho, že zastáváš "morální" princip
"já nejsem taková, ale doba je taková, a když něco udělám, tak za to nemůžu, protože to je prostě dané". - tj. rezignace na vlastní vůli, mravní principy; deklarace podřízenosti instinktům nebo démonizmu.
další kamínek do mozaiky: "Zamyslete se nad tim nebo ne, ale jestli vam to dela dobre pod ideologii ( nebo ideologiemi ) zit, tak mne nikoliv. Mnohem chytrejsi je mi ten zvireci instinkt, ktery na zadnou oblbovaci ideologii neslysi a ridi se tim, co mu dala priroda a neda se osalit"
Svůj postoj k ostatním Mariet vyjádřila zcela jednoznačně:
"Muj zivot zanedlouho skonci a mohu vam rict uprimne, ze jsem tomu rada. Zit s debily, co se nadrazuji jeden druhemu aby si udelali dobre a je jim jedno za jakou cenu, to opravdu se zivotem nazvat neda, a to je presne to, co vidime dnes a denne kolem nas. Asi vam to neprijde, protoze se citite byti temi nadrazenymi, kteri si tim padem zadne nebezpeci neuvedomuji, ale valka smete i vas."
"Musite diskutovat argumentacne a ne utoky na diskutujici."
Píše ta pravá, viz pár řádků výše.
"Mily Pessku, nevidim, ze bych se te ptala na tvuj nazor na mne..."
Tebe se někdo ptal na tvoje názory na ostatní, kterých je tu plná diskuse?
"To neni o tom, ze to rikam, ale o tom, ze to i sam vidis.
...
Je mi lito, kamarade, ale kdyz mi nekdo napise, ze vi, co si myslim a jak myslim a ze si myslim, ze mam patent na rozum, tak je schifrenik"
jasné... mariet ví co si ostatní myslí a vidí, ostatní ne.
"Ty vychazis z ramcu nadiktovanych nejakou koncepci, nikoliv svych, takze?"
další příklad "jasnovidnosti" mariet.
"Ne, takto se chova zenska ve veku 63, ktera si nenecha od mladeho idiota, co si jenom nekde neco precetl a hned do te poucky nekoho potrebuje napasovat delat na hlavu, asi tak. Ty detino... nemas na mne a nikdy mit nebudes, to neni proto, ze to rikam ja, ale to rika zakon casu, vime????"
asi další příklad "nenadřazování" a "neútočení" na ostatní v jejím podání...
Každý si o povaze její činnosti zde, a o ní samotné, může udělat obrázek sám, vypíchl jsem jen pár nejkřiklavějších věcí. Z kladné stránky, dobře ilustruje jeden jev, popsaný v článku.
Re: Re: Re: Re: Re: ....len tak .... GLOBALIZACIA-PLANETARIZACIA
Hox | 26.06.2017