Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: názor

Július | 08.11.2017

Zrovna včera si mi zmazal príspevok v diskusii o dvoch lžiach - Jefimov.
Takže neklam, že ma tu nemažeš.
Nemaj obavy, dám ho tam znova aj s počtom mazania.
Zmazal si mi spústu príspevkov v diskusiách v minulosti. Niečo zmažeš, niečo necháš tak, to si určuješ sám.

Zbytok sú zasa tvoje lži, manipulácie a prekrútenia, škoda komentovať.

Až vo verejnej diskusii človek zistí, že sa tam klame a manipuluje verejnosť, nielen diskutujúci, ale tí, čo to aj čítajú, tak má priamo povinnosť zasiahnúť a napraviť tieto lži, takže žiadne defektné konanie, ako znova manipuluješ.

Až by si uviedol na diskusných stránkach, že diskusia je určená len pre priaznivcov KSB a nerieši objektívnu pravdu, ale len "KSB :pravdy", tak potom by bolo defektné, keby som tam písal, takto nie.
A nepresvedčujem o svojej pravde, píšem len svoje názory, ktoré obhajujem, keď sú napadnuté, vrátane mojej osoby.

Tvoj problém nie je egregoriálna posadlost ,ale ten fakt, že svojimi názormi nútim ľudí premýšlať, poukazujem na omyly a lži v KSB, čo ti nehrá do krámu z mnohých dovodov.
Snažíš sa ovplyvňovať infopole mnohými manipuláciami KSB, podsúvaš ľuďom "dobrého Mohameda" a islam cez KSB, čo je v dnešných časoch rovnaká činnosť, ako robia neomarxisti v EÚ.
Zvykaj si, že akcia vyvoláva reakciu.
Ešte sú ľudia, ktorých manipuláciou a sektárstvom neovplyvníš a vedia na to poukázať aj ostatným.

Přidat nový příspěvek