Re: Re: Re: spolupráca s Pjakinom

GRS | 26.11.2017

Ešte raz reagujem, Július, veď odpoveď si sám napísal, prečo tu žiadne konceptuálne riadenie štátu nevzniká, kde sú prekážky. Neviem či si robíš srandu alebo to myslíš vážne, o čo tu teda išlo. Chcel si príklad zo života? Kde vidíš problém si to sám vyzkúšať, overiť.

Cituješ: "Převzetí řízení je však možné jen tehdy, pokud dostatečná část společnosti pochopí podstatu konceptuální moci, procesy řízení ve společnosti, vypracuje své cíle a koncepci jejich dosažení."
(poznámka velmi malým písmom: veď to je konkrétny návod)

Vidíš tu, že by sa tu pracovalo nejakou skupinou ľudí na vytvorení vlastnej koncepcie riadenia? Ak ludia nechcú, ani sám Veľký Putin nič nezmôže. (Neviem o tom, že by tu u nás taká skupina existovala s cielom toto riadenie vypracovať.)

Ludia okolo KSB učia o základoch riadenia, na ktorých sa dá stavať, z ktorých je možné vychádzať. Ono je potrebné, aby sa niekto týchto informácií aj chytil, a pokúsil sa ich overiť. Môžeš základy zobrať tak ako to všetko je, a začať s tým pracovať. Prečo to neskúsiš. Preťahujete sa a hádate sa o to, koho názory sú platnejšie. Tú energiu ktorú sem dávate na boj, môžete využiť konštruktívne.

Prečo si teda nepozbieraš skupinu ľudí, a neskúsite rozbehnúť nejaký projekt, ktorý je postavený výhradne na teórii DVTR. Ak Ľudo má pravdu, situácia sa buď potvrdí, a ak nie, projekt bude neúspešný. Výhru berieš v obidvoch prípadoch. Pri riešení sa ukáže, ako si vaše názory stoja, pri praktickom uplatnení svojich znalostí budete nachádzať problémy a aj ich riešenia, učiť sa tieto nástroje používať. Tá výhra v prípade neúspešného riešenia projektu - získate skúsenosti s riadením a aplikáciou znalostí, skúsenosti vám nikto už nevezme. Takto zistíte, na kolko je KSB reálna práve riešením problému. Zo skúsenosti môžem povedať, že budete nachádzať rozpory a problémy, u toho možno vypracujete svoj vlastný koncept riadenia tak aby vyhovoval vášmu supersystému, a do hĺbky pochopíte, o čo skutočne ide. Tvorba cielov a cesty vedúcej k ich realizácii, to niesú len teórie, aspoň sám mám takú skúsenosť. Začínal som tiež z nuly, a dospel som k znalostiam len tým, že som prakticky riešil problém, a u toho sa učil aplikovať znalosti z teórie riadenia. Takto som zistil a porozumel na základe praxe a mám informácie, ktoré majú hodnotu. Skutočnú hodnotu informácií o riadení poznáš, až sám touto cestou prejdeš, niečo podla toho vyriešiš. Uváž, nestálo by za to ísť radšej pozitívnou a tvorivou cestou, ako cestou dokazovania si argumentmi len na teoretickej báze znalostí?

Přidat nový příspěvek