Re: Pár poznámok.

popolvár | 28.11.2014

uvediem na pravú mieru: "sporiť dlhodobo pre občanov vo fyzickom zlate (zlaté certifikáty sú v dnešnej dobe taký istý podvod ako US$ - v podstate sa vydalo viac certifikátov ako je zlata);" - trocha si zmiesal hrusky s jablkami do kopy...
- zlaté certifikáty sú podvod ako $ - áno, ak más na mysli certifikáty, ktoré ti "garantujú", ze firma, banka, ktorá ich vydala, ti na poziadanie dodá fyzické zlato, na ktoré v danom certifikáte más potvrdenie (ono sa ten papier volá trocha inác, momentálne mi to neprichádza na rozum)
- v clánku vsak stojí, ze ak zlato, tak fyzické certifikované od zavedenej zlievárne a nie ulozit do bankového depozitu - to znamená: pekne do rúcky zlatú tehlicku, ci mincu a s certifikátom, t.j. potvrdením o pravosti a rýdzosti, a nie ako potvrdenie, ze niekde niekto toto zlato pre mna kúpil a az si poviem, tak mi ho predá - toto smrdí, len to vzniklo
- ad bilión a miliarda - v clánku v zátvorke je uvedené, ktoré císlo kolko núl má. Drzal som sa európskeho chápania tisíc -> milión -> miliarda - > bilión...
- prosím konkrétnejsie a podrobnejsie k vpochodovaniu krajiny BRIC na burzu s poziadavkou dodania zlata a striebra - más nejaké zdroje, ze niektorá krajina ako stát vlastní takéto cenné papiere? Ja som to vzdy bral len ako podvod na súkromných investorov. A aj ak by takéto krajiny boli, podla mna to nic nespraví - hla Nemecko poziadalo - nedostalo, a pritom ziadalo vlastné fyzické, ktoré do Fort Knoxu fyzicky ulozilo - a systém bezí dalej - nepadol aj ked tým je jasné, ze zlato vo Fort Knoxe nie je... zatial je mensia skoda zotrvacnost tohto systému, ako jeho pád, ked este nie je pripravená zivotaschopná náhrada v udrzatelnej podobe
- ak sa na Ukrajine objavia tanky NATO - vtedy sa zavrie tok plynu, ropy a vsetkého do krajín NATO vrátane USA, nielen z RF, ale z celej BRIC a s BRIC spolupracujúcich krajín a vsetci svorne vpadnú na burzu a skoncí financný systém - a vojna bude trvat dovtedy, pokial tankom NATO nedôjdu aj výpary PHM v nádrziach
Aby sa to podarilo a malo úspech, musí zbytok sveta prerusit akékolvek obchodné styky s krajinami NATO a svorne koordinovane zaútocit na vsetky základne NATO celosvetovo, plus nepokoje ako vo Fergusone rozsírit na celé územie USA - taký nápor a tolko frontov neustoja... To znemozní presun a sústredovanie vojsk na jeden front.

Přidat nový příspěvek