Dávam si už dávno pozor na "vedecké" odporúčania

jojo | 21.12.2016

Už dávno sú mi tí rôzni "vedci" so svojimi doporučeniami podozriví. Prečo? Ešte nedávno mi doktor zakazoval jesť vajíčka (kvôlimojemu zvýšenému cholesterolu) ako zdroju cholesterolu. Lenže ten pán doktor asi nevedel, že ľudský organizmus si dokáže vyrobiť cholesterol aj sám (ale len ten zlý LDL), keď ho nemá prirodzený dostatok v potrave (t.j. vajíčka slanina). Poviem to natvrdo a sprosto. Lekári nás zabíjali 20 rokov, keď nám zakazovali jesť prirodzený zdroj cholesterolu ako sú vajcia a slanina a tým donútili naše telá vyrábať vražedný cholesterol. Kde je profesionálna česť lekárov a vedcov? Kde je hypokratova prísaha. A cholesterol je len okrajová záležitosť. Oni klamú ďalej. A svoje klamstvá podopierajú tzv. "vedeckými" závermi a výskumami ako je napr. v toto článku. Je pravda, že "pivo delá hezký tela" ale že y spôsoboval rakovinu, tak to naozaj aj "vedecký" úlet. Naopak pivo (okrem toho, že je to slabší alkoholický nápoj) je prirodzený nápoj vzniklý kvasením (známy už v Egypte pred 4000 rokmi), ktorý neobsahuje žiadne chemické prísady a naopak obsahuje veľa prvkov ktoré sú ľudskému telu osožné a zdravé. Už desiatky rokov sa snažia "vedci" vyrobiť pivo akože v prášku. No jednoducho chcú instatné pivo, ako polievku, kakao, kávu.. atď. Ale stále sa im to nedarí ..... Už tušíte prečo sa im nedarí?

Přidat nový příspěvek