Re: Re: Re: Pre všetkých čitateľov článku a diskusie

popolvár | 25.05.2013

Prepácte HOX a Lux, ze vám obcas vpadnem do debaty, ale nedá mi to: My, bezní ludia, to trávime, niekto rýchlejsie, niekto pomalsie, obcas sa nám grgne, obcas to zalejeme pivom, chvílu to potrvá, pokial niektorí prídu tejto exotickej dobrotke na chut. To, ze nie je k tomu tak vela príspevkov, neznamená, ze netrávime. Len na tejto stránke je to pomerne nové (aspon ja som si to skor nevsimol), na uda som natrafil na zvedavcovi len minulý rok, tak som si od neho dal poslat nejaký studijný materiál (dotu, MIM4 starsiu verziu, Od ovcana k Cloveku, voda1, voda2,...) a okrem Hoxovej stránky neviem, ci je vobec este niekde nieco (KOB) v slovencine alebo cestine. Takze pre mnohých z nás je to ale úplne totálne exotické nepoznané jedlo. Len tomu príst na chut. Raz to zarezonuje a s jedlom rastie chut.Len nám dajte trocha casu, a pravidelne noste nieco na stol, nech hladosi neodídu k iným stolom. Horsie s tými, co z princípu odmietajú nepoznané...

Přidat nový příspěvek