Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic není černobílé. Alkohol je dobrý sluha, ale velmi zlý pán.

zero | 11.09.2016

Um, nemůžu za to že jsi pil patoky. Než bych měl pít patoky, stal bych se abstinentem taky. Plně tě chápu.

Pivo co se tváří jak pivo se dnes dělá ze zkvašeného cukru a ječmenného sladu. Aby ten kyselý patok získal zlatou barvu, musí se dobarvit kulérem. Kulér je cukr spálený na uhel.

Víno. Aby vinařům víno neshnilo na vinici, stříká se měďnatýmy,sirnatými a systémovými přípravky. Ty poslední způsobují rakovinu. Z každého postřiku zůstanou ve vínu rezidua které v první řadě zničí střevní mikroflóru, v druhé řadě se ukládají a způsobují řadu zánětlivých onemocnění, až rakovinu.
Kvalitní víno jsem pil na řeckých ostrovech. Tam je klima které zamezuje vzniku houbových onemocnění révy.

Lihoviny sakumprásk umělé, o nich nemá smysl ani psát.

Pak jsou pravé destiláty. Povedené a patoky s přiboudlinami a acetaldehydem, rezidui hnilob a plísní.

Pravé destiláty umí dobře jen málo lidí.

V dnešní době je to s alkoholem jak s jídlem. Pokud chcete kvalitu, musíte si ho vyrobit sám. Podotýkám, vybaven vědomostmi a zkušenostmi.

Kdo si alkohol kupuje a neumí rozeznat kvalitu, ať radši nepije.

Přidat nový příspěvek